2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

Burak

furkan5534

inş. zaten 1 aydır inş. diyoruz adam bi mersinde bi ordud
a şimdide samsunda anlamadım gıttı >:( >:(

Mesudiyeli

Alıntı yapılan: samsuni - 10 June 2010, 16:17:05
İnşallah Şenol'u transfer ederiz. Konu kapanmış gibiydi ama son gelişmeler olumlu. En son disiplinle ilgili endişeler yüzünden transferin düşünülmediği bildirilmişti. Fakat bundan sonrası tamamen benim fikir yürütmem, bence Kalpar geldi ve dünkü toplantıda Şenolu sordu. Onlar da gelmek istediğini ama disiplin nedeniyle almadıklarını söyledi. Kalpar da Şenol'u kesinlikle istediğini, o konuyu kendisinin halledeceğini ve Şenol'u takımda görmek istediğini söyledi.

Bundan sonrası ise gerçek şeyler, İsa Turan akşam saatlerinde Şenol'un menajerini aradı. Şenol'u transfer etmek istediklerini ve görüşme taleplerini bildirdi. Şenol şu an Antalya'daymış, ailesiyle tatilde. Gece ona haber ulaşmış ve çok mutluymuş..

Şenol Demirci gibi agresif,hırslı,çabuk parlayan bir oyuncuyu deneyimli tecrübeli bir hoca sakinleştirip maça motive edebilir.Şenol demirci Orduspor'daki gibi hırçın degil,özellikle D.Bakır ve Giresun macerasından sonra epeyce uysallaşmış görünüyor.Şenol demirci ile birebir ilgilenir ise ve üzerine fazla gidilmez ise bence 34 maçlık bir periyottta doğru dürüst sarı kart bile görmez.Hüseyin Kalpar tecrübeli, deneyimli , yeri gelince tatlı sert olmayı bilen bir hoca.

brigand

bekliyoruz.. 2 -3 haftaya seneye ne yaşayacağımı9z belli olur

Jnr.Serkan

3 yabancı oyuncu istiyorum
11 Haziran 2010 / 14:54
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar'ın en az üç kaliteli yabancı istiyorum demesi üzerine başlatılan transfer çalışmalarında Azerbaycan, Fransa ve Brezilya'dan bazı oyuncularla görüşmelerin yürütüldüğü açıklandı

Yeni sezonda da Samsunsporla anlaşmaya varan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, yabancı oyuncu konusunda ısrarcı. Süper Lig hedefleyen Kırmızı-Beyazlı ekibin bu doğrultuda kadro oluşturmak için kesenin ağzını açacağı ifade edilirken tecrübeli teknik adam, kaliteli olmak kaydıyla forvete, orta sahaya ve bir de stoper mevkiine yabancı oyuncu transferi istiyor. Bu doğrultuda başlatılan çalışmalar neticesinde Brezilya, Azerbaycan ve Fransa'dan bazı oyuncularla görüşmeler sürdürülüyor.

Burak

bizim bi caner vardı noooldu? baktım bolu da 3 maçta 11 de oynamış. Samsundan kaçma kaçanlar kendilerini futbolcu olduk zannediyorlar ama bilmiyorlarki samsunspor onları kendi çocuğu olduğu için oynatıyor.

veis

ligin bitimine 3 hafta kala kadro dışı kalmışdı.

Jnr.Serkan

Burak

oynamayan futbolcu gelmesin birde onumu oynatmaya çalışacağız. haber ferhat odabaşı ile görüşülüyor diyor ahmet şahinden vazmı geçtik ne oldu?

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 12 June 2010, 08:06:39
Ben caner gelsin isterdim...

Tuarek55; Sabah sabah ne gerek var böyle şakaya!...

Jnr.Serkan

12 June 2010, 09:50:47 #745 Son düzenlenme: 12 June 2010, 10:44:39 Tuareg55
Abi Beni Canerin karakteriyle ilgilenmiyorum ayrıca taraftara hiçbir terbiyesizliğide olmadı diye biliyorum.Benim yaşım dolayısıyla izlediğim en iyi 4-5 forvetten birisiydi gençken.Sonra hiç gelişmedi ama kendini bulursa 14 15 gol atacağından eminim.Ben şahsen seviyorum ama sevmeyenler beğenmeyenler çok fazla saygı duyarım :)

Ben Serkan aykutun Velihattı dendiği zamanki Caneri seviyorum,Bizi tff ye şikayet edeni değil

nomak55

12 June 2010, 09:55:09 #746 Son düzenlenme: 12 June 2010, 10:04:44 nomak55
walla arkadaşlar ben rizeye arkadaşımın yanına gitmiştim rizenin giresunu 2-1 yendiği maçta da izledim şenol çok iyi futbolcu futbolu hakikaten biliyor orta sahada bizim onun gibi oyunu yönlendirecek takıma önderlik edecek bir futbolcu olmasını bende çok isterim bir diğer artısı da bu adam hakkikaten samsunsporu seviyor samsundaki giresun maçında bizim futbolculara faul yaptığında bile gidip özür diliyordu elinden tutup kaldırıyordu tam aradığımız adm hem hırslı hem samsunsporlu hemde tecrübeli
inş..hallolur birde bununla birlikte iyi bir forvet ve stoper şart.

Bu arada internette dolaşırken sözleşmesi biten futbolcuları gördüm benim en çok içlerinden istediğim ali güzeldal hem samsunlu bir futbolcu hemde müthiş yetenekli gol sorunumuzu kesin çözer.Birde kayserisporda durmuş bayram var ikisi ii giderdi aslında

gurbetçi55

ankaragücünde jaba vardı bildiğim kdarıyla azerbaycana gitmiş onu alsak çok  güzel olur   iyi futbolcu ufak tefek bişi ama size söyliyim çok fazla frikikden rakip kalelere takar

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: gurbetçi55 - 12 June 2010, 11:22:51
ankaragücünde jaba vardı bildiğim kdarıyla azerbaycana gitmiş onu alsak çok  güzel olur   iyi futbolcu ufak tefek bişi ama size söyliyim çok fazla frikikden rakip kalelere takar

Jaba'nın yaşı kurtarmıyor Bankasyada oynamaya....

celebi

ne oldu bu transfer işleri arkadaşlarya