BİZE TEK BİR YER SAMSUN .. O DA BİZE AİT !!!!

Başlatan maraton, 07 May 2010, 20:18:03

« önceki - sonraki »

Burak

ben küçükken oftaki köyümüzde en büyük amacım samsunspor formasıyla gezmekti ama o zamanlar samsunspor formam yoktu:(

mehmet yılmaz

Kilisenin bulunduğu caddedeki TS bayrağı da akşam saatlerinde indirtilmiştir...  >l< >l<
İlgili arkadaş ayrıntıları paylaşır sizlere...  ::)

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 08 May 2010, 20:58:28
Kilisenin bulunduğu caddedeki TS bayrağı da akşam saatlerinde indirtilmiştir...  >l< >l<
İlgili arkadaş ayrıntıları paylaşır sizlere...  ::)

Yeraltına inme zamanı gelmiştir. Yşasın Samsunspor hareketi. 8)
Kardeşim benim. Helal olsun sizlere.

**KaR6**

Tufan

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 08 May 2010, 15:44:10
Size neresi trabzon olursa olsun.

Biz size Samsun'u trabzon değilde Zehir zehir etmek için mücadelemize devam edeceğiz.

Sayın Başkan; Bu tür operasyonlara koşarak geleceğimi bilmenizi ve çağrmanızı bekliyorum...

Size neresi Trabzon olursa olsun Samsun zehir olacak!

bence bu şekilde pankart atkı falan bile yaptırılabilir.

usare

O bayrakları kim astıysa ve, malum takımın bayraklarını kim indirdiyese
"Her yerlerinden öpüyorum"

jean

adam niye asmasin arkadas turkiye kupasini almis basketbol takimi 1.lige cikmis bizimkilerde ciktigi halde oynatamiyorlar diyecek laf birakmiyorlar bizeki sunlarla kiyaslama yapalim

havzalı55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 08 May 2010, 15:40:28
Bu haberi elimizden geldiğince yayalım ben koydum facebook'a, görsünler buranın Samsun olduğunu  :D

facede nasıl yayımlıorz :D

Fecr_55

Alıntı yapılan: jean - 08 May 2010, 22:49:56
adam niye asmasin arkadas turkiye kupasini almis basketbol takimi 1.lige cikmis bizimkilerde ciktigi halde oynatamiyorlar diyecek laf birakmiyorlar bizeki sunlarla kiyaslama yapalim

Iyi takip etmissin jean..
Bende su yazdigina diyecek birsey bulamiyorum, Kirmizi-Beyaz'imizi mat renklerle kiyaslamak da neyin nesi..? Biz kendimize özeliz, kimseyi örnek almayiz, almamaliyiz..!
Madem bayragini asacak, 4 duvarinin arasina assin, herkes yerini bilmeli bir yerde di mi?

**KaR6**

cevap veren olcak mı diye bekliyodum, bari sen yapma :)

Dartagnan

yuh artık...Kolay gelsın sana

Kaya

Alıntı yapılan: Dartagnan - 09 May 2010, 00:54:45
yuh artık...Kolay gelsın sana

Sevgili kardeşim uçmuş bu uçmuş salla gitsin  >:(

Kaya

Emeği geçen A dan Z ye kim varsa ellerine sağlık.
   Bu işler gönül işi,içten bazı şeyler hissedeceksin ki delilikler yapabilesin.SAMSUNSPOR ismi geçince bizden olan deliren tüm delilere selam olsun...

Akyol

Sevgili jean senin yazdıklarını hayretlerle okuyorum, ne desem boş şu mesajına  >:(

Serkan