BİZE TEK BİR YER SAMSUN .. O DA BİZE AİT !!!!

Başlatan maraton, 07 May 2010, 20:18:03

« önceki - sonraki »

maraton

saat 15:00 sularında istihbarat birimlerimize ulaşılan ihbarı değerlendiren elit kuvvetlerimiz dernek binamıza asılan trabzon bayrağına bize yakışan cevabı vermek üzere harekete geçmiş, acil tedarik güzide bir taraftar grubumuzdan sağlandıktan sonra, 18:00 da operasyon alanına intikal etmiştir.. "cevabımız" operasyonu başarı ile icra edildikten sonra elit birlik 18:23 de bölgeden ayrılmaya başlamış, ayrılık sırasında karşılaşılan aksaklık komuta kademesinin basiret ve çabuk müdahalesi ile büyümeden önlenmiş, 18:32 de gereken cevap adı geçen binada dalgalanırken, operasyon sebebi bayrak it çükü gibi kalmıştır; ARZ EDERİZ  8)

FOTOLAR AZ SONRA...

cem

Alıntı yapılan: maraton - 07 May 2010, 20:18:03
saat 15:00 sularında istihbarat birimlerimize ulaşılan ihbarı değerlendiren elit kuvvetlerimiz dernek binamıza asılan trabzon bayrağına bize yakışan cevabı vermek üzere harekete geçmiş, acil tedarik güzide bir taraftar grubumuzdan sağlandıktan sonra, 18:00 da operasyon alanına intikal etmiştir.. "cevabımız" operasyonu başarı ile icra edildikten sonra elit birlik 18:23 de bölgeden ayrılmaya başlamış, ayrılık sırasında karşılaşılan aksaklık komuta kademesinin basiret ve çabuk müdahalesi ile büyümeden önlenmiş, 18:32 de gereken cevap adı geçen binada dalgalanırken, operasyon sebebi bayrak it çükü gibi kalmıştır; ARZ EDERİZ  8)

FOTOLAR AZ SONRA...
teşekkür ederiz ellerinize sağlık saolun varolun kardeş.... :D

sercan5592

gurbetçi55

maraton

LisandroLopez

serdaryavuz

gkhn

erkutdem55

Ellerinize sağlık.

Bu arada Samsun'da artan Travzanspor bayrakları benim canımı çok sıkmaya başladı  >:(

sercan5592

bugun bende gordum bı trabzon bayragı subasından yukarı cıkarken asmıs .....lar

Serkan

Başkanım aksiliğin giderilmesindeki müthiş özverin için öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum..

Böyle içten insanlarla aynı havayı bile solumanın ne kadar özel birşey olduğunu bir kez daha görmüş oldum....

Serkan

Alıntı yapılan: caparisa - 07 May 2010, 20:32:07
bugun bende gordum bı trabzon bayragı subasından yukarı cıkarken asmıs .....lar

Onada güzel bir kontra düşünüyoruz.... yarın ola hayrola :D

europe_55

Baskan dedigin böyle olmali...
Allah seni basimizdan eksik etmesin, BÜYÜK BASKAN!  >l< >l< >l<

cem

Alıntı yapılan: maraton - 07 May 2010, 20:24:09

bizim oğlumuz gibi kalmış yanımızda aynı ..doğru zaten biz onların babasıyız...