BİZE TEK BİR YER SAMSUN .. O DA BİZE AİT !!!!

Başlatan maraton, 07 May 2010, 20:18:03

« önceki - sonraki »

erkutdem55

09 May 2010, 01:10:14 #105 Son düzenlenme: 09 May 2010, 09:27:25 samsuni
Samsun'da mordo ile mavi yan yana gelemez,getirtmeyiz.İsterlerse şampiyonlar ligini alsınlar.

Samsun Samsunsporlularındır.

samsunmania

Jean, en iyi ihtimal kafandakilerle klavyen arasında uyumsuzluk var diye algılıyorum. Şimdiye kadarki iletilerin bunu bana aksettiriyor. Bilsem ki niyetin farklı, siteden uçman için her şeyi yapardım. Biraz daha dikkat et canım benim.  >:( >:( >:( >:(

samsunmania

Alıntı yapılan: dukeburak - 09 May 2010, 09:05:21
(fakat bayrak asma işi isterse şamp.ligi kazansın yine olmaz)

Cevabı kendin vermişsin zaten.

AntZ

09 May 2010, 12:26:47 #108 Son düzenlenme: 09 May 2010, 12:28:54 Ant55
Alıntı yapılan: samsunmania55 - 09 May 2010, 12:13:12
Cevabı kendin vermişsin zaten.

Abi Jean ın anlatım bozukluğundan kaynaklanıyor sanki, öyle bir yazmış ki bırakın her tarafa TS bayrakları assınlar gibi anlaşılıyor. Jean da dahil hiçbirimiz istemeyiz tabi ki ama söylemek istedikleriyle yazdığı farklı gibi geldi bana da.

Biraz daha açarsak şehre Samsunsporluluğu unutturdular, küstürdüler, biz süper lige çıksak ya da kupa kazansak elimizden geldiğince bayrağımızı asar, formalarımızla dolaşırız. Mesela Antalya da asarım Samsunspor bayrağımı, bir babayiğit çıkarsa da yerim dayağımı otururum  :) Çıkmazsa da ne ala, meydan benim, elimden gelse bütün şehri bayraklarla donatırım.  :D TS lilerin de yaptıkları böyle birşey, bizim babayiğitlerimiz uykudayken yapıyorlar yapacaklarını ;) Tabi ki kızıyoruz, izin vermemiz mümkün değil ama onlardan çok ben de kendi şehrimin insanlarına kızıyorum.

samsunmania

09 May 2010, 12:36:55 #109 Son düzenlenme: 09 May 2010, 12:49:11 samsunmania55
Alıntı yapılan: samsunmania55 - 09 May 2010, 01:10:31
Jean, en iyi ihtimal kafandakilerle klavyen arasında uyumsuzluk var diye algılıyorum. Şimdiye kadarki iletilerin bunu bana aksettiriyor. Bilsem ki niyetin farklı, siteden uçman için her şeyi yapardım. Biraz daha dikkat et canım benim.  >:( >:( >:( >:(

@ant55
Kardeşim zaten ben de sana katılıyorum.
Öncelikle şehirin suçu tabii. Ama bu site de hastane koşulları gibi. Hijyenik. O yüzden böyle yorumları burada görmek can sıkıcı. Gurbette ben de formamla, t-shirtimle dolaşıyorum. arabam 55, arabada Samsunspor flaması var. Ama mevzu trabzon olunca durum farklılık arz ediyor.

erkutdem55

Yakında Travzanspor forumuna dönecek,adamlar(!) bir bayrak astı,4 gündür forumda tek konuşulan konu oldu.İstedikleri de bu zaten. >:( >:( >:( >:(

samsunmania

09 May 2010, 12:44:27 #111 Son düzenlenme: 09 May 2010, 12:53:00 samsunmania55
Alıntı yapılan: erkutdem55 - 09 May 2010, 12:40:32
Yakında Travzanspor forumuna dönecek,adamlar(!) bir bayrak astı,4 gündür forumda tek konuşulan konu oldu.İstedikleri de bu zaten. >:( >:( >:( >:(

Konuşulsun ki ateşimiz sönmesin. Trvzanla daha çooook işimiz var. ::) Zaten bunalmışım 5 senedir abidik gubidik köy takımları hakkında konuşmaktan. Gerçek rakibimizi unuttuk.  >:(

gurbetçi55

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 09 May 2010, 12:44:27
Konuşulsun ki ateşimiz sönmesin. Trvzanla daha çooook işimiz var. ::) Zaten bunalmışım 5 senedir abidik gubidik köy takımları hakkında konuşmaktan. Gerçek rakibimizi unuttuk.  >:(
derbi bu rekabet olmalı anti trabzan  bence bu tür rekabetler tribünlere gençleri daha çok çeker örnek veriyim heman bursa bjk ankgücü bjk çekişmesi

furkan5534

brigand

jean

dediklerim yanlis anlasildi yada ben anlatamadim bizimkilerin ilgisizligini belirmek istedim adamlar turkiye kupasini aldi baskatte 1.lige cikti bizimkilerde tik yok onu demek istedim yoksa ts den bende nefret ederim