BİZE TEK BİR YER SAMSUN .. O DA BİZE AİT !!!!

Başlatan maraton, 07 May 2010, 20:18:03

« önceki - sonraki »

Tufan

utanmaz adamlara bak  >:(
öper misin sabahamı bırakırsın böylelerini

kerem55

bence bekletmek çok ayıp olur hemen  :-* lazım  :D

mehmet yılmaz

İşlem tamamdır şu anda, bayrap dalgalanmaya ve birilerine gerekli mesajı vermeye devam ediyor...
Sorun yok!

sadece55

Aslında oraya güzel de bir pankart yakışır dı :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: erdo55 - 08 May 2010, 14:34:49
Aslında oraya güzel de bir pankart yakışır dı :)

kötü komşu insanı mal sahibi yaparmış :) niyetimiz yoktu ama düşünüyoruz birşeyler şu saatten sonra ;)

kerem55

erkutdem55

Samsun Samsunsporlularındır.

Tekrar bayrağımızı dalgalandıranların ellerine sağlık.

berusa55

Pankarta da en güzel slogan bu olur sanırım.. Kendi çekmiş olduğum bir fotoğrafımın üzerine bu cümleyi yazıp sitemize yüklemiştim...

Samsun SAMSUNSPORLU'dur!

AntZ

Şu taraftar da olmasa itlere çakallara ses çıkaran yok bu şehirde. Bu şehirde onun bunun bez parçaları asılacaksa, bu şehrin bir takımı olmasının olmasının ne gereği var, niye var bu takım, neyi temsil eder, sağlıklı yaşam amacıyla mı kuruldu? Ona ses çıkarma, buna ses çıkarma, bir şehir bu kadar kendi içindekiler tarafından sindirilmez. Sadece Hakan Akman'ın karşısında mı dik durabiliyorsunuz arkadaş, bu mudur dik durmak?  >:(

Elinize kolunuza yüreğinize sağlık.

gurbetçi55

Alıntı yapılan: berusa55 - 08 May 2010, 14:47:11
Pankarta da en güzel slogan bu olur sanırım.. Kendi çekmiş olduğum bir fotoğrafımın üzerine bu cümleyi yazıp sitemize yüklemiştim...

Samsun SAMSUNSPORLU'dur!
profilimdeki resim de yazan  yazıda fena değil hani

erkutdem55

Ben Samsunspor polarımı giyip çiftliğe dalıyorum,sıkıysa biri laf desin,girmessem şerefsizim.Kafayı çizdirdiler zorla bana,çıkın formalarla atkılarla yürüyün şehirde,görsünler ölmediğimizi,sadece maç günlerinde hatırlatmayın takımı.

Kadir ÇELEBİ

Ertuğrul Sağlam

Size neresi trabzon olursa olsun.

Biz size Samsun'u trabzon değilde Zehir zehir etmek için mücadelemize devam edeceğiz.

Sayın Başkan; Bu tür operasyonlara koşarak geleceğimi bilmenizi ve çağrmanızı bekliyorum...

Oflu

Yazin Trabzona akrabalarin yanina gidecegim
Samsunspor formasi ile Erdogduda gezmezsem neyim  >:(

erkutdem55

İsa Turan'dan nefret ediyroum.Her galibiyetten sonra fax çektikleri yalan değilse,ben de adam değilim.