BİZE TEK BİR YER SAMSUN .. O DA BİZE AİT !!!!

Başlatan maraton, 07 May 2010, 20:18:03

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: maraton - 07 May 2010, 20:18:03
operasyon sebebi bayrak it çükü gibi kalmıştır.

Başkanım elleriniz dert görmesin de bu söz hayvan haklarına ters.  ;)

celebi

başkaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn    adamsın

snr55

Alıntı yapılan: maraton - 07 May 2010, 20:24:09

erdem yanlış yapmışsın baba...
TS bayrağını önce yakıp sonra bizim bayrağı assaydınız daha iyi olurdu;)

lucarelli

merkez

Sevgili Erdem'e,Mehmet'e ve çıkartma yapıp olaya hemen müdahale eden değerli arkadaşlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Bu kentin her zerresini soluyup,her imkanından yararlanıp  utanmadan bize her yer TRABZON diyebilen kahpelerin ve adilerin bu olaydan ufacık olsun ders almalarını temenni ediyorum.
Hele de rahmetlinin binasına bu bayrağı asmak cami duvarına işemek gibi olsa gerek.

Bu kent Samsunsporun kenti,bu kent Samsunlunun kenti bu kent Muhammet Teoman Taş'ın kenti...

mehmet yılmaz

Önce böyleydi

Şehrin sahipleri el koydu

Sonra böyle oldu

Buradan sinema salonundan beri talimat vermekten başka bir işe yaramayan ( son müdahale bölümü hariç :) ) ama bu anlamlı organizasyonda bütün tebrikleri üstüne alan Matador'u esefle kınıyorum...  :-* :P Gerçi, hep böyledir, erat savaşır, şehit düşer ama savaşı kazananlar komutanlar olur, öyle değil mi?  >:(

4 kişilik özel opersyon timi olarak öncelikle istihbaratı doğrulattık. Sonrasında materyal tedariki için diğer birimlerimizden olan SBÇ'den ve Ümit başkandan gerekli yardımı aldık. Bu sırada bir arkadaşımız da keşif kolu olarak dernek önündeydi. Mesai saati bitimi olması nedeniyle binaya girdikten sonra bir takım güçlüklerle karşılatık ama öncü kuvvet çatıya çıkmayı başardı. Dernek binasından uzatsak alttaki tabelaları kapatabilirdi.

Operasyon sonrasında küçük bir aksaklık yaşadık ama onun için de B planımız devrede idi ve sinema salonundan teşrif eden Matador durumu toparladı.

:) :) :) :)

Buraya kadar olan kısım işin şakayla karışık olanı tabii... Hakikaten çok düşüncesizce bir davranış o avukat kimse... Neticede sen üst katında kimin adına kurulmuş, nasıl bir dernek olduğunu biliyorsun. Büyük bir saygısızlıktır yapılan, mesleki olarak da insani olarak da...

Samsun'da malum 4 takıma ait izleri görmkten iğreniyoruz zaten, kaldı ki bir de bizim dernek binamızda!!! Yok daha neler?..

Kırmızı, beyaz, kara sevda; gerçek sevda!
Başarıda değil her şartta...

Ajan

Alıntı yapılan: samsuni - 07 May 2010, 22:38:08

Kırmızı, beyaz, kara sevda; gerçek sevda!
Başarıda değil her şartta...

Recep

Forza Kavaklı Maraton Başkan :D >l< >l< >l< >l< >l<
seviyorum sizleri ya (birazda az yemek yeseniz daha çok sevecem ama) :D :D
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

AntZ

07 May 2010, 22:54:08 #23 Son düzenlenme: 07 May 2010, 22:56:15 Ant55
Bu bez parçasının asıldığı büronun yan tarafında (Ata Giritli) Samsunspor yöneticiliği yapmış biri var (Neden tepki vermez, taraftardan başka kimse neden tepki koymaz onu da anlamış değilim), üstü M.Teoman Taş Samsunlular derneği. Samsun'da hiçbiryere asılmasına razı değiliz de bunların yaptığı tam cami duvarına işemek. Taraftar onu ordan ne şekilde olursa olsun kaldırırsa mübahtır. Kimsenin en ufak itiraz hakkı yok. Oldu olacak tesislere de assınlar, ne de olsa kupa aldılar  >:(

eLLis

Çok güzel olmuş gerçekten aslında bunlara en güzel cevap şehrin en işlek yerlerine Samsun Samsunspor'lularındır diye bayrak asmak lazım yapılması düşünülürse bende maddi manevi elimden geldiğince yardımda bulunmak isterim..
Aynı şekilde benimde sinirlerim bozuluyor artık ts flamalı atkılı araçlar,formalı insanlar...

erkutdem55

Sen gerçek düşmanını unutup sadece birbirine dalarsan olacağı budur.Irmağın kenarına pusu kurup kendi taraftarına saldıran kişiler,TS bayrakları asılırken neredeler?10 yıl önce ben Samsunda ts bayrağı,forması hiç görmezdim.Şimdi herkes rahat.Kızacaksınız ama TS şehri ele geçiriyor,belirli bir kitleye ulaşırlarşa çözülemez bir hal alır bu durum.Yarın şampiyon olsalar konvoy yapacaklar demek ki.Birileri bişeyler yapsın,canım çok sıkılmaya başladı.

beşnumara

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 07 May 2010, 23:07:51
Sen gerçek düşmanını unutup sadece birbirine dalarsan olacağı budur.Irmağın kenarına pusu kurup kendi taraftarına saldıran kişiler,TS bayrakları asılırken neredeler?10 yıl önce ben Samsunda ts bayrağı,forması hiç görmezdim.Şimdi herkes rahat.Kızacaksınız ama TS şehri ele geçiriyor,belirli bir kitleye ulaşırlarşa çözülemez bir hal alır bu durum.Yarın şampiyon olsalar konvoy yapacaklar demek ki.Birileri bişeyler yapsın,canım çok sıkılmaya başladı.
aboooo kavgada söylenmezdi ilk cümlen ;)

erkutdem55

Bugün ben en az 3 tane TS formalı adam gördüm ama Samsun formalı kimseyi görmedim.Nasıl olcak bu iş????Sadece maç günleri mi kırmızı-beyazı göstermek lazım acaba??Ben polarımı,eşofmanımı,bazen atkımı normal zamanlarda da giyiyorum.Çiftliğe çıkıyorum sağdan FB'li,soldan Gs'li,öbür taraftan çarşılı geliyor.

Nerdesiniz millet!!!!!Hoooooop kırmızı-beyazı 2 ay kimse giymeyecek mi???Ben de giymim o zaman çiftlikte gündüz feneri gibi parlıyorum  >:( >:( >:( >:(

samsunmania

07 May 2010, 23:19:32 #28 Son düzenlenme: 07 May 2010, 23:24:15 samsunmania55
İlkadım kadar nüfusu olan bir yerin takımının ve tabii ki 3 geyiklerin bizim şehrimizi rehin alması kabul edilemez. Süper ligden düştük ama çaptan düşmedik allaha şükür. Samsunspor var oldukça adını bile duyunca tüylerimin diken diken olduğu bu takımların başarıya tapan küçük insanları asla amaçlarına ulaşamayacak. Samsunsporlu olmayana Samsunlu demem ben.
Elinize sağlık can dostlarım.

SametYılmaz55

elinize,yüreğinize sağlık gerçekten tokat gibi bir cevap olmuş