Çanakkale'ye De Gidiyoruz!..

Başlatan doðan, 23 March 2010, 19:52:00

« önceki - sonraki »

celebi

tamam hocam Allahtan sen denk geliyorsun bana maraton gelseyfdi bana denk işimiz yaştı valla

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 30 March 2010, 22:55:21
o zaman engin abi trabzona, ben kuveyte, maraton kıbrısa, süleyman dubaiye gider... maç bahane, önemli olan sizi masrafa sokmak!  ;D ;D ;D

Valla Engin Abi'ye Uzungöl'de balık,Akçaabat'ta köfte,Boztepe'de çay ,Uzun Sokak'ta şıra ısmarlarım.Buyursun gelsin.Başımla beraber  ;)

Yanında Maraton'da gelirse kuzu kesmek farz olur  :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 30 March 2010, 22:58:08
tamam hocam Allahtan sen denk geliyorsun bana maraton gelseyfdi bana denk işimiz yaştı valla

maratonun ne işi var kuveytte? o direkt kıbrıslık, rum kesimi Türk kesimi fark etmez, kuzu kesimi olsun yeter...  ;D ;D

maraton

Ertuğrul Sağlam

Bulaşık Makinasını aldım ;D
Çanakkale'ye bende geleceğim ama sizin programınız benim kafamdaki programı karıştırdı, Benim Pazar akşamı Samsun'a geri dönmem gerek maçtan hemen sonra araç ile İstanbul'a  ordanda uçak ile Samsun'a böyle bir imkan var ise bende geliyorum....

Siz maçtan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz?.... İzmir'emi İstanbul'amı döneceksiniz?

mehmet yılmaz

maç 16:30 da bitiyor, bekletiliriz, çıkmamız 18'i bulur çanakkale'den, 4-5 saat de yol olduguna göre gece uçak işi sakat olur bence...

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: maraton - 31 March 2010, 12:34:11
istanbul hazırlan geliyoruz  8)

Grup İstanbul demek istedin dimi Başkan?

maraton

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 31 March 2010, 15:13:49
Grup İstanbul demek istedin dimi Başkan?

yok be tüm istanbul tetikte olsun kolay mı biz geliyoruz.. valilik önlemini alsın, belediye alarma geçsin, çelebi,recep ,ali ihsan üçlüsü gidip 10 ar maaş kredi çeksin  ;) ;D

celebi

BİR AN ÖNCE KREDİ KARTIMIN LİMİTİ ARTTIRAYIM ODA MANTIKLICA ;)

Recep

Alıntı yapılan: maraton - 01 April 2010, 14:42:51
yok be tüm istanbul tetikte olsun kolay mı biz geliyoruz.. valilik önlemini alsın, belediye alarma geçsin, çelebi,recep ,ali ihsan üçlüsü gidip 10 ar maaş kredi çeksin  ;) ;D
Vailik ve belediyeye ayrıca emniyete haber verdik şehre girmeyin diye ellerinden geleni yapacaklar istanbulun kıtlık çekmesinden korkuyorlar siz gittikten sonra :D :D

mehmet yılmaz

Recep abiiiiiiiiiiiiiiiiii...........

Koptuk geliyoruz :)

FK_SAMSUN

Çanakkale'ye saat kaçta gidip , kaçta dönülecek ? Eğer saatler uyar , aile büyüklerinden de izin alabilirsem bende gelmek istiyorum .  ;)

**KaR6**

siz maçtayken ben o günkü 2.sınavımda olacagım.. okul yine başardı.. iyi yolculuklar..

YaşarDoğu

Haydaaaa, ben Mustafasız gitmem aga o kadar :D :P

maraton

bi bakıma iyi oldu, ben mustafayı maçtan önce istanbulun tarihi hamamlarından birine götürüp öyle yola çıkacaktım.. hamam parasından yırttık :) ;) :D ;D

şaka bi yana üzüldüm ama olsun okul daha önemli.. on senede bitiremedin inşallah bu onbirinci sene uğurlu gelir ;)