Buca Bizi İyi Ağırlamıştı.

Başlatan edmontdante, 12 March 2010, 18:18:44

« önceki - sonraki »

edmontdante

Buca deplasmanına gittiğimizde şehirde gezerken Bucaspor taraftarı için söylenenler ve stadyumun konumu  bizi biraz tedirgin etmişti açıkçası.Ancak stada girer girmez "HOŞGELDİN SAMSUN" tezahuratları ile karşılaştık.Maç sonunda da Buca sokaklarında  Bucaspor'lu taraftarlarla atkı değişimleri olmuştu.Ayrıca maç boyunca bize yönelik olarak tek bir küfürlü tezahuratları olmamıştı.Hatta "Saldırın Durmadan"ın sonunda bile "Bu sene de Şampiyon olmadan" kullanılıyordu.Bizzat yaşadıklarımızı yazmak ve orada olmayanarkadaşlarımızı bu konuda bilgilendirmek istedim.Umarım Samsun'da da her şey böyle gider,umarım deplasman yapacak Buca taraftarı da Buca'da gördüğümüz gibi davranır ve tahrik edici davranışlarda bulunmaz.

kaptan 55

abi o zaman bizde bizim tribünden buca-SAMSUN elele hep beraber tribüne diye bağıralım.

babasamsunlu

Önemli bir husus..bence iyi niyetli her davranış iyi bir şekilde karşlık bulmalı...bizde elimziden geldiğince onları iyi karşılamalıyız..

þimþek55

gelen olur mu ki samsuna izmirden ksk felan olsa gelirde bucadan taş çatlasa 10 kişi gelir

mehmet yılmaz

Devre arasında araya sızan Göztepeli birisi yüzünden ufak bir gerginlik çıkmış ve bize küfür edilmişti diye hatırlıyorum. Genel itibarıyla temiz bir deplasmandı. Bize stat içinde yapılan kadar karşılık verilmeli bence de. Gerginliğe, küfüre gerek yok, iki takım da çağırılabilir tribüne.

Serkan

İzmir takımları Samsun'da genel irtibayle hoş karşılanıyor..

Lakin Şehir tarafı kale araksındaki arkdaşların yaklaşımı çok önemli bana kalırsa...

ali ihsan

Bizi iyi ağırladılar.Umarım Samsun'da sıkıntı yaşamazlar.Bize yakışanı yapmamız lazım ...

jean

bucadan ziyade politikadan oturu izmir kentine sempatim vardir cikmalarini istiyorum ama bu mactan sonra galip gelmeye baslasinlar

doðan

gelen ağam paşam ;
son zamanda trübünde başlayan pozitif hava herkesi kucaklayacak kapasitelere ulaşacaktır ..
izimir bize her zman yakın olmuştur ..
misafirper davranmak lazımsa oda yapılır :))

celebi

Alıntı yapılan: FoRZa_AlviN - 12 March 2010, 20:08:29
İzmir takımları Samsun'da genel irtibayle hoş karşılanıyor..

Lakin Şehir tarafı kale araksındaki arkdaşların yaklaşımı çok önemli bana kalırsa...

55JNR55

açıkcası ben de şehir kale arkasından korkuyorum ve bazı takımlarla da iyi geçinebilmek istiyorum hani sakarya'da olanlarda yoktum ama böyle durumlar hiç fena olmaz sanırım sürekli bi futbolda başka taraftar aklına getirince nedense negatif düşünceler sarıyo kafayı ister istemez öyle kötü böyle kötü diyesi geliyo insanın biraz dostane havalar hiç fena olmaz ha giresun'a motive olalım diyosak o gelen az sayıda taraftarı linç edelim bu hafta tam olsun ;D

erkutdem55

Seyircileri fazla olmayacağından problem çıkmaz,belirli bir sayının üzerinde olunca delleniyorlar

beşnumara

şehir kale arkası eskisi gibi olmamaya başladı sanki.adanaya yapmadılarsa bir şey bucaya da yapmazlar diye düşünüyorum.

germencisse

Adamlar süper lig hedefiyle oynuyorlar taraftar geleceğine hiç bir şüphe yok..ama güzel karşılanması gerekir..adamlar tabiki takıını destekliyecek ama bizim taraftarımız buna katlanabilirmi ??

edmontdante

Tabiki biz Buca'da puan alsak ne olurdu onu bilemiyoruz ama en azından maçın başında Hoşgeldişn tezahuratını yaptılar.Stada giriş çıkışta ve Buca merkezde hiç bir sıkıntı yaratmadılar.Dediğim gibi tahrik etmedikleri sürece bir şey olacağını sanmıyorum.