Buca Bizi İyi Ağırlamıştı.

Başlatan edmontdante, 12 March 2010, 18:18:44

« önceki - sonraki »

Kais

miş li konuşdum zaten.banada bir abi söyledi.

Efsane Meskenler

sanmam 10 otobüs gelceklerini bide pazartesi macına tahmınım 2 otobus gelir izmir'den ayrıca kaç otobus gelceklerının onemi yok nasıl gelip nasıl gıttıklerı onemli bakıcaz gorucez nası bi taraftarı var buca'nın

edmontdante

Nee biri 10 otobüs mü demişti??

Tufan

20 ocak kazasıyla ilgili bi pankart açtılar ilk yarı şimşekler yaparken bi göz baktım hepsi bize bakıyordu.

çýlgýnlar1984

söğütlübahce olrak bucalılara hıc bır sekılde argo kelımeler kullanmadık ve marotondada kımseye kullndırmadık bucalı arkadsalrla mac sonu bol bol muhabet yaptık hepsı bıze tsk ettı gercek den guzel bır gundu..!

mehmet yılmaz

20 Ocak pankartı için teşekkürler, hiç bir sorun çıkmadı; skor hariç...

kerem55

20 Ocak pankartı için teşekkürler, hiç bir sorun çıkmadı; skor hariç

Turuncu

Alıntı yapılan: samsuni - 16 March 2010, 01:11:20
20 Ocak pankartı için teşekkürler, hiç bir sorun çıkmadı; skor hariç...

kalptenþimþek

Efsane Meskenler

Alıntı20 Ocak pankartı için teşekkürler, hiç bir sorun çıkmadı; skor hariç...

Tribün_ali

Arkdaşlar dün maça giderkene b.evlerinde eski pazar yeri olan yerin karşısında mekke caddesine girişte iddaa bayi var oraya uğrayıp arkadaşı alacaktım ve iddaa bayinin yanında çay ocağı var baktım 15 kişi falan varlar sarı lacivert atkı aklımdan hiç geçmiyor bucalıların olacağı ben fbli zannettim şaşırdım bunların ne işi var sona yaklaştım baktım bucalılar oturdum yanlarına sohbet ettim bayağı makara falan yaptık :) iyilerdi hepside bizim dernekte hemen üst tarftaydı sordum derneğe ugradınız mı yok dediler bende derneği aradım bucalıların burda oldu söledim amaç birileri gelip sataşmasın diye çünkü mekansızlarda buca deplasmanına gitmişti onlarda diyordu güzel geçti falan ve hçbir sorun olmadı ama hepside romendi :) bucalıların

Nuri Asan

gözümde süper lige yakışan ilk takım.

Eski yöneticilerimizden birileri bize '' 20 Ocak'' gününü bilmez iken Bucalıların pankart açması beni şaşırttı.

Buca çıkarsa düşmez.Alt yapısı ile ilk 10 içinde olacaktır süper ligde.

edmontdante

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 15 March 2010, 23:16:50
20 ocak kazasıyla ilgili bi pankart açtılar ilk yarı şimşekler yaparken bi göz baktım hepsi bize bakıyordu.

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 15 March 2010, 23:51:37
söğütlübahce olrak bucalılara hıc bır sekılde argo kelımeler kullanmadık ve marotondada kımseye kullndırmadık bucalı arkadsalrla mac sonu bol bol muhabet yaptık hepsı bıze tsk ettı gercek den guzel bır gundu..!

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 16 March 2010, 18:20:55
baktım bucalılar oturdum yanlarına sohbet ettim bayağı makara falan yaptık :) iyilerdi hepside bizim dernekte hemen üst tarftaydı sordum derneğe ugradınız mı yok dediler bende derneği aradım bucalıların burda oldu söledim amaç birileri gelip sataşmasın diye çünkü mekansızlarda buca deplasmanına gitmişti onlarda diyordu güzel geçti falan ve hçbir sorun olmadı ama hepside romendi :) bucalıların

Dediğim gibi bizi orada iyi ağırlamışlardı burada da gelip hiçbir şeye karışmadan takımlarına destek verdiler.Deplasman tribünlerinin futbolun rengi olduğunu düşünürüm ve yüzlerce kilometre yapıp takımlarını desteklemeye gelen insanlara da saygı duyarım.Yeter ki adam gibi gelip adam gibi gitsinler.Sonuçta bir sonraki hafta deplasman yollarına biz düşeriz.Peygamber Efendimiz (s.a.v) "KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİN ŞEYİ BAŞKASINA YAPMA " demiş.

Mekansızları,Söğütlübahçeliler'i ve maç başında "Hoşgeldin Buca " diye tempo tutan Şirinler'i bu davranışlarından ötürü tebrik ederim.

Efsane Meskenler

Ayrıca Maç Başında Bizde ''Hoşgeldin Buca'' Diye Tempo Tuttuk Devre Arasında Atkı Takaslarıda Yapıldı Bunlarıda Unutmayalım ;)

edmontdante

Alıntı yapılan: Efsane Meskenler - 17 March 2010, 16:21:17
Ayrıca Maç Başında Bizde ''Hoşgeldin Buca'' Diye Tempo Tuttuk Devre Arasında Atkı Takaslarıda Yapıldı Bunlarıda Unutmayalım ;)

Haklısın kardeşim farketmedim demek ki o karmaşada