Buca Bizi İyi Ağırlamıştı.

Başlatan edmontdante, 12 March 2010, 18:18:44

« önceki - sonraki »

emre

evet maç için gittiğimiz izmir merkezde samsun eskrim takımı olarak çok olumlu tepkiler almıştık.. ;D

mehmet yılmaz

Buradan başlığı açan Sn. Edmontdante'ye sormak istiyorum, bu dostluk ve iyi davranmanın deplasman tribünündeki gişe görevlisiyle bir alakası var mı?  ;D ;D :) :D

Tribün_ali

13 March 2010, 17:46:16 #17 Son düzenlenme: 13 March 2010, 17:49:04 Tribün_ali
Alıntı yapılan: kaptan 55 - 12 March 2010, 18:25:22
abi o zaman bizde bizim tribünden buca-SAMSUN elele hep beraber tribüne diye bağıralım.

Küme düştümüz senede MALatyasporuda elle tribüne çağırıp çiçek atmıştık  ama ne oldu 2,devre adamlar bize taşla saldırdı onun için ben pek bu konulara girmek istemiyorum maçın atmosferi neyi gösteririr kimse bilemezsin artık çok grup var kimse bucaya ilgi gösteriri kimi söver olmaz yani tek grup olsa dediğiniz olurdu

þimþek55

bence taşkınlık yapmadıkları sürece bişi olmaz bide buca kimde buca samsun el ele yapcaaz yane gerek var gelip takımlarnı desteklesinler 3 yiyip geri gitsinler arkalarına bakarak

Tribün_ali

Alıntı yapılan: şimşek55 - 13 March 2010, 17:59:32
bence taşkınlık yapmadıkları sürece bişi olmaz bide buca kimde buca samsun el ele yapcaaz yane gerek var gelip takımlarnı desteklesinler 3 yiyip geri gitsinler arkalarına bakarak

Aynen

edmontdante

Alıntı yapılan: şimşek55 - 13 March 2010, 17:59:32

Adamlar bizi iyi ağırladı diyoruz yoksa isteyen istediğini yapar ,herkesin kendibileceği iş

Efsane Meskenler

Alıntışehir kale arkası eskisi gibi olmamaya başladı sanki.adanaya yapmadılarsa bir şey bucaya da yapmazlar diye düşünüyorum.

+ gelecek buca'lılar taşkınlık yapmadıgı surece bişe olmaz

Kais

10 otobüs geliceklermiş.gidiş dönüş 15 liradan otobüs kaldırıyorlarmış.

þimþek55

adamların  5 sne önce 10 otobüslük taraftarı bile yoktu

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Kais - 13 March 2010, 22:16:35
10 otobüs geliceklermiş.gidiş dönüş 15 liradan otobüs kaldırıyorlarmış.

hep 10 otobüs diyorlar yolda herhalde 8ini yiyorlar arabaların.bi gelende atmasa şu kadar geliyoruz diye

erkutdem55

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 14 March 2010, 10:16:19
hep 10 otobüs diyorlar yolda herhalde 8ini yiyorlar arabaların.bi gelende atmasa şu kadar geliyoruz diye

:):):):):)

#BAFRALI#

bucalıların sağı solu oynamadığı sürece bizden bi sıkıntı cıkmaz ama samsun zor bi deplasmandır...

celebi

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 14 March 2010, 10:16:19

þimþek55

Alıntı yapılan: celebi - 14 March 2010, 20:19:01

abi doğru diyolar gelriken aslında bucadan   10  ototübs  samsuna geleçk diyolar     samsuna gelene kdar biri dur diyo benim ev karşıyakada  alsancakda bornovda şurda burda bi sağ çek diyo gelene kdar 2 otobüse kalıyolar

celebi

zaten bu ligde bir biz varız bir kafkaf lar