Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 15 March 2010, 23:41:55
bu taraftara artik cok agir gelmeye basladi bu olaylar.Nefes almakta dahi zorlaniyor insan.

Yazik vallahi yazik yaaa.Giresuna gidecektik dimi biz ?  :-[

benim bu tablolar ağırıma gitmeye başladı,keşke dayak yeseydim de rapor alıp yarın işe gitmek zorunda kalmasaydım.Binbir rica maça getirdiğimiz insanlar bize gülüyorlar :(:(:(Biz bunları haketmiyoruz

lonely5534

Bizim gruplara  ne oluyor anlamıyorum. Takım kötü olunca kendimizi yiyoruz galiba.

Ladikli

Sahaya saçma sapan bir kadro çıkartıp,65 de yaptığın değişikliklerle  oyunun sonucuna direk etki ettin hoca,Kenan değişikliği tam bir felaketti zaten.Zahmet olmazsa maçın tekrarını oyuncularla birlikte tekrar izleyin de rezilliği görün,bir ders çıkarın.Sezon sonu yine sıkıntı yaşamayız.

Dartagnan

Valla ustad ne oldugunu anlamak imkansiz herhalde.Maraton ve kale arkasi ile karsilikli olarak stadi inletip takimi ateslemeye calisirken bi anda  olay cikti.Ben buna birliktelik bir taraflarina batti herhalde diyorum.

İlk basta 2 kisinin ust taraftan yuvarlanarak asagi dustugunu gordum  kavga ederken. Daha sonra diger 2 kisi de yumruk salliyorlardi birbirlerine.O sirada mekansizlardan ve sirinlerden kisiler kanimca bakmaya gittiler.Sonra uzman cevik kuvvet(!) girdi tabi ki  ortalik ondan sonra tam karisti.

Sonrasini gormediginiz iyi oldu karsilikli kufurler falan.

55.hakan

Takım o kadar kötüydü ki Orhan bile takımın geneline göre daha iyiydi..resmen Orhan'la atak yapmaya çalıştık sanki Turgut'un yerini Orhan almıştı onunla atağa çıkıp ortayla gol arıyoruz inanamıyorum..Bence takımın en kötüsü Pavlikti tam maça ağırlığımızı koymaya başladığımız anlarda bir hatalı pas ve ikinci golden öncede kademe hatası yaparak yediğimiz golle direncimizin kırılmasına sebep oldu.Buca ise bu oyunla süper lige çıkıyor bu işler bu kadar kolay demekki Mehmet Batdal a şişir topları kontradan gol ara bırakın bu işleri çıktığınız gibi geri gelirsiniz...İlhan'ı da bir dakika sahada tutmak oyunu okuyamamaktır bu kadar kötü oynayan bir adam nasıl sahada kalır.Kalpar hoca bu kadar haftaya kimin iyi oynadığını anlamadın mı da hala gereksiz adamları oyunda tutuyosun...

istanbuldan

çýlgýnlar1984

mehmet yılmaz

Bizim takım tam 11 kişilik bence. Hüseyin Kalpar'ın klasik 11'inden sadece Orhan'ı çıkarıp yerine Sezer'i koyarsak, tam 11 kişi. Bu 11'den birisi ya da birkaçı olmayınca işler sarpa sarıyor. Geçen hafta Murat, bu hafta Turgay, Turgut ikilisi yoktu ve başımıza gelmeyen kalmadı. Buca karşısında Oktay, Murat ikilisi dışında elle tutulur pek kimse yoktu; Savaş'ın savrukluğu, Abdülaziz'in yokları oynaması, zaten vasat olan Ömür'ün vasatın da altında oynamasını gördük ama özellikle İlhan Ummak geldiğinden beridir aynı tas aynı hamam devam ediyor. Ve maalesef Hüseyin Kaplar adeta kendini inkâr edercesine bu İlhan'dan medet umuyor; onu ilk 11'de sahaya sürüyor ve 75 dakika tahammül ediyor ve daha da ötesi Sezer Sezgin gibi ben futbolcuyum diye bas bas bağıran bir adamı her seferinde elinin bir tarafıyla kenara itiyor. Elbette ki idmanları yaptıran o, takımla her an iç içe olan da o ama İlhan Ummak'la maç kazanmaya çalışmak akıl kârı değil! Orhan devamlı oynarken Sezer'in niçin süre almadığı ise anlaşılır gibi değil...
   Kabus gibi geceydi derken maçın sonu da buna dahil. Bitti dediğimiz anda ortaya çıkan bir penaltı ve kırmızı kart gören kaleci Ahmet Şahin önümüzdeki hafta oynayacağımız Giresun maçı için çok ciddi bir kayıp oldu. En başta saydığımız 11'den ikisi yine olmayacak Giresun'da. Yenebilsek üst sıralar için umut tazeleyecektik belki ama kaybedince alttan gelen tehlike ile karşı karşıya kaldık şimdi de.
   Maçın 30 ve 40. dakikaları arasında muhteşem bir tribün şovu vardı, son yılların en güzel desteklerinden birisi verildi. Ancak sonrasında yaşanan bir kavga ile sona ermesi de inanılacak gibi değildi. Pazartesi ve yayına rağmen hatırı sayılır ve arzulu bir taraftar kitlesi vardı. Maalesef geçen haftadan sonra bu hafta da mahcup oldu futbolcular, tribünlere yazık ettiler.
   Bu arada 20 Ocak kazası ile ilgili açtıkları pankart için Buca taraftarına da teşekkür etmek lazım; ince bir düşünce idi doğrusu.
   Şimdi filmi başa sardık; bu takımın başarısınaki birinci payı nasıl Kalpar'a biçiyorsak, son iki haftada alınan ve bence önüne geçilmesi mümkün olan sonuçların da müsebbibi Hüseyin Kalpar'dır. Oyuncu tercihleri, mevki ve değişiklikleri tartışılmalıdır!
   Ümit ediyorum ki, Giresun deplasmanında çark tersine döner.

adige73

arkadaşlar bir de adem gezici hakkında yorum yapabilrmisiniz bence savaştan daha kötü bir forvet hatta caner bile biraz çalışsa ondan iyi olablir.yine de maçın en iyisi adem alkaşi idi ancak ne hikmetse atakları onun kanadından değil de en çok aksayan yer olan sol kanattan denedik.ömür turgayın yerini kesinlikle dolduramadı

LisandroLopez

Bir takım bu kadar fazla gol kaçırmaz , kaçırmaması gerekir .. Kaçırırsan skora razı olursun.
Yazık oldu .. Savaş Esen istekli ve çabuk bi futbolcu olsada Golcü özelliğini hiç taşımıyor.
Bu takım bu sene Ligde kalabilmeli ..
Seneye Allah büyük.

furkan5534

yapıcak birşey yok kendmizi üzmüyelim desteğe devam edelim bence..

Gönül Verdik Biz Sizlere Ne cimboma Ne fenere. Sonsuza Dek Sürse Bile Sevecegiz Ölümüne.. SAMSUNSPOR

celebi

hepiniz ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN KARAEKTERSİZLER >:( >:( >:( >:(

55.hakan

Alıntı yapılan: adige73 - 16 March 2010, 00:04:57
arkadaşlar bir de adem gezici hakkında yorum yapabilrmisiniz bence savaştan daha kötü bir forvet hatta caner bile biraz çalışsa ondan iyi olablir.yine de maçın en iyisi adem alkaşi idi ancak ne hikmetse atakları onun kanadından değil de en çok aksayan yer olan sol kanattan denedik.ömür turgayın yerini kesinlikle dolduramadı
adem çok hırslıydı bu takımın 11' i  bozuldu mu takım mahfoluyor İlhan'la olacak iş değil bu

LisandroLopez

Alıntı yapılan: hakanelgun - 16 March 2010, 00:07:44
adem çok hırslıydı bu takımın 11' i  bozuldu mu takım mahfoluyor İlhan'la olacak iş değil bu

Adem Gezici'den bahsediyoruz oyuna sonradan dahil olan çakma forvet.

Dartagnan

adem gezicinin bile 2 tane golu vardi degerlendirseydi.Bir vole ye benzer bi vurus vardi hani su cevre yoluna attigi top .Digeri de soldan iceri girip  sag ayakla kazma bi vurusla auta attigi sut . Bi ara bizim hali sahaya gelsinde plase ogreksin abilerim.