Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

pitbul055

erkutdem55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 15 March 2010, 13:50:01
onu izlemedim valla bilmiyorum :) bugun kazanacaz ama, aksini düşünmüyorum bile..

Aynı senin rüya gibi oldu dün :)İnşallah kazanırız dostum,ben kazanacağımızı düşünüyorum.

babasamsunlu

Aynı karşıyaka maçı gibi..hava çok soğuk ve yağışlı..akşama kar yağışına dönerse hiç şaşırmayın..
hava koşullarından dolayı seyirci fazla gelmeyecektir..nerden mi biliyorum..çünkü ikna edemiyorum kimseyi...herkes aynı şeyi söylüyor..

Hava çok soğuk maç çok geç :(:(:(

55.hakan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 15 March 2010, 13:57:33
Aynı karşıyaka maçı gibi..hava çok soğuk ve yağışlı..akşama kar yağışına dönerse hiç şaşırmayın..
hava koşullarından dolayı seyirci fazla gelmeyecektir..nerden mi biliyorum..çünkü ikna edemiyorum kimseyi...herkes aynı şeyi söylüyor..

Hava çok soğuk maç çok geç :(:(:(
Akşama yağmur duracak arkadaşlar yalnız biraz serin sıkı giyinin  ;)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: hakanelgun - 15 March 2010, 13:58:45
Akşama yağmur duracak arkadaşlar yalnız biraz serin sıkı giyinin  ;)

biraz mı :):)

dondum donduuumm :):)

Çok sıkı giyin..atkı bere ne varsa giyini.Şuan toptepede kar yağışı var..Samsuna yağmaya bilir ama  oralardan gelen soğuk aşırı ayaz yapar gece..

celebi

Sercan

Abi biz Antep'te kısa kollu penyelerle dolaştığımız halde bunalıyoruz :) :)

celebi

ben şimdiden akşam için beklemeye başladım Allahım ne olur utandırma

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: celebi - 15 March 2010, 14:12:58
ben şimdiden akşam için beklemeye başladım Allahım ne olur utandırma
amiiin

SSBiz Gençlik

SamsunluReis

Jnr.Serkan

Deplasman tribünüde dolcakmış bu maç galiba.Yeterki dolsun daha oranın yıllardır dolduğunu 2 defa gördüm eskişehir ve kocaelispor maçlarında.bucalılar 10 otobüs vs diye atıp tutuyor bakalım onlarda rizeliler gibi 10 otobüs gelip 50 kişimi incekler toplam :D

**KaR6**

besiktasta beşiktas macını vermeyip Samsunspor maçını verecek yer arıyorum, Allah sonumu hayır etsin ???

babasamsunlu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 15 March 2010, 15:20:59
besiktasta beşiktas macını vermeyip Samsunspor maçını verecek yer arıyorum, Allah sonumu hayır etsin ???

:):):):):)

Bu samanlıkta  iğne aramaktan daha zor..
Bence zeytinburnuna doğru git orada Samsunluların yoğun  olduğu mahalleler var :):)

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 15 March 2010, 15:25:43
:):):):):)

Bu samanlıkta  iğne aramaktan daha zor..
Bence zeytinburnuna doğru git orada Samsunluların yoğun  olduğu mahalleler var :):)

abi bursaya gel 2 saatlik yol biz meyhanede izlicez ;D