Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: hi4xi_ceza - 15 March 2010, 15:32:44
Gel abi bize bütün sülaLeyi toplamısım :D Avclarda .d
sagolasin kardesimde ben yurt disindayim keske orada olabilseydim ama play offa bir kalalim ordayim insallah

55emrah55

inşallah 3 puan bizim olur bu akşam. Allahım sen utandırma bizi...

Samsun55ramazaN

abi tabiki galibiyet isticez, maglubiyet niye istiyelim  ;D ;D ;D ;D
Alıntı yapılan: fatih55ankara - 15 March 2010, 17:35:07
taraftar çıldırdı galibiyet istiyor.

havzalı55

Su buca ve giresun maclarından 6 puan çıkartsak N mithiş olur ama :) çıldırırız valla :D

furkan5534

napıyoruz napıyoruz ÇILDIRIYORUZ ÇILDIRIORUZ  ;D ;D ;D :D :D :D ;)

despotking

Son 3-5 sayfadaki yorumlar gerçekten ilginç.Bir çoğunu kaale dahi almıyorum.Çünkü her tribünde olur böyleleri.Eğer herhangi bir konuda bucaspor hakkında konuşmak bilgi almak yada aşağılamak isteyen varsa god.s_soldier1990@hotmail.com buyrun size istediğiniz gibi konuşalım derdimizi dinleyin en azından aranızdan 3-5 kişi dahi kötü yorumlarından dönerlerse Samsunspor'un kazancı olur bu.Anlaşılan ilk maçtaki dostluk ortamını bozmaya niyetli arkadaşlar var yapmayın zaten insanlar iyice birbirinden kopmuş birbirine düşman gibi bakıyor.Bu durumda araların bozulması pek hoş değil.Biz hiçbir zaman 10 otobüs geliyoruz falan demedik. NE facebook ta ne de resmi sitemizde 10 otobüs geliyoruz diye laf yapılmadı.Belki 3-5 çocuk yapmışsa laf ona bakrak buraya o yorumları yazıyorsanız ayıp.
Tüm kötü yazılara gerekli eleştiriyi kendi içinde yapan samsunspor'un gerçek taraftarınada teşekkürler olsun.Merak etmeyin sizleri gayet iyi tanıyor ve sayıyoruz.Ama unutmamak lazım ki küçük görülen Bucaspor şuan ne konumda diğerleri ne konumda.
Büyük ihtimallede son yazımdı bu sitedeki hadi allaha emanet yolunuzda davanıızda başarılar.

bluegreen55

üsküdar-bağlarbaşı civarında maçı izleyebilecek bir yer bilen varmı?
şimdi bjk maçını verir kahvelerde
internetten bulamayacaksak link gidip izlemek lazım?

gkhn

Oflu

Alıntı yapılan: celebi - 07 March 2010, 17:17:19

-

26.Hafta |Samsunspor'umuz- Bucaspor 

Tarih :  15.03.2010 Pazatesir
Saat  : 200:00       
Yer : 19 MAYIS STADYUMU

BENİM ÇTIĞIM TOPİÇLERİN UĞRUNA AZ ÇOK GVENİYORUM. OLSUN ÇOCUKAR BUMAIA LIN TEKRARDAN BİR UMUT DİYELİM OLUR MU? ADANA MAÇININ TELAFİ EDELİM.

SKOR TAHMİNİ 2--0 YADA 3-0

;D ;D ;D ;D

samsunmania

@Despotking,
BAzen yazılan şeyler ile söylemek istenenler arasnda uyumsuzluklar olabiliyor. Ben İzmir'de yaşıyorum. Buca maçına da gittim. Bir çok Bucasporlu da tanırım. Size saygı duyuyorum ve başarılarınız hoşuma gidiyor. İlk maçtaki tribün duruşunuz, misafiperverliğiniz ve takımınıza desteğiniz çok iyiydi. Tekrardan teşekkürler. YAnlış anlaşılma olmasın. Düşmanlıkla bir yere gelinmiyor. Hele ki İstanbul hegamonyasına direnen insanlarınki ile hiç. Dostluk farklı br kavram ve dost kulüp kavramı bana biraz abartı geliyor. Can havli ile kimse kimseye dost olmaz, ama sempati ve saygı sevgi daim kalır. Size bizim maçlardan sonra başarılar dilerim.

King1965

www.live-mekan.co.tv Samsunsporumuzun macını izlemek isteyen gelsin agalar kanal 2

sercan5592

Fecr_55

ALLAH yardimcimiz olsun, futbolcularimiza güc küvvet versin insAllah..
Heyecan dorukta..

GurbetciFanatik

Cildirin dagitin samsunsporum benim
Simsek caksin yine

kuzey55