Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

fatih55ankara

oooooooo ölümüne samsun ölümüne samsun ölümüne samsun ölümüne samsun

pitbul055

kaptan 55

15 March 2010, 10:37:24 #273 Son düzenlenme: 15 March 2010, 10:45:19 kaptan 55
dün oynanan maçların hepsi istediğimiz gibi bitti yeniden ümitlenmek adına şimdi buca maçı daha da önemli bir hal aldı.buca'ya vurursak haftaya giresun maçı ya tamam ya devam maçımız olur.artık pazartesi uğursuzluğunu üzerimizden atıp bu maçı 2-0 alacağımızı düşünüyorum.  

harbiSAMSUNSPOR'lu için alın bu maçı

kumköylü ahmet

ustekiler hep kaybetti bu mac samsunspor icin coook onem kazandi insallah aliriz insallah

asoydass

üsttekilerin kaybetmesine mi sevinelim, alttakilerin kazanmasına mı üzülelim bu maçtan sonra belli oluyor inş kazanacağız

babasamsunlu

Alıntı yapılan: asoydass - 15 March 2010, 12:36:35
üsttekilerin kaybetmesine mi sevinelim, alttakilerin kazanmasına mı üzülelim bu maçtan sonra belli oluyor inş kazanacağız

çok doğru..bu maç dönüm noktası..ya yukarı oynayacaz yada aşşağılara düşmemeye..
gazımızı kaçırmamış olsalardı geçen hafta o gazla buraya rahat gelecek olan bucaya fena çakardık ama şimdi işimiz zor tabi..

buca takipte olanların kaybetmiş olmasıyla bence burdan  1 puan hedefleyecektir..bende kazanamasak bile kaybetmemiz gereken bir maç olarak görüyorum......

babasamsunlu

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 15 March 2010, 10:37:24
dün oynanan maçların hepsi istediğimiz gibi bitti yeniden ümitlenmek adına şimdi buca maçı daha da önemli bir hal aldı.buca'ya vurursak haftaya giresun maçı ya tamam ya devam maçımız olur.artık pazartesi uğursuzluğunu üzerimizden atıp bu maçı 2-0 alacağımızı düşünüyorum. 

harbiSAMSUNSPOR'lu için alın bu maçı

Bence bu durmu futbolculara birilerinin iletmesi lazım..SÜleyman kardeşimizin ne kadar büyük Samsunsporlu olduğunu onun için bu maça farklı konsantre olmalarını söylemek lazım..

Samsuni hocam bu görev sana düşer..

kumköylü ahmet

sevinelim yukardakilerin kaybetmesine herkez kendi isine baksin bizim isimiz yukari oynamak.Yukari oyanadigimiz icin altakilerin yenmesi iyi biz samsunsporuz.... ;D

**KaR6**

taze taze maç skoru getirdim ruyadan.. 3-0 öndeydik, son dakikada yediğimiz golle 3-3 oldu, nası oldu ben de anlamadım :)

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: **KaR6** - 15 March 2010, 13:09:04
taze taze maç skoru getirdim ruyadan.. 3-0 öndeydik, son dakikada yediğimiz golle 3-3 oldu, nası oldu ben de anlamadım :)
mustafa 3-0 ken niye uyanmadin uyansaydinya sende haa ;D

**KaR6**

erkutdem55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 15 March 2010, 13:09:04

Juventus-Siena maçıdır o dün oynanan :)

Dartagnan

**KaR6**

onu izlemedim valla bilmiyorum :) bugun kazanacaz ama, aksini düşünmüyorum bile..