Y.Ziya Yılmaz, Kayseri-Bjk Maçında...

Başlatan Mustee13, 27 February 2010, 20:11:05

« önceki - sonraki »

Mustee13

27 February 2010, 20:11:05 Son düzenlenme: 27 February 2010, 21:29:55 Mustee13
YZY Kayseri'de, kayseri - beşiktaş maçını izliyor.  ???
Kayseri'de Büyükşehir Belediye Başkanları İstişare Toplantısı

Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanları Kayseri'ye Övgüler Yağdırdı...

AK Partili büyükşehir belediye başkanları 'İstişare Toplantısı'nı yapmak üzere Kayseri'ye geldi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda bir araya gelen belediye başkanlarından Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ortak bir basın toplantısı düzenledi.

Konuşmaların ardından basın toplantısına son verilirken Kayseri'de bulunan belediye başkanları akşam oynanacak olan Kayserispor-Beşiktaş maçına kadar istirahata ayrıldılar.

bluegreen55

evet bende gördüm ne işi var acaba Kayserisporu destekliyo demekki Samsun belediyesi

Mustee13

belediye başkanları birbirlerini misafir eder normaldir ancak benim merak ettiğim bizim maçlara da geliyor mu bizim başkan?

AntZ

Alıntı yapılan: Mustee13 - 27 February 2010, 20:11:05
YZY Kayseri'de, kayseri - beşiktaş maçını izliyor.  ???
lig tv gösterdi

Stadı görüp yüzü kızardı mı acaba? Bir allık, morluk farkettiniz mi suratında?

Akyol

hafif raylıya bakmaya gitmiştir >:(  birde özlemiştir beşiktaşını fenerini bizim yzy utan be adam utan yaa bak kayseri neler yapmış anlatıyoduk inanmıyodun >:(

Dartagnan

Alıntı yapılan: Mustee13 - 27 February 2010, 20:11:05
YZY Kayseri'de, kayseri - beşiktaş maçını izliyor.  ???
lig tv gösterdi

BENDE ONA  BENZETTİM YAZACAKTİM AMA EMİN OLMADİGİM icin ilgilenmedim

Ya ne denilebilir ki ? Ben artik umursamiyorum ...

Mustee13

Etrafa şaşkın şaşkın bakıyodu...Futbol klübünün o şehre neler kazandırdığını anlamadan gelmez inşallah..

Ollivanders

Marka sehir dersi alıyordur yzy ordan ... Marka sehrinınde basarılı bir futbol takımı olmadan olmayacagını anlamıstır umarım

maviay55

yarın boluya gelsin serro..kayseride ne geziyo

mehmet yılmaz

Akşam vakti sinrlerim hopladı... 4 yıldır 19 Mayıs Stadının yanından bile geçmemiş adam,Kayseri'de maçta...

Bir pay biçebilir mi acaba o ortamdan?

kayacan

maviay55

aynen mehmet abi..yüzsüz herif  utanmıyorda :-X :-X

Mustee13

neden ordaymış  öğrendim..konuda değişiklik yaptım..

vanlioglu

stadın önünden geçmeyen adam elin istanbul takımının maçını izlio... bunları gördükçe deliriom allah seni bildiği gibi yapsın yzy... gör samsunum bunları gör 3. kez şehrin başına seçtiğimiz adamı gör

lucarelli

Alıntı yapılan: samsuni - 27 February 2010, 21:19:50
Akşam vakti sinrlerim hopladı... 4 yıldır 19 Mayıs Stadının yanından bile geçmemiş adam,Kayseri'de maçta...

Bir pay biçebilir mi acaba o ortamdan?

Süper bir özet...