Y.Ziya Yılmaz, Kayseri-Bjk Maçında...

Başlatan Mustee13, 27 February 2010, 20:11:05

« önceki - sonraki »

Kaya

Utanmışmıdır!! hiç zannetmiyorum...

55Melek55

55Melek55

27 February 2010, 22:36:08 #17 Son düzenlenme: 27 February 2010, 22:52:05 samsuni
ey yzy sen havyanat bahecesi yap telefrik yap sülün kusu heykeli yap elin oglz bak neler yapmis sende tut orada bak aval aval YZY

eski55

keşke bende senin gibi 40 bin kişilik stad yapsaydımda 2001 senesinde aziz abime o kadar fazla paraya satardım demeye gitmiştir... >:(

King Of The North

f >:(enerbahçesi için izlemiştir o maçı, keşke yenilse eziktaş şampiyonlukta yalnız kalsa ayağına

SametYılmaz55

yapmamam gereken ne diye düşündüğü için gitmiştir o stada  >:(  >:(  >:(  >:(

gozgoz yýlmaz

Öyle demeyin yav, adamın ve çok değerli mesai arkadaşlarının başına Samsunspor yüzünden neler neler geldi? Kan kusup kızılcık şerbeti içti kendileri... Ah bu Samsunspor yok mu, Samsunspor!!! Adamcağıza olmadık dertler açtı.  >:( >:(

Şimdi şöyle düşünelim, Ak Partili bş. bld. başkanları Kayseri'de toplanmış ve ev sahibi bld. bşk. akşam şehrin en önemli organizasyonuna davet etmiş misafirlerini. Eğer bu toplantı Samsun'da olsa nereye davet edilecekti bu başkanlar?

a) Sülün Kuşu Heykeli önüne
b) Atakumdaki Amazon Ablamın eteğinin dibine
c) Raylı sistem inşaat sahasına
d) ( Yazı beklemeleri kaydıyla ) Uluslar hatta gezegenler arası halk dansları festivaline

Cevap: Cevap beni zerre kadar ilgilendirmiyor!!!!

samsunmania

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 28 February 2010, 01:44:34
Öyle demeyin yav, adamın ve çok değerli mesai arkadaşlarının başına Samsunspor yüzünden neler neler geldi? Kan kusup kızılcık şerbeti içti kendileri... Ah bu Samsunspor yok mu, Samsunspor!!! Adamcağıza olmadık dertler açtı.  >:( >:(

Şimdi şöyle düşünelim, Ak Partili bş. bld. başkanları Kayseri'de toplanmış ve ev sahibi bld. bşk. akşam şehrin en önemli organizasyonuna davet etmiş misafirlerini. Eğer bu toplantı Samsun'da olsa nereye davet edilecekti bu başkanlar?

a) Sülün Kuşu Heykeli önüne
b) Atakumdaki Amazon Ablamın eteğinin dibine
c) Raylı sistem inşaat sahasına
d) ( Yazı beklemeleri kaydıyla ) Uluslar hatta gezegenler arası halk dansları festivaline

Cevap: Cevap beni zerre kadar ilgilendirmiyor!!!!

e)Beyaz Ev'de dürüm yemeye.

Karamsar olmayın.Belki gaza gelir de birşeyler yapar. >:( >:(

gozgoz yýlmaz

Gölge etmesin, başka ihsan istemeyiz!!!

celebi

merkez

Delikanlı bir gazete çıkıpta bunu haber yapabilse,halkın farkındalığının farkına vardırabilse...

Samsunsporsuz Samsun'un bir hiç olduğunu,Samsun'un en büyük ve tek markasının Samsunspor olduğunu üstüne basa basa yazabilse.

Bir deli çıkıpta kral çıplak diyebilse...

Keşke bizim feveranımızı ,isyanımızı şu şehrin ileri gelen birkaç kişisi anlayıp bu adamın kafasına vurabilse.

anlztrk

Alıntı yapılan: Serpico55 - 27 February 2010, 20:49:42
Marka sehir dersi alıyordur yzy ordan ... Marka sehrinınde basarılı bir futbol takımı olmadan olmayacagını anlamıstır umarım

Abartmayalım isterseniz. Bir şehir olarak Kayseri, Samsun'un yanında kesinlikle beş para etmez, ve Kayseri'deki belediye de şehre bir şeyler katma konusunda en az YZY'nin Büyükşehir'i kadar başarısız.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: amateur55 - 28 February 2010, 05:25:26
Abartmayalım isterseniz. Bir şehir olarak Kayseri, Samsun'un yanında kesinlikle beş para etmez, ve Kayseri'deki belediye de şehre bir şeyler katma konusunda en az YZY'nin Büyükşehir'i kadar başarısız.
abartmayalım derken?adam senelerdir Samsunspor'un maçına gelmiyor gidiyor kayseride kayserispor maçına.Samsun belediye başkanı olarak takıma zerre kadar faydası yok Kayserispor'un çıkışı ortada ve stadıda ortada.bunlara bakınca abartan biz mi oluyoruz?takıma bir gram faydası yok onları geçtik fenerium denilen özenti mağazasının açılışına gidiyor.zamanında stadı fbeşe satıyor.biz abartıyor oluyoruz öyle mi?

anlztrk

Alıntı yapılan: sheva_55 - 28 February 2010, 05:30:58
abartmayalım derken?adam senelerdir Samsunspor'un maçına gelmiyor gidiyor kayseride kayserispor maçına.Samsun belediye başkanı olarak takıma zerre kadar faydası yok Kayserispor'un çıkışı ortada ve stadıda ortada.bunlara bakınca abartan biz mi oluyoruz?takıma bir gram faydası yok onları geçtik fenerium denilen özenti mağazasının açılışına gidiyor.zamanında stadı fbeşe satıyor.biz abartıyor oluyoruz öyle mi?

Abartmayın sözünü ilk cümleye karşı kullandım. Kayseri'de yaşayan biri olarak; eğer Kayseri marka şehirse, ve Samsun değilse, marka şehir algısında bir sorun var demektir.

YZY'nin Samsunspor'a bir faydası olmadığını zaten hepimiz biliyoruz, orası ayrı.

erkutdem55

Alıntı yapılan: amateur55 - 28 February 2010, 05:25:26

Amateur kardeşim Kayseri'ye uzun yıllardır gitmedim ama benim Bel.Bşk. Samsun'a öyle stad dikecek,Samsunspor maçına gelecek,sokağımdaki kanalizasyon patlasa şikayet edersem adam değilim.YZY'dan nefret ediyorum.