Y.Ziya Yılmaz, Kayseri-Bjk Maçında...

Başlatan Mustee13, 27 February 2010, 20:11:05

« önceki - sonraki »

Pergani 55

Alıntı yapılan: Ant55 - 27 February 2010, 20:35:08
Stadı görüp yüzü kızardı mı acaba? Bir allık, morluk farkettiniz mi suratında?
çok güzel bir soru. ama suratının kızaracagını pek zannetmiyorum

Pergani 55

Rize belediyesi bile o kadar az nüfusa ve az bütçesine ragmen Rizeye güzel bir stad yaptırdı. bizim koskoca büyükşehir belediyemiz var hiç oralı bile degil.
Kayseri den konu açılmışken demeden edemeyecegim bizim Samsun Kayseriden 500 kat daha güzel ve daha yaşanabilir bir kent. Bizim tek istegimiz Büyükşehir belediye başkanımızın Samsuna hizmet ederken her yönüyle hizmet etmesidir spor saglık egitim vs. Samsunsporu es geçmemesi hem kendisi için hem de Samsununmuz için hayırlı olur

eLLis

Rize stadınını belediye yapmadı işadamları yaptırdı diye biliyorum ayrıca maç izleyebilir arkadaşlar oradaki tel belediye biz değiliz diğer şehirlerde var kayserideki işadamları gibi Samsun işadamlarıda şehre destek çıksa Samsunda çoğu şey hallolurdu.

sersa

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 28 February 2010, 14:13:59
Rize belediyesi bile o kadar az nüfusa ve az bütçesine ragmen Rizeye güzel bir stad yaptırdı. bizim koskoca büyükşehir belediyemiz var hiç oralı bile degil.
Kayseri den konu açılmışken demeden edemeyecegim bizim Samsun Kayseriden 500 kat daha güzel ve daha yaşanabilir bir kent. Bizim tek istegimiz Büyükşehir belediye başkanımızın Samsuna hizmet ederken her yönüyle hizmet etmesidir spor saglık egitim vs. Samsunsporu es geçmemesi hem kendisi için hem de Samsununmuz için hayırlı olur
o stadı toki yaptı diye biliyorum.

Mustee13

Oflu

Alıntı yapılan: Mustee13 - 28 February 2010, 20:38:38
toki adı altında

toki olsun moki olsun, yaptilar iste biseler. Bize 19 bin kisilik stad yetmiyor, kimsenin umrunda degil.

cem

benim için y.ziya yılmaz öldü ALLAH RAHMET EYLESİN.....neden derseniz seçimlerden önce samsunspor için vaad etti şeyleri biliyorum,hattA bu sitede iddalı konuştum y.ziya takımımıza sahip çıkacak diye ama yerin dibine girdim,söz verdi projelerin 100de 1ini yaptı şaşırmadım....
ben sırf y.ziya yılmaza oy verdim,kimse yanlış anlamasın ben o oyu akp için değil(akp sevmem)samsunspora vaad etti şeyleri yapacak hevesiyle verdim ve şunuda söyleyeyim arkadfaşlar şu an yönetimde olan bazı yöneticilerde sırf samsunspordan dolayı oy verdiler..bunu biliyorum...

Sioux

Alıntı yapılan: amateur55 - 28 February 2010, 05:25:26
Abartmayalım isterseniz. Bir şehir olarak Kayseri, Samsun'un yanında kesinlikle beş para etmez, ve Kayseri'deki belediye de şehre bir şeyler katma konusunda en az YZY'nin Büyükşehir'i kadar başarısız.

sosyo-ekonomik olarak trkiyede 33.sıraya geirledik, bafra-çarşamba hariç ilçelrerimiz mahvolmuş durumda, kayseride işsizik diye birşey yok. samsunun çocuklartı kayseriye işçi olarak gidiyor, abartan sensin.

Alıntı yapılan: cem - 28 February 2010, 23:43:05
benim için y.ziya yılmaz öldü ALLAH RAHMET EYLESİN.....neden derseniz seçimlerden önce samsunspor için vaad etti şeyleri biliyorum,hattA bu sitede iddalı konuştum y.ziya takımımıza sahip çıkacak diye ama yerin dibine girdim,söz verdi projelerin 100de 1ini yaptı şaşırmadım....
ben sırf y.ziya yılmaza oy verdim,kimse yanlış anlamasın ben o oyu akp için değil(akp sevmem)samsunspora vaad etti şeyleri yapacak hevesiyle verdim ve şunuda söyleyeyim arkadfaşlar şu an yönetimde olan bazı yöneticilerde sırf samsunspordan dolayı oy verdiler..bunu biliyorum...

işte tipik bir samsuncu bakış. yzy samsuna makyaj yaptı diye adamı atamıyorsunuz kenara. peki ya samsunda yaşmayan samsunlular ne olacak? gurbetteki samsunlu için park değil SAMSUNSPOR önemlidir. yazık, o kadar yaptığına rağmen yzyye oy vermişsin. diyecek birşey bulamıyorm. senin için yeni ölen adam bizim için 2001'de fbye stadı satarken ölmüştü zaten.

boluya gelmeyi bıraktım acaba bugünk skordan ve bizim bu büyük sevincizden haberi varmıdır acaba büyük başkanın?  >:( >:( >:( >:(

cem

Alıntı yapılan: komançi - 28 February 2010, 23:54:54
sosyo-ekonomik olarak trkiyede 33.sıraya geirledik, bafra-çarşamba hariç ilçelrerimiz mahvolmuş durumda, kayseride işsizik diye birşey yok. samsunun çocuklartı kayseriye işçi olarak gidiyor, abartan sensin.

işte tipik bir samsuncu bakış. yzy samsuna makyaj yaptı diye adamı atamıyorsunuz kenara. peki ya samsunda yaşmayan samsunlular ne olacak? gurbetteki samsunlu için park değil SAMSUNSPOR önemlidir. yazık, o kadar yaptığına rağmen yzyye oy vermişsin. diyecek birşey bulamıyorm. senin için yeni ölen adam bizim için 2001'de fbye stadı satarken ölmüştü zaten.

boluya gelmeyi bıraktım acaba bugünk skordan ve bizim bu büyük sevincizden haberi varmıdır acaba büyük başkanın?  >:( >:( >:( >:(
ben y.ziyaya oy vermemin sebebini yazdım,ki benim gibi bir adam akp saflarına oy attı,hataydı bitti gitti.........

Sioux

onu bile anlamıyorsun, sorun akp değil ki, akpnin içinde samsunporlu varsa onada oy atılır. yzy partiler üstü bir SAMSUNSPOR Düşmanıdır. Anaptada öyleydi akpde de öyle.

Mustee13

Toki olsun moki olsun farketmez gerçekten de. Önemli olan RTE nin istemesi.

RTE Rizeli olduğu için TOKİ'ye, Rize'ye yeni bir stat yapılması için talimat vermiş, Rize Belediye Başkanı da arsayı tahsis etmiştir. RTE'nin talimatıyla çeşitli firmalar stadın yapımını üstlenmiş hiç bir yasaya takılmadan kılıfına uygun halde stat bitirilmiştir. RTE fenerbahçeli olduğundan açılış maçı da rize-fener arasında ayarlanmıştır.

RTE açılış konuşmasında da rizeye hem içerde hem dışarda galibiyetler dilemiş, rizeye methiyeler dizmiş, adeta spor için yapılmış bir yapıyı siyasi araç için kullanmıştır.

Ee bize ne bundan? Bizim de bakanımız var. Hem de Bayındırlık ve İskan Bakanı yani devletin müteahhiti. Büyükşehir Belediye Başkanımız da hükümetin partisinden. Peki neden bize de yapılmıyor stat?

Yerel seçim zamanında milletvekilleri YZY'nin adaylığını istemiyorlardı. Çünkü Belediye Başkanı olarak AK partili milletvekillerin şirketlerinin Samsun'un bütçesinden rant sağlamasını istemiyordu. YZY'yi bir engel olarak görüyorlardı. Fakat YZY'nin yerine başka bir aday sürmek bir riskti ve YZY favoriydi. Tabii CHP'nin de adayı sağlamdı. RTE hem YZY kaymetmek istemiyor hem de milletvekillerini kıramıyordu. Ta ki YZY bağımsız adaylığı tercih edince RTE de milletvekilleriyle bir araya gelip YZY'nin gönlünü aldılar ve partide kalmasını sağladılar.

YZY ilk başkan seçildiğinde ki o zaman ANAP'tan girmişti seçime şöyle bir laf etmişti: ''Benim için artık siyaset bitmiştir. Ben şehrime hizmet için uğraşacağım.'' Sonra da AKP ye geçti dönem içinde ve sonraki seçime de AKP den girdi.

Benim çok hoşuma gitmişti bu laf fakat lafı adama yedirdiler. Çünkü bu ülkeye siyaset öyle pis bulaşmış ki ''bu ülkede adamın olmadan bi şeyler yapamıyosun abi'' diye bi şey var.

Saygılarımla...Bu hikayedeki tüm isim ve kuruluşlar hayal ürünüdür. Tek gerçek Samsunsporluluktur.

AntZ

@Mustee13

Katılıyorum sana kardeşim.

Alıntı yapılan: eLLis - 28 February 2010, 14:46:33
Rize stadınını belediye yapmadı işadamları yaptırdı diye biliyorum ayrıca maç izleyebilir arkadaşlar oradaki tel belediye biz değiliz diğer şehirlerde var kayserideki işadamları gibi Samsun işadamlarıda şehre destek çıksa Samsunda çoğu şey hallolurdu.

Türkiye'de ve Samsun'da işlerin yürümesi bakımından bariz uçurumlar var;
Örneğin bir iş adamı olarak Rizespor'a 1 lira bağış yaparsın, karşılığında 10 liralık teşvik, bedava arsalar, kelepir ihaleler, Samsun'un Bakır İşletmeleri, Doğal gaz dağıtımı, lalelinin laleleri, eti nin bisküvilerini alırsın, üstüne bir de adın hayırsever işadamı, memleket sevdalısı olur...
Kısaca işler kılıfına uyar...

Samsun'da varını yoğunu, maddi manevi herşeyini Samsunspor'a verirsin, yine bir kılıfına uydurur seni vatan haini yaparlar...
Yok benim Samsunspor'la işim olmaz diyorsan zaten ya Belediye başkanı olursun ya da milletvekili...

kerem55

Ya ne denilebilir ki ? Ben artik umursamiyorum ...

kaptan 55

Alıntı yapılan: merkez - 28 February 2010, 04:31:13
Delikanlı bir gazete çıkıpta bunu haber yapabilse,halkın farkındalığının farkına vardırabilse...

Samsunsporsuz Samsun'un bir hiç olduğunu,Samsun'un en büyük ve tek markasının Samsunspor olduğunu üstüne basa basa yazabilse.

Bir deli çıkıpta kral çıplak diyebilse...

Keşke bizim feveranımızı ,isyanımızı şu şehrin ileri gelen birkaç kişisi anlayıp bu adamın kafasına vurabilse.

kadifekaleli

ya amaaan y.ziya yılmaz benim için konu bile değil sıradan bir adam kayseri belediye başkanının yaptığını yapması için arkasında duran iş adamları milletvekilleri sanayi odası cumhurbaşkanı olacak kendisini gerçekten Samsunlu hisssedecek bu dediklerim olmaz onun da yüzü kızarmaz abi