Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

SSBiz Gençlik

alperen_55

inşallah devamı gelir de bu sene hasretimiz son bulur.

Jnr.Serkan

amisos55

gecemizi gündüzümüzü yeniden mutlulukla doldurdun ....
büyüksün samsunum
helal size çocuklar

forza_devil

Samsunspor vitesi 5'e taktı
28 Şubat 2010 / 15:27
Bank Asya 1. Lig'in çıkışta olan takımlarından Kırmızı Beyazlı ekibimiz Samsunspor, play off mücadelesi veren Boluspor'u ikinci yarıda bulduğu 2 golle devirdi ve üst üste 5. galibiyetini aldı.

Dört haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Kırmızı Beyazlı ekibimiz Samsunspor, bu hafta deplasmanda karşılaştığı Boluspor'u da iki golle geçerek, galibiyet serisini beşe çıkardı.

Boluspor deplasmanında ilk yarıyı 0-0 beraberlikle kapatan Samsunspor, 68. dakikada Sezer'in golü ile 1-0 öne geçti. Bu goleden yalnızca sekiz dakika sonra ev sahibi Boluspor Serdar'la bir penaltıyı gole çeviremeyerek beraberlik şansını geri çevirince Kırmızı Beyazlı ekibimiz Savaş'ın 82.
dakikada gelen golüyle karşılaşmayı 2-0 kazandı. Bank Asya Birinci Lig'de
puanını 32'ye çıkaran Samsunspor 9. sırada yer alıyor. Samsunspor haftaya Pazar günü Adanaspor'u kendi evinde ağarlayacak.

BOLUSPOR: 0 - SAMSUNSPOR: 2

Stat: Atatürk

Hakemler: Hakan Ceylan xxx, Neşet Merdin xxx, Erkan Akbulut xxx

Boluspor: Atacan x, Serdar x (Dk. 80 Nduka ?), Lıka xx, Onur x (Dk. 59 Ömer Çug xx), Cemil x, Erdem xx, Tolga x, Erman xx, Ömer Yalçın x, Hüseyin Yoğurtçu x, Caner x (Dk. 66 Adem x)

Samsunspor: Ahmet xxx, Adem Alkaşi xxx, Ersin xx, Petrpavlik xxx, Orhan xx, Murat xxx, Turgay xxx, Turgut xx (Dk. 83 Yücel ?), Savaş xxx, Abdulaziz xx (Dk. 88 Adem Gezici ?), İlhan xx (Dk. 63 Sezer xx)

Goller: Dk. 68 Sezer, Dk. 82 Savaş (Samsunspor)

Sarı kartlar: Dk. 70 Ersin, Dk, 76 Petrpavlik (Samsunspor)

forza_devil

ahmet şahine 3 yıldız vermiş haberexen, ben ***** 5 yıldız veriyorum aslanımıza..!

King1965

SametYılmaz55

Freni patlamış tır gibiyiz  :) önümüze geleni ezip geçiyoruz hep böyle Samsunsporum

Cagdas Ünver

amisos55

sadece intikam düşünüyorum
kötü zamanımızda bize 2 atan adanayı sonra 3 atan boluyu ve o *******
giresunu istiyoruzzzz
Şimdi görüşelim bakalım

babasamsunlu

Alıntı yapılan: forza_devil - 28 February 2010, 17:05:11
ahmet şahine 3 yıldız vermiş haberexen, ben ***** 5 yıldız veriyorum aslanımıza..!

ona 3 yıldız veriyorlarsa bende onlara babasamsunluyu veriyorum..adam maçı çevirdi 3 yıldızı alsınlarda bi yerlerine monte etsinler..

Ahmet şahin Fatih ten sonra kaleye geçen ve herkese kendini hem futboluyla hem efendiliğiyle sevdiren biri olark tarafatarın gözünde ve gönlünde  10 yıldızı almıştır...

abuz89

forza_devil

Alıntı yapılan: furkan5534 - 28 February 2010, 17:19:06
Herşey Harika GerçektEn Süperr rya . .. . Şimdi sırada Adana Buca Giresun Altay var (giresunu sallayın :D )  Çok zor olcak :/ altay şerefsizleri hem ligde hem kupada bize soktu ztn :/  :-\ :-\  sizce ne yaparız nasıl olur 2 hafta ust uste evımızde mac

bence içlerinde en rahat yeneceğimiz takım altay..

babasamsunlu

Alıntı yapılan: furkan5534 - 28 February 2010, 17:19:06
Herşey Harika GerçektEn Süperr rya . .. . Şimdi sırada Adana Buca Giresun Altay var (giresunu sallayın :D )  Çok zor olcak :/ altay şerefsizleri hem ligde hem kupada bize soktu ztn :/  :-\ :-\  sizce ne yaparız nasıl olur 2 hafta ust uste evımızde mac

öncelikle "bize soktu" gibi bir cümleyi senin gibi bir samsunsporluya yakıştıramadım kardeşim..bence bu cümleni düzelt..

forza_devil

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 February 2010, 17:22:07
öncelikle "bize soktu" gibi bir cümleyi senin gibi bir samsunsporluya yakıştıramadım kardeşim..bence bu cümleni düzelt..

aynen..!  >:(