Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

yeneriz dedik ve yendik :) takım böyle oynadığı sürece futbolcular istediği sürece bizi bu ligde kimse yenemez karabüksporda dahil.

Forvetim

hakem takdirini hep boluya kullandı ama Allahın takdiride bizeydi çok şükür, dandik penaltıyı koçumuz Ahmet Şahinimiz kurtardı (ellerine sağlık) bu da maçın kırıldığı andı.

merkez

Alıntı yapılan: merkez - 28 February 2010, 15:50:09
Dk 83 Gol Adem.. Rahat olun

Rüyamda 83 te ademin attığı golle 1-0 yeniyorduk.83 te savaş atmadı ama gol oldu ne güzel tesadüf.

utku_01

Samsunsporun galip gelecegini düşünüyordum ve yorumlarımdada belirttim playoff potasından bir izmir takımı düşecek ve onun yerini ya Samsunspor ya Antep Belediye yada Giresun alacak Karabükle beraber en sağlam oynayan 3 takım bunlar şu an ligde.Haftaya olan maç için iki takımımıda çıplak gözle izleyen samsunda bir ben varım birde adanada beşnumara o konuda onunla beraber analizleri yaparız artık:)

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 28 February 2010, 16:31:39
yeneriz dedik ve yendik :) takım böyle oynadığı sürece futbolcular istediği sürece bizi bu ligde kimse yenemez karabüksporda dahil.

üstelik hakemleri de yanlarına alsalar yine yenemiyorlar. art niyetli hakemlere de bir güzel geçiriyoruz.;)

kavak_55

orda sesinin çıktığı kadar bağıran taraftarından kaleci ahmet şahin tüm futbolcuları ve teknik ekibi öpüyorum hakeme rağmen aldık maçı şükürler olsun kim tutar samsunum seni

gkhn

Takımımız uzun süre sonra bizi ümitlendirmeye başladı süper lig yolunda...

55Melek55

yine skoru bildin mac skorum 0-2 ft demisdim

handicapa devam..siradiki gelsin

LisandroLopez

Sempatik Bengülü

kadir55ist

unutulmaz haftalar yaşıyoruz samsunumuz 2 yarının en iyisi diyebiliriz iyilerinde yerleri üst sıralardır .
inşallah samsunumuz bizi mutluluktan uçurmaya devam edecektir.
5*5 hatıramız olsun bank asyaya boluya ...

LisandroLopez

Boluluların yaptığı ayıplarıda unutmicaz TEBRİKLER SAMSUNSPORUM en güzel cevabı verdik..

esedullah

kayacan

Yarım saattir siteye yoğunluktan giremedim.Eski günlere döndük ne güzel....

furkan5534

Geliyoruzzz Geliyoruzz Gümbür Gümbür ...

Allah bozmasın