Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

bluegreen55

Play-of konuşmaya başladık böyle devam edersek 2. olarak çıkmayı konuşmaya başlıycaz

Cadde55

Adminler sitenin koltuk kapasitesini artırın sığmıyoruz :D :D ;)

usare

Çok şükür yaa
"Ağlamak istiyorum, ağlamak istiyorum."
İnşallah önce Adana, sonra Buca sonra da play of.

YaSeF55

Haftaya Stadı düşünemiyorum allaaaaaaaaaaaaaaah beeeeeee

Sempatik Bengülü

5 te 5 yaptık helal olsun SAMSUNSPORUM helal olsun çocuklar size

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: Cadde55 - 28 February 2010, 16:24:13
Adminler sitenin koltuk kapasitesini artırın sığmıyoruz :D :D ;)

evet. bir yazıyı göndermek için 5-6 kez gönder tuşuna basıyorum.:D

tosung

L$_Oznn

Alıntı yapılan: forza_devil - 28 February 2010, 16:19:30
ta..ş..ğa bak bağırmayan taraftar s. gitsin  ;D
KOPTUM ABİ

MAÇ BİTTİ ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN

aynen bolulularla kırmızı beyaz yapıolar bizimkiler kırmızı dio bolulular beyaz demeyınce bagırmayan taraftar s.gitsin :D:D

europe_55

bu arada site o kadar yogun ki, bi mesaj atmak icin 15 dk. ugrastim  ;D

Herkese iyi günler!!!!!!!!!!

buraks

evet gerçekten süper ligden düştüğümüzden bu yana ilk defa hemde güzel futbolla 5 maç üst üste kazandık sanırım artık birşeyler değişti artık ölü toprağını üstümüzden attık bu sene olur ya da olmaz ancak şuna artık kalpten inanıyorum ki bu takım en geç bir sene sonra süper lige çıkar açlığını özlemini gösterdi bize rüştünü ispatladı takım, futbolcularda bu azim ve istek oldukça sırtımız yere gelmez diyorum ama çok ama çok üzülüyorum ki ne takımlara sahamızda puanlar kaybettik keşke şu düzene ilk yarı başında gelseydik belki Karabükle liderliğe çekişirdik yinede bize bu sevinci bu aşamada bile olsa yaşatan samsunsporumuza sonsuz teşekkürler ederim yolumuz açık allah yar ve yardımcımız olsun

Forvetim

haftaya adana maçı stat paket, bu hızla adana değil ajax gelse farketmez ambalaj yapıp yollarız Allahın izniyle.

sadece55

Samsun geliyor samsun :) Herkes tırstı bizi izliyor Bela geri döndü :) Allahtan Oktay yoktu bu hafta yoksa haksız rekabet olurdu cidden:)

eLLis

Karşıyaka puan kaybetseydi süper olacaktı şimdi aramızda 8 puan fark var böyle devam edersek play off uzak değil karşıyaka kaybedecektir illaki inşallah istikrarımızı koruruz.

55_OrHaN_55

5 te 5 rekorumuzu egale ettik, yeni hedef 6 da 6 ;) (şampiyonluğa oynadığımız seneleri pek hatırlamıyorum tabii;))

Kadir ÇELEBİ

Taraftarıyla futbolcusuyla dik durmaya çalışan yönetimiyle çok daha fazlasını hak ediyorsun cefakar taraftarımıza ve artık Samsunspor bilinci yerleşmiş yürekleriyle oynayan futbolcularımıza ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

Şen Ola Samsun Şen olaa iyi gün dilemiyorum artık 1 haftamız iyi ve mutlu geçicek  ;D