Osman Genç müjde üstüne müjde verdi

Başlatan holigan_itü, 29 January 2010, 18:49:07

« önceki - sonraki »

yesil55

bende bir canikli olarak bu adam süper çalısıyor helal olsun ayrıca bu konuyu da trabzon muhabbetine çevirdiniz bu ne düşmanlıktır kardeşim biz trabzon asıllıyız diye samsunsporlu olamayızmı yani...

Ayberk

Bu sezonki maçlarda Osman Genç protokoldeydi sanki? Ben mi yanlış hatırladım yoksa?
Ayrıca tabii ki kardeşim nere asıllı olduğumuz değil gönül verdiğimiz renkler önemlidir. Keşke bu şehirde yaşayan,klasik tabirler ekmek yiyen herkes böyle düşünebilse, takımımıza beraber sahip çıkabilseydik. Hatta geçtim ora asıllı bura asıllı olanı, öz "samsunlu" olan, 7 kuşak samsun'da yaşayan "hemşerilerimiz" içinde Kırmızı Beyaz Siyah renkleri taşımıyorsa neyleyim öyle samsunluyu, samsun asıllıyı ;)

ata55

Hemen herkez tebrik etmiş, ammada alınganmışın sen. öncedende şöyle yazmışsın

Alıntı yapılan: yesil55 - 26 December 2008, 18:31:51
Trabzon'lular yerıne Trabzonspor'lular kelımesını kullanmanmamız daha doğru olacaktır.
Ben aslen Trabzon'luyum.Lakın Trabzonspor'dan hıç hazzetmem.
Trabzon halkına söylenen her lafı üzerıme alırım.Bu nedenle bu ayrıma dıkkat etmenızı ıstıyorum.
sapına kadar samsunspor

Alıntı yapılan: yesil55 - 20 January 2009, 20:43:41
trabzonluyum sülalem trabzonsporlu amcalarımla sürekli samsunsporluyum die kavga ediyoruz siz ne kadar falan filan desenizde trabzonsporuda destekliorum

adam ol, samsunsporlu ol!

celebi

babasamsunlu

yesil55

samsunsporluyum zaten ama trabzonsporada canı gönülden destek veriyorum nasıl olcak...

ali ihsan

Alıntı yapılan: yesil55 - 03 October 2010, 18:34:12
samsunsporluyum zaten ama trabzonsporada canı gönülden destek veriyorum nasıl olcak...

Buradan uzayacaksın o zaman ...

Bende Trabzon kökenliyim ama dibine kadar Samsunspor'luyum.

Sadece Samsunsporlu olduğun gün gel sen siteye ...

celebi

03 October 2010, 19:37:20 #23 Son düzenlenme: 03 October 2010, 21:52:17 samsuni
Alıntı yapılan: yesil55 - 03 October 2010, 18:34:12

...tirip gideceksin o zaman

Fecr_55

03 October 2010, 19:42:08 #24 Son düzenlenme: 03 October 2010, 21:52:37 samsuni
Alıntı yapılan: celebi - 03 October 2010, 19:37:20
...tirip gideceksin o zaman

Sirf teseliler degil, istanbul yalakalari da ayni muameleyi görür..Bir özelligin oldugunu sanma yani, uza yesil yesil..!!!

Burak

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 03 October 2010, 18:40:31
Buradan uzayacaksın o zaman ...

Bende Trabzon kökenliyim ama dibine kadar Samsunspor'luyum.

Sadece Samsunsporlu olduğun gün gel sen siteye ...

aynen

kalptenþimþek

celebi

babasamsunlu

bu davranışınızı kınıyorum.çok agrasifsiniz..çok gidercisiniz .. cık cık cık  :-X :-X :-X :-X

Ne olmuş canım adamın gönlünde bir kaç çiçek açmışsa :)