Osman Genç müjde üstüne müjde verdi

Başlatan holigan_itü, 29 January 2010, 18:49:07

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Gerçekten anlayamıyorum. Hadi gerçek hayatta çift takım tuttuğunuzu iddia ediyorsunuz, hadi buna eyvallah ama bu site çok açık ve net diyor ki; SADECE SAMSUNSPOR!.. Trabzonspor'a has bir tepki değil ki bu, İstanbul takımlıları da kabul etmiyoruz, sadece Samsunsporluyuz biz. Mesela bugün de Burakbjk nickiyle birisi üyelik talebinde bulunmuş, mail adresi de burakbjk55 gibi birşeyler... Fb, gs uzantılı saçmalıklarla da arada damlıyor böyle şahsiyetler... Elbette kabul etmedik ama bu ne cüret, bu nasıl bir mantık? Bunu anlayamıyorum işte...

babasamsunlu

işte hocam mesele orda zaten..adamlar senin bunu neden alayamadığını anlayamıyor..

vercen benim elime bunları..ben anlatacam diyorum ama bu seferde adımız hırçına çıkıyor..

hırçın dedimde aklıma geldi..hey gidi biz zamanlar şimdiki şirinlerin olduğu yerde Hırçınlar adında bir gurubumuz da vardı...

konudan konuya geçen babasamsunluya yazıkalr olsun ... >:( >:( >:(

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 03 October 2010, 21:56:02
Gerçekten anlayamıyorum. Hadi gerçek hayatta çift takım tuttuğunuzu iddia ediyorsunuz, hadi buna eyvallah ama bu site çok açık ve net diyor ki; SADECE SAMSUNSPOR!.. Trabzonspor'a has bir tepki değil ki bu, İstanbul takımlıları da kabul etmiyoruz, sadece Samsunsporluyuz biz. Mesela bugün de Burakbjk nickiyle birisi üyelik talebinde bulunmuş, mail adresi de burakbjk55 gibi birşeyler... Fb, gs uzantılı saçmalıklarla da arada damlıyor böyle şahsiyetler... Elbette kabul etmedik ama bu ne cüret, bu nasıl bir mantık? Bunu anlayamıyorum işte...

Yeni üye olanlara yönetici bir mesaj atsa iyi olur.Abidik gubidik şeyler yazıp bizi meşgul etmeyin,çift takımlıysanız siteye zahmet edip hiç girmeden basın gidin dese bence iyi olur  :D

mehmet yılmaz

O zaman da dönüşüm yaşanmaz kardeşim... Adam girecek, çift takımlıysa da ses çıkaramadan, bkacak, okuyacak, öğrenecek ve içindeki kirden arınıp, Samsunsporlu olacak ;)

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 03 October 2010, 22:22:17
O zaman da dönüşüm yaşanmaz kardeşim... Adam girecek, çift takımlıysa da ses çıkaramadan, bkacak, okuyacak, öğrenecek ve içindeki kirden arınıp, Samsunsporlu olacak ;)

Şu da var ama adam çift takımlı ,burayıda öyle zannedip balıklama dalıyor ondan sonra paket oluyor.Önceden uyandırmak lazım bu sazanları ki önce yol yordam öğrensinler,buranın manevi havasını teneffüs edip tövbe istiğraf edebilecek vakitleri olsun  :P

Anlamıyorum ya SAMSUNSPOR diye bir takım yeryüzünde varken başka takım tutabilme gafletine nasıl düşer bu insanlık alemi  8)

mehmet yılmaz

"Başka diye soranlara inat sadece Samsunspor" yazıyor afedersin eşşek kadar...
Beyni algılamıyorsa yapacak birşey yok azizim...
Paket servisse alayına gider o saatten sonra ;)

celebi

forza.............. söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum bu despot,zm birader.

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 03 October 2010, 22:32:40
"Başka diye soranlara inat sadece Samsunspor" yazıyor afedersin eşşek kadar...
Beyni algılamıyorsa yapacak birşey yok azizim...
Paket servisse alayına gider o saatten sonra ;)

Beyni algılasa Samsunspor varken başka takım tutmaz azizim.Demek kablo bağlantısında sıkıntı var.Arada kısa devre olanlar çıkıyor.

Er kişi niyetine diyerek paket yapılıyor garipler  :D

Recep

Alıntı yapılan: celebi - 03 October 2010, 22:35:56
forza.............. söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum bu despot,zm kardeşim.
çekinme çelebi despot site yönetimine inat Forzaaaaaaaaaaaaa Gavak diyebilirsin :D :D
gün gelecek devran dönecek elbet bizde darbe yaparız despot ve dikta rejimine karşı ;D ;D ;D ;D

babasamsunlu

Gavakspora karşı her zaman sempati duymuşumdur..Hatta okul takımımız ile kavak spora karşı oynamışlığım var...Yüksek Okulu Gavag da okuduğumdan dolayı yeşil -beyaz forma her zaman bende  ayrı bir yer taşımaktadır..Ama bi 7 numara vardı hala daha aklıma geldikçe  ona söverim :):)

Şimdi bu durumda bende çift takımlı olmuş oluyorum...Siteden anlayış bekliyorum..Sadece sempatizanım..Yoksa Samsunsporluyuz hepimiz... :D :D

Recep

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 October 2010, 11:01:33
Gavakspora karşı her zaman sempati duymuşumdur..Hatta okul takımımız ile kavak spora karşı oynamışlığım var...Yüksek Okulu Gavag da okuduğumdan dolayı yeşil -beyaz forma her zaman bende  ayrı bir yer taşımaktadır..Ama bi 7 numara vardı hala daha aklıma geldikçe  ona söverim :):)

Şimdi bu durumda bende çift takımlı olmuş oluyorum...Siteden anlayış bekliyorum..Sadece sempatizanım..Yoksa Samsunsporluyuz hepimiz... :D :D
bu şahısta eteğindeki taşları dökmeye başladı içindeki taşlardan sonra  ;D ;D ;D
aha buyrun size bi çift takımlı daha site yönetimi üzerine düşeni en kısa zamanda yapıp ilişiğini kesmesi lazım siteden  ;D

babasamsunlu

:( :( :( :( :( :( :( :(

Yapma Recep abi ayıp oluyor ama...Ben Gavag spora karşı oynayıp 7 numarasıyla dalaşmış birisiyim.
Ayrıca doğru yolu bulup Samsunsporlu olduk..Zaten biz Gavagsporla Samsunspor maç yaptığı zaman hep Samsunsporumuz yensin isteyenlerdeniz..Burdaki katı tutumu anlayamıyorum..Ayrıca Samsuna Kavakyum,KvK CLUP,Kavak Pençesi gibi mağazaların açılmasında bi sakınca görmüyorum...Bu kadar çok katı tutumlu olmanız gerçekten manasız.. :( :( :( :(