39- Sezer Sezgin (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan mehmet yılmaz, 22 January 2010, 19:02:02

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Şöyle bir durum var.. zaman/fayda ya bakarsak belkide oynadığı süreye göre sağladığı fayda da ön sıralarda yer alıyordur...Bence verdiği asist oynadığı kötü oyunu silmiştir..resmen al da at demiş..

LisandroLopez

Alex'de 90 dakika sahada dolanıyor ama tek birşey yapıp taraftarın dilinde tek konuşulan futbolcu olabiliyor.
Sezer'de buna benzer birşey yapıp harika bir asistle kötü oyununu resmen ortadan kaldırmış..

sadece55

Seneye ilk 11 oynadığında daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum...

babasamsunlu

sol bekte çok daha fazla faydalanabilme imkanımız olan futbolcu..

55.hakan

seneye mutlaka takımda kalmalı benim için umut vaadeden oyunculardan

Kaya

Bu adam geriden gelebilen yapıda bir oyuncu.Yani topu ayağına almadan karşı alanı görmesi gereken tipteki bir solbek.Orta alanda yararlanamazsınız bu yapıda bir oyuncudan ne yapacağını şaşırır.Bunun bir örneği de fb deki sol bek santos ikiside bindirme yapabilecek sol bekler ama bunu hüseyin görmez görmek istemez çünkü antepli..

Ertuğrul Sağlam

mehmet yılmaz

Çocuk geçen sene Mersin'de son dakikada, Bolu'da oyuna girip attığı gollerle galibiyetleri getirdi. Erciyes'e de 0-1 iken attığı golle bir puanı getirdi. Forvet bile değil, ben anlamadım kardesim neresi fos oluyor bu adamın?

LisandroLopez

Hiç bi şekilde hiç bi olayla da gündeme gelmedi işini yapıyor sadece takımda tutmamız iyi oldu..

Jnr.Serkan

Kendi mevkisinde hiç izlemedik ama sanki sol bekte pek iş yapcak bir görüntüsü yok.Top tekniği çok yüksek defans ben ilk defa sezeri gördüm bu takımda.Hızlıda değil.Ortasahada alternatif olabilir bu sene

Burak

bence iyi ahlaklı bir futbolcu joker bir oyuncu

germencisse

Orhan eskiye göre geliştirdi futbolunu hocamızın zaten orhana sempatisi var..ortasahımızda zenginleşince sezer bu senede kulübeye mahkum..

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 29 July 2010, 23:37:03
Çocuk geçen sene Mersin'de son dakikada, Bolu'da oyuna girip attığı gollerle galibiyetleri getirdi. Erciyes'e de 0-1 iken attığı golle bir puanı getirdi. Forvet bile değil, ben anlamadım kardesim neresi fos oluyor bu adamın?

Hakkatten öyle..Daha önce de söylediğim gibi..

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 21 April 2010, 14:04:30
Şöyle bir durum var.. zaman/fayda ya bakarsak belkide oynadığı süreye göre sağladığı fayda da ön sıralarda yer alıyordur...

B

mehmet yılmaz

Sezonun en hazır adamlarından birisi olarak göründü, Sezer daha çok katkı yapacaktır takımımıza...

celebi