39- Sezer Sezgin (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan mehmet yılmaz, 22 January 2010, 19:02:02

« önceki - sonraki »

KareAs55

Geçen sene 2-3 maça sonuca etki sağlamışdı bu sene 18'e bile giremiyor buda kalpar maduru heralde  :)

YaşarDoğu

Sende kurtarıcı olarak girdn oyuna ki sen transferin son günü takım bul kndine denilmiş adamsın.Kalparın adamlıgı bu işde

mehmet yılmaz

Ben bu çocuğu sevmiştim, üstün yetenekleri yotu belki ama görevden kaçmayan bir yapısı vardı. Geçen sezon attığı gollerle çok puan kazandırdı bize. Kalparzede oldu resmen, yolu açık olsun...

yirmiuc

Bu sezon canlı izleyemedim ama tv.den diğer oyunculara göre çok kilolu görünüyordu.

lucarelli

Çok yetenekli olmasa da görev adamıydı ve arada maç da kurtarıyordu. Yolun açık olsun.

Kaya

Yanındakine pas atamayan isimler varken  :o :-X yazıkk...

celebi

Burak

sezob başındaki idmanlarda çok istekliydi ama gönderilmesi anlamsız . Rotasyon da tutulması gerekirdi yolun açık olsun

edmontdante

Futbolda doğru zamanda yapılan kısa pasların önemine hep inanırım.Hakan BAYRAKTAR şu anda iyi yapıyor bunu orta sahada.Rakip oyuncuyu düşürmenin en kolay yollarındandır.Szer de buna bir örnek.Bu işi çok iyi yapıyordu.Ama hep mi aynı şey yapılır oyunda.Sanki idmanlardaki 3 e 1 leri izliyor gibi oluyorum Sezer'i izleyince.Güçsüzlügünü gördüğümde de ona karşı bütün inancım bitmişti  açıkçası.
Enteresan bir gol şansı vardı.MİY ve Bolu maçları örnektir.
Hoca hiç şans vermedi.Onun da inancı kırıldı belki.Belki bu sebeple hiç hazır olamadı bu da muhtemel.Ama en azından hiç problem yaratmadı takımda.Yolu açık olsun.

selahattin55

babasamsunlu

23 December 2010, 15:02:43 #100 Son düzenlenme: 23 December 2010, 15:04:59 babasamsunlu
iyimiydi kötümüydü hiç bir zaman bilemeyeceğimiz fakat geçen sezon oynadığı süreye göre kazandırdığı puanları oranladığımızda takımın en fazla faydalı futbolcusu olan Sezer kardeşimize bundan sonraki hayat mücadelesinde başarılar dilerim..
Kendisine verilen her şansı takıma puan kazandırma anlamında faydalı olarak değerlendirdiği için benim gözümde aldığı her kuruş helaldir..
Yolun da bahtında açık olsun ...

usare

Sezer çok sempatik geliyordu bana. Gerçekten kazandırdığı puanlar geçen sen çok önemliydi. Bu sene hiç göremedik. İnşallah bahtı açık olur hayırlısı olsun.

ali ihsan

Kadro derinliği açısından kesinlikle kalmalıydı bence...

emre

oynatılmadıktan sonra kadro derin olsa neye yarar abi..

ali ihsan

Orta sahadaki üçlüden birisine bir şey olsa Kalpar oynayacak galiba ...