78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

brigand

Bence de taraftar ikisini birden çağırır. Güveniyoruz sizlere der. Olay biter. Zaten her tarafımızdan yıkmaya çalışıyorlar. Bizim yıkıcı davranmak yerine daha yapıcı ve olgun hareket etmemiz lazım.

celebi

Alıntı yapılan: brigand - 24 October 2011, 15:58:29
Bence de taraftar ikisini birden çağırır. Güveniyoruz sizlere der. Olay biter. Zaten her tarafımızdan yıkmaya çalışıyorlar. Bizim yıkıcı davranmak yerine daha yapıcı ve olgun hareket etmemiz lazım.

bende aynen  o şekilde olacağını düşünüyorum

babasamsunlu

hepiniz maç sonrasını konuşuyorsunuz normal olarak.
çünkü o anı gördünüz..
ama maç öncesi vardı birde..
Sevgili toz kondurulamaz Ahmet efendi çıktı sahaya ve o anda boş olan fener tribünlerini kamerasına çekti..Bİde keyifle..
Bize süper lig Şampiyonluğunu verse ne  yazar.
Ahmetin maçtan önce ve sonra yaptıkları bir saygısızlık değildir de nedir..
Sorarım size kaç taneniz ömrü boyunca çalışsa 1 milyon lirayı kazanabilir..
Senin bu taraftara saygın yoksa bile futbol hayatının son deminde sana kapılarını açmış sana güvenmiş sakat olmana rağmen sana inanmış bu kulübe böyle bir saygısızlık yapma hakkın varmı acaba...

Sakın Ahmeti Savunanları Tanjuya söverken görmeyeyim...
Çünkü Tanju bu takımı süper lig Şampiyonluğuna koşturdu..
Ona rağmen dünya küfürü yedi...Alçak oldu hain oldu satıcı oldu..
Dün gece Ahmetin yaptıkları alçaklık değilde nedir..
Ayıptır be ayıp..
Allah sorsun senden Ahmet efendi...

kumköylü ahmet

cok balli adamsin ahmet yine sans dogdu sana tam yoklari oynayacakdinki ertugrul sakatlandi.Nasil dua ettin kim bilir ama ALLAH hepimizin yardimcisi olsun ve biz Büyük Taraftarlarada Büyük Sabir versin insallah..

LisandroLopez

Akan abi eğer bu anlattığını yaptıysa söyleyecek söz bulamıyorum...

5trawberry

Ahmet'in fenerbahçe Tribünlerini çekmesi kadar doğal ne olabilir.
Ben Futbolcu olsam, ben de her deplasmana kameramla giderim, ki Fenerbahçe tribünleri güzel mesajlar veriyordu o gün, beğenmiştir çekmiştir.
Dilaver'de Fenerbahçe forması giydi, onu da kızağa çekelim o zaman?
Herkes hatalar yapabilir, Ahmet'de hatalar yaptı bu doğrudur. Ahmet yıllar sonra bu taraftarın en sevdiği oyuncuyken, neden kendini taraftardan uzaklaştırmaya kalksın ki. 1 yıldır övdük, Rize maçından beri söver olduk..
Yuhalar olduk..
Ahmet kariyeri boyunca böyle sıcak, kendisini seven taraftar görmemiştir eminim, bunu kendisi de ifade etmişti zaten.
Bu durumda kasten Samsunspor'a zarar verecek hareket yapmaz. Elbette kendini başka sebeplerden dolayı maça veremiyordu, olabilir.
Ben güzel performansım sonucu takımımı beş yıl sonra süper lige çıkmasında büyük emeğim olacak, iki hata yaptım diye taraftar bana sövecek..

Atakumlu

Ahmet'in fb tribunlerini cekmesi sana gore dogal bize gore ters bir durumdur ...
Dilaver fb de forma giydi demissin benim bildigim dilaver fb de oynamadı ki oynasada dilaver Ahmet'in yaptıgı gibi bir hareket yapmadı ...
biz futbolcuların eski takımlarında neler yaptıklarına degil SAMSUNSPORUMUZDA neler yaptıgına bakıyoruz yoksa Ufuk ta ts alt yapısından yetişti ama gayet efendi ve iyi niyetli biri olduğundan kimse memleketinden dolayı Ufuk'a bir şey demiyor ...
Ahmet kariyeri boyunca bu sevgiyi gormemistir dogru peki Ahmet neden gecen sene rize macından sonra ben bi daha bu takımda oynamam gibi bir acıklama yaptı ve fb macında tribune gelmedi ??
Akan abi nin (Babasamsunlu) dedigi gibi Tanjuya hatalarında laf soyleniyorsa Ahmet'e de laf soylenebilir ki Ahmet , Tanjunun performansına yetişemedi bile ...

ngonge

Emin olmamakla birlikte Ahmet'in taraftarı vatan millet tezahüratı yaparken çektiğini zannediyorum.

**KaR6**

çekim yaparken ahmeti henuz tribünde hiçbir atraksiyon yoktu.. ısınmaya çıktıklarında değil, zemine bakmaya çıktıklarında çekti..

5trawberry

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 28 October 2011, 14:30:53
Ahmet'in fb tribunlerini cekmesi sana gore dogal bize gore ters bir durumdur ...
Dilaver fb de forma giydi demissin benim bildigim dilaver fb de oynamadı ki oynasada dilaver Ahmet'in yaptıgı gibi bir hareket yapmadı ...
biz futbolcuların eski takımlarında neler yaptıklarına degil SAMSUNSPORUMUZDA neler yaptıgına bakıyoruz yoksa Ufuk ta ts alt yapısından yetişti ama gayet efendi ve iyi niyetli biri olduğundan kimse memleketinden dolayı Ufuk'a bir şey demiyor ...
Ahmet kariyeri boyunca bu sevgiyi gormemistir dogru peki Ahmet neden gecen sene rize macından sonra ben bi daha bu takımda oynamam gibi bir acıklama yaptı ve fb macında tribune gelmedi ??
Akan abi nin (Babasamsunlu) dedigi gibi Tanjuya hatalarında laf soyleniyorsa Ahmet'e de laf soylenebilir ki Ahmet , Tanjunun performansına yetişemedi bile ...

Ahmet Fb tribünlerini çekmesi çok ters durum diyorsun, Kaleci Ertuğrul Büyük Fenerbahçe taraftarı diyor,niye tepki koymuyorsun?
Objektif yorumlayalım olayları.
Samsunspor'da oynayan her oyuncunun Samsunsporlu olma gerekliği mi vardır, yoksa Aldığı paranın karşılığını son kuruşuna kadar yerine getirme gerekliliği mi vardır?

Ahmet ve ya Mehmet, orda çıkıp ambianstan etkilenmiştir kameraya çekmiştir. Belki gördüğü güzel deplasmanları kayda alıyor, kendince hobisi var, bu nasıl kör bir mantıkdır ?

Samsun'a gelen bir çok futbolcular ve hocalar, taraftardan etkilendiğini söylerken gururunuz (sözüm ona) okşanıyor da, neden böyle bir davranışda adamı yok ediyorsunuz.

Dilaver Fenerbahçe formasını üzerine giydi maçtan sonra, onu söylemiştim.

Atakumlu

Alıntı yapılan: 5trawberry - 28 October 2011, 15:06:30
Ahmet Fb tribünlerini çekmesi çok ters durum diyorsun, Kaleci Ertuğrul Büyük Fenerbahçe taraftarı diyor,niye tepki koymuyorsun?
Objektif yorumlayalım olayları.

senin sorun ..
Alıntı yapılan: 5trawberry - 28 October 2011, 15:06:30
Samsunspor'da oynayan her oyuncunun Samsunsporlu olma gerekliği mi vardır, yoksa Aldığı paranın karşılığını son kuruşuna kadar yerine getirme gerekliliği mi vardır?

kardesim kendi sorunda kendi yanıtının cevabı var ..

ertugrul bizde kiralık bir oyuncu donecegi yer gene orası kendi takımına yagcılık yapıyo olabilir ama Ahmetin durumu daha farklı  ;)

kör mantık olayına gelince evet benim mantığımda budur onuda senle tartışmam  ;)

5trawberry

Ben gerçekleri söylüyorum..

Türkiye Süper Liginde var 18 takım, her takımın içinde farklı renklere gönül veren futbolcular mevcut.

Nasıl Hami Galatasaraylıysa, Rüştü Galatasaraylıysa, Sergen Fenerliyse, Ümit Karan Beşiktaşlıysa,

Ahmet'in de belki de Fenerbahçeye sempatisi vardır ve, tribünü çekmiştir.
Bunda büyütecek bir şey yok.
Önemli olan Ahmet'in hangi takımı desteklediği ya da hangi tribünü çektiği değil, sahada ne yaptığıdır.

Ve sonuç olarak Ahmet son haftalarda kötü performans gösterse de, süper Lig'deki çoğu kaleciden iyidir.

özkan

İsterse aston villayı tutsun umrumda olmaz,bu sene ligden düşersek galatasaray maçını unutmayacağım.Eğer ahmet o hatayı yapmasaydı vallahide billahide bu takım maçı 2-2'ye getirirdi orada ve devamıda gelirdi o havayla..

babasamsunlu

iyi sen büyütme ben büyütüyorum..
benim ekmeğimi yiyecek gelip bide benim rakibimin tribünlerini benim gözümün içine baka baka çekecek..
bana ters..
sana doğruysa o senin tiğniyetin..
1 trilyonunu aldığın ekmek yediğin kuruma saygısızlık yapamassın..
Ahmet Samsunspora zor dönemde çok büyük katkı sağlamıştır.
KARŞILIĞINDA SAMSUNSPOR TRİBÜNLERİNDEN MANEVİ OLARAK ÇOK BÜYÜK BİR SEVGİ,
SAMSUNSPOR KULÜBÜNDENDE BU YAŞTAKİ ADAMA VERİLEBİLECEK EN BÜYÜK PARAYI ALMIŞTIR.

Ahmetin Samsunspor misyonu bitmiştir..
Taraftar nasıl sevip övdüyse şimdide yermektedir.
Sen övülürken paraları cukka ederken iyi,kötü oynadın diye eleştirilince taraftar ee tü kaka..
Yok öyle  üç kuruşa beş köfte..

isyan

Abdül'de trabzonspor taraftariydi küfür edildikten sonra abdül'ün yaptigi daha dogrusu saha icinde yapamadiklari halen gözümün önünde
Eger Ahmet'in fener sempatisi varsa, stad'da da fener'e küfür ediliyorsa Ahmet küsmez'mi bu taraftara ?
Zaten bu fotoraf cekmesi beni'de deli etti, arkadas sen o stad'da ilk kezmi mac oynadin ? Hayir ! Eeeh önceden niye cekmedinde simdi cekiyorsun ?