78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

sadece55

Maçtan sonra Ertuğrula yaptığı hareketleri görünce bu takıma iyice zarar verdiğini düşünüyorum artıkkk

ngonge

Maçtan sonra Ertuğrul'un fener taraftarına gitmemesi için uyardı diye biliyorum ben.

Ahmet bu sezon hatalı goller yemiş olabilir ama takımın hem kaptanı hem de gönülden bağlı oyuncusudur, şu dönem mantalite olarak oynamamasında fayda var ama bu ileride oynamayacağı manasına gelmemeli.

LisandroLopez

Ahmetin ne yapmaya çalıştığını anlayamadım hala ?

sosaka

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=100631

abi az önceki yorumu sildim ama bana gel beraber gidelim der gibi geldi

**KaR6**

lig tv de izleyince çok net görünüyor ne oldugu.. biz çagırınca ertugrulu, ahmeti de alıp gelmek istedi, ahmet de ben gelmem dedi, o da sen gitmezsen ben de gitmem diyerek geri döndü..

emre

Ertuğrul'u biz tribüne çağırdık,Ertuğrul abi gel beraber gidelim dedi sanırım.Ahmet gelmedi ve biraz sonra dönerek Ertuğrul sen git dedi,bu seferde Ahmet gelmeyince Ertuğrul tek gelmek istemedi,ben böyle anladım.

edit.moderatör arkadaşım olaya el atmış,olay budur  :)

**KaR6**

RT55

bu
Alıntı yapılan: **KaR6** - 23 October 2011, 23:18:53
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=100631

şuradan anlaşılıyo..
bu maç sonrası yorum samsunspor futbolcusunun yapmaması gereken konuşma-birileri kulak çekip nerede top oynadığını,nereden ekmek yediğini acil hatırlatmalı...

##kdc##

Adam kötü bişi dememişki, üstüne üstlük adamı tribün çağırıyor gelip Ahmet'i de götürmeyi düşünecek kadar saygılı çocuk. Alt yapısından yetiştiği onu bugüne getiren takıma karşı oynaması gerçekten zordur. Ona kızmadan önce Ahmet'in el kol hareketi yaparak ben gelmem deyişindeki hal ve hareketlerine bakmak lazım;

adige73

Alıntı yapılan: Cüneyt - 23 October 2011, 23:29:57
Adam kötü bişi dememişki, üstüne üstlük adamı tribün çağırıyor gelip Ahmet'i de götürmeyi düşünecek kadar saygılı çocuk. Alt yapısından yetiştiği onu bugüne getiren takıma karşı oynaması gerçekten zordur. Ona kızmadan önce Ahmet'in el kol hareketi yaparak ben gelmem deyişindeki hal ve hareketlerine bakmak lazım;

fenerbahçeyi tutabilirsin ama samsunsporda oynayıp buranın ekmeğini yiyorsan tv çıkıpta 70 milyonun önünde ben fenerbahçeliyim demenin alemi yok yarın bir gün fenerbahçenin şampiyonluğu samsunun yapacağı maça bağlı olsa bu kaleciye nasıl güvenipte oynatacaksın

##kdc##

bunu diyen adamın yaşını da göz önünde bulundurmak lazım usta, sen öyle düşünürsün ben böyle  :evet:

KotuCocuk55

Insanlarin iyi ve kötü zamanlari olur! Basarili,basarisiz! Mutlu,mutsuz! Futbolcularinda yuksek performans ve dusuk performans sergiledikleri zamanlar olur! Ahmet sahin gecen sene bu takimin sampiyon olmasinda buyuk paa sahiptir ve karsiligini da taraftardan gordugu sevgiyle fazlasiyla almistir..

Bugunlerde ahmet sahin kotu performan sergiliyor ve mantalite olarak hazir ve rahat degil! Kaleciler ve forvetlerin kafasi rahat degilse performanslarina hemen yansiyor!

Adem-Lazar rekabetinde oldugu gibi ertugrul-ahmet rekabetinde de hepsinin önce insan daha sonrada samsunspor futbolcusu oldugunu unutmiyalim.. Burdaki yorumlara bakiyorum da nerde vefa nerde insanlik...bizim taraftarin yaptigina satis derler ben iyiyken herkes yanimda kotu olunca sahip cikan yok destek veren yok..

Ahmet sahine bu taraftar sahip cikmali! tekrar ona kendini guvende hissettirmeli! sonucta ahmet sahin in performansi artarsa biz kazaniriz,adam dusmanimiz degilya..

ayrica maci nasil izledigini goruyoruz..adam takim oyuncusu ve abi konumunda..eger ruhu olan bir takim olmak istiyorsak  kotu gununde oyuncumuza kotu tezahurat yapip senden daha iyisi var sen kenarda bekle muamelesi yapmak yerine ona destek olmaliyiz...

ayni sekilde lazar icinde gecerli...adem cok iyi oynadi hep oynasin böyle hep onu oynatsin hoca ama lazar da dusmanimiz degil!!! oda bizim oyuncumuz.. siz kendi köpeginize host derseniz millet tas atar!

ChucKeR

eleştircez, klübede otursun diyecez ama İlhan Ummak muamelesi yaparsak ayıp etmiş oluruz bence.

Jnr.Serkan

Ahmet Karabük maçında ne olursa olsun Tribünlere çağırılmalı.Yaşadığı bunalımı ve özgüven problemini atlatıp kalede Ertuğrulla rekabet içinde olması gerekir.Yaptığı hareket çok yanlış.Genç kaleci seni alıp tribünlere götürmek istiyor el kol yapıyorsun.Bu taraftar sen ısınmak için sahaya çıktığında takım gol atmış gibi sevinip Ahmet Şahin diye ortalığı yıkıyordu.Umarım hatalarının farkına varırsın.En azından kendi adıma ben hala Ahmet Şahini çok seviyorum ve ona kızamıyorum.İlan-ı aşk gibi oldu ama yanlış olmasın  :)

özkan

şahıslara takılmamak gerek,ara bulucu olarak her ikisinide elele çağırıp trübünlere olayı kapatmak gerek,bu adamlar geçici takım kalıcı,rahatsızlık kimseye yarar getirmez sonuçta