78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

birincisi Ahmete mal demedim.. mallık yaptı  dedim..
o vicdanına bir sor bakalım gençler maçı o hatadan sonra 3-3 bitseydi ahmete yine bu kadar vicdani konuşabilecekmiydi..

ikincisi sen benim söylediklerime cevaptan çok kendi söylediklerini tekrarlayıp duruyorsun.
üçüncüsü ahmet Samsunspor dipten çıkarken gösterdiği emeğin karşılığını hem maddi hem manevi almıştır Samsunspor kulübüden ve taraftarından.

boş konuşuyorsun dememin nedenide görmediğin bir şeye sanki görmüş gibi yorum yapman..
maç öncesini görmemene rağmen pankartlardan felan bahsetmen boş bir konuşma..
gerisine demedim. gerisi senin fikrindir.. bencede çok yanlıştır..ama saygı duyarım orası ayrı..
Samsunspor herşeyden önemlidir..
ahmet senin babanın oğlu değil ama benimde düşmanım değil..
durduk yerede bunları yazmadığımıı sende anlarsın umarım..
koymuşum fenere barçaya..

babasamsunlu

ALLAH BELANI VERSİN AHMET..
YAK BAKALIM YAK... FİTİL FİTİL GESLİN HARAM IKKIM OLSUN...

Musti

İnsan zıplar çabalar bi şey yapar. Yazıklar olsun.  >:( >:(

celebi

şimdi gördüm golü ahmet ............. diyecek bir şey yk

SametYılmaz55

senin için hiç iyi şeyler dilemiyorum >:( >:( >:(

Ollivanders

Hatasız bir maçın olsun Ahmet.

binikalamadım

sana kaleyi emanet edene ne demeli...sen ben buyum diyorsun , hoca bu bana yeter diyor >:(

Uğur Yıldız

>l< >l< >l< >l<   böyle devam aferin kaç etti 4.maçmı bu kaybettirdiğin?

SametYılmaz55

oynadığı her maç saçmalıyor ve ilginçtir oynamadığı maçta bile saçmalıyor resimler çekerek :x(( yemin etmiş herhalde saçmalamak için >:(

LisandroLopez

Alperin şutunu bilerek almadıysa bende bişey bilmiyorum..

KareAs55

Geçen sene için teşekkürler ama olmuyor işte olmuyor...

Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit,
Günahıma girmeden, katilim olmadan git!

http://www.youtube.com/watch?v=tX3gyXmx41w&ob=av2n#

ibrakadabra55

Geçen sene için teşekkürler.Bu sene sezon başı gitseydin hep kahramanız olarak kalacaktın böyle kötü hatırlanmacaktın bencede git artık.

isyan

Motivasyonu yerinde olan bir Kaleci o topu tutardi  :(

Cagdas Ünver

Futbol acimasizdir Ahmet, bugün varsin yarin yoksun. Kendine çeki düzen ver. Sezon başı sözleşmende 1 Trilyondan aşağı inmedin. Bu Paranin Hakkını ver ! Parayi geçtim bu Taraftar'a bari saygisizlik yapma (bkz. fenevbahçe maçı). Bende Kredin çoktu ama biryere kadar kardeşim !

5trawberry

Saha içindeki performansını ben de eleştirdim doğrusuyla yanlışıyla. Belli ki maça kendini veremiyorsun, o gol gibi çok toplar çıkardın ama,birşeylerin eksik...
Toparlamalısın, kendine gelmelisin..
Bir an önce geçen seneki Ahmet olmalısın, performans olmasa bile liderlik olarak takıma abilik yapmalısın..