SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

55Melek55

26 January 2010, 01:45:41 #510 Son düzenlenme: 26 January 2010, 01:52:39 55Melek55
adam alin ulan iskarta topcu degil...is bitiren....isi bilen...risk alan dikine giden kari gibi top oynayan degil...etek giydirin su topculara ETEK astarli olsun öyle ciksinlar sahaya

Tufan

forvet hani şu gerçek 9 numaralardan Turgut gibi kanatta oynayan bal yapmayan arılardan değil.

sersa

dün vıpte atilla cebeci yanımda oturuyodu arkadaşıyla konuşurken kulak misafiri oldum 5 yeni transfer olcakmış doya doya seyredersiniz dedi.

55Melek55

aq 6 aydan bri 5 transfer olcakmis sayin cebeci ve ziya cakir..sakiz gibi oldu hane nered eo transferler...

lig b ye mi 5 transfer

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: sersa - 26 January 2010, 11:17:45
dün vıpte atilla cebeci yanımda oturuyodu arkadaşıyla konuşurken kulak misafiri oldum 5 yeni transfer olcakmış doya doya seyredersiniz dedi.

Kim oturuyordu Atilla Cebeci ile Vip'te?....

holigan_itü

5 tane transfer ısteyen kım 13 tane transfer yaptılarda noldu 1 tane forvet 1 tane ön lıbero alsalar yeter bıze ama adam gıbı topcu öle bos beleş adamları getırmekle olmaz bu işler

celebi

samsunspor.co.nr

Yönetimin yaptıgı müthiş transferleri dün gördük.
Ayakta duramıyorlar.Yazıklar olsun. Savaş-Aptalaziz.
Hakan Akman'da ayrı bi salaklaşmış.
Adam alacaklarına Volkan-Burhan-Hakan-Sefa takımda tutulsaydı cok daha iyi olurdu.bu aldıklara gerizekalılardan 1000 kere daha iyi topçulardı.
Yeni transfer ne ile yapılıyor,bedava mı geliyor bu adamlar ?
Yeni transfer yapacagına sen formda oyuncularına ver paralarını da takımda tut.
Gonderdigin adamlara bak,aldıgın adamlara bak.
Bu kadar beceriksiz baska bir yonetim olmamıştır.Yazıklar olsun baska da birsey demiyorum.
Yapma transfer kardeşim boıyle salakları alacaksanız.Yapmayın ama futbolcunuzu da koruyun,takımda tutabilin.
Alsınlar 50 tane adam alsınlar adam olmadıktan sonra.
Mactaki sinirim hala gecmemis,Yazıklar olsun binlerce kez.
Rezalet baska birsey degil !
18 içinden kaleye şut cekebilecek bir tane adam olmaz mı ya bir takımda.Kimlere kaldı bu takım inanamıyorum,yazıklar olsun.

jean

kadro yenilenmis asagi yukari vakit almaz ins cok uyum saglamalari cok adam almaya gerekte yok bu saatten sonra hedef belli zaten

emre

bu takımın en önemli transferi sefa'nın gönderilmesidir!!ne hale gelirsek gelelim sefa'nın yasını tutmayız!!

Dartagnan

Alıntı yapılan: emre55 - 26 January 2010, 22:19:02
bu takımın en önemli transferi sefa'nın gönderilmesidir!!ne hale gelirsek gelelim sefa'nın yasını tutmayız!!

sersa

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 26 January 2010, 15:59:02
Kim oturuyordu Atilla Cebeci ile Vip'te?....
Ben oturuyordum yan koltuğunda o arkadaşıyla konuşuyordu kulak misafiri oldum dostum.

celebi

Alıntı yapılan: sersa - 27 January 2010, 00:09:15
Ben oturuyordum yan koltuğunda o arkadaşıyla konuşuyordu kulak misafiri oldum dostum.

ATİLLA CEBECİ BİRARA TAKIMI ÇARŞAMBALI BİR AĞAYA VERMİŞTİ :D BİZ DEMİŞTİ KULAK MİSAFİRİ BİŞE DEĞİLDİK. ADAM TAM BİR KOLPA

pitbul055

2 zenciyi deniyorlarmış kulüpte doğrumu?

ugrass

getirdikleri zenciler anca filmde oynar ;)