SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 23 December 2009, 23:22:30
Manisaspordan Sezer Öztürk Kadro dışı neden düşünülmüyor bu çocuk?
Giresundan Şenol Demirci Giresunda mutsuzmuş,Samsuna gelmek istiyor diye duyum aldım bu adam ne kadar daha dışarıda top oynayacak?

Sezer Öztürk gecen hafta evimde misafirimdi ,
Eskisehirsporla anlasmak üzere .
O malesef olmuyor

lucarelli

4 gurbetçi inşallah iyi çıkar..

Kaan'ın bilgilerine bakılacak olursa iyiye benziyor. Bayern Münih havası soluması iyidir. İnşallah faydalı olur. 6. lige giden papazları almaktansa yetenekli gençler geleceği kurtarmak açısından daha iyidir.

celebi

lucarelli

Alıntı yapılan: lucarelli - 25 December 2009, 23:24:29
4 gurbetçi inşallah iyi çıkar..

Kaan'ın bilgilerine bakılacak olursa iyiye benziyor. Bayern Münih havası soluması iyidir. İnşallah faydalı olur. 6. lige giden papazları almaktansa yetenekli gençler geleceği kurtarmak açısından daha iyidir.

Tam bu yorumu yapmışken hürriyet gazetesinde gördüğüm bir haber ile sarsıldım. Bank Asyanın en yaşlı takımı Konya imiş.

Ligdeki takımların futbolcularının yaş ortalamaları şöyle:

Konyaspor 27,60
Kardemir Karabükspor 27,58
Bucaspor 27,56
Mersin İdmanyurdu 26,55
Çaykur Rizespor 26,44
Giresunspor 26,25
Boluspor 26,04
Karşıyaka 25,30
Altay 25,25
Kartalspor 25,08
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 24,93
Kayseri Erciyesspor 24,76
Samsunspor 24,70
Orduspor 23,54
Adanaspor 23,46
Hacettepe 22,25
Dardanelspor 22,03
Kocaelispor 21,42

Yaş ortalaması neredeyse puan durumunu yansıtıyor. Ama ben hala genç oyunculardan yanayım...

KareAs55

Onların Yaşlıları Papaz Topcular  Memur olsa bukadar il gezmez :)

lucarelli

Ertuğrul Sağlam

kavak_55

inşallah gurbetçiler iyi çıkar denildiği gibi erhen albayrak adam gibi topçu olsaydı zaten 6. lige gitmezdi gerçi almanya ama neresi olusa olsun

kavak_55

aynen katılıyorum icraat çok önemli cenk hep bedavada oynarım diyor ama gelen giden yok celil gene öyle yok şöyle böyle gözleri şirin görünüp transfer yapmak biz gençlere sahip çıkalım yeter.adnan sakın gelme trabzon sana çok para verir samsuna gelme sen babanın vasiyetini dinle takım kaptanıyken sat git boşta kalınca gel oh ne ala memleket babanın çiftliğimi zannettin sen samsunu selamlar tüm samsunspor sevdalılarına

utku_01

Ahmet Şahin bankasyanın en iyi kalecilerinden daha transfer gerçekleşmedi diye biliyorum ama alındıysa yada alınırsa mükemmel bir transfer olur.Gecen sene bizdeyken tek basına bir macı aldıgı oluyordu Samsunspor nasıl bir teklif yaptı bilmiyorum ama tuzlu bir oyunucu.Gecen sene bizdeyken macbası ücreti osu busu derken 900milyara yakın para almıstı

Ertuğrul Sağlam

26 December 2009, 10:53:32 #100 Son düzenlenme: 26 December 2009, 10:55:40 %100 samsunspor
Kampa katılacak Yabancı Futbolculardan Karadağlı Admir Adroviç

http://www.youtube.com/watch?v=nfOMi3i8FkU

KocumVolkan

26 December 2009, 14:43:11 #101 Son düzenlenme: 26 December 2009, 14:46:46 KocumVolkan
Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 26 December 2009, 10:53:32
Kampa katılacak Yabancı Futbolculardan Karadağlı Admir Adroviç

aman ertan abi.. gürcüyüde böyle videolardan beğenmiştik.. bi gol atmak nasip olmadan gitti..

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 26 December 2009, 14:43:11
aman ertan abi.. gürcüyüde böyle videolardan beğenmiştik.. bi gol atmak nasip olmadan gitti..

Gürcü ile sözleşme imzalamadan canlı olarak antremanlarda defalarca izledik ama bir ara transfer tahtası yüzünden Samsun'dan ayrılıp Çanakkaleye gitmişti ve ne oldu ise Gürcüdeki düşüş ondan sonra başladı.

Ve ayrıca bu video'yu ben iyi veya kötü diye eklemedim sadece merak edenler olur diye ekledim zaten bu video'dan kimse iyi veya kötü olduğu hakkında bir kanıya varması zor...

jean

levent kartopta is yapar esasinda

Jnr.Serkan

serkan dökme okan koç ufuk ateş alınmalı...pek masraflı olcaklarınıda sanmıyorum