SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

Kais

bu gündemdekiler genç oyuncularmı yoksa tecrübeler mi?

denizlisporluyuz

adem çalık,murat hacıoğlu,fahri tatan bizle yollarını ayırdı
murat hacıoğlu ile bir ara ilgileniyordunuz ancak bence ilgilenmeyın o adamın miladı dolmuş
kasası kalkmıyor ve bitmiş artık
sizi kanser etmekten başka bir halta yaramaz

samsun155

kavak_55

ahmet şahini fena kaleci değil ama  ilk yarı oynadımı kocaelide genç kaleci oynadı adanada oynuyordu deniyor ordada görmedim ben pek anlayamadım ama  okandan iyidir herhalde çok ta yere vurmayayım ama  okan kalede emanet gibi duruyor yer toplarında hiç yok hava toplarında zamnlama hatası yapıyor bazen iyi toplar çıkartıyor genl olarak bakıldığında okan bizim kalecimiz olmamalı en azından 1. kaleci diğer serkan da ondan farklı değil neden biz alt yapıdan kaleci çıkartamıyoruz veya çıkanlarıda neden tutamıyoruz örneğin mustafayı neden gönderdiler bence okandan iyi kaleciydi bizim yöneticiler başka takımlara kaleci yetiştirmek istiyolar herhalde sürekli gelecek vadeden denip duryolar gelen kalecilerin bizim için bişey vaaettiklerini görmedim inşallah görürüm ama  hiç zannetmiyorum. herşey samsunspor için yönetim karar almış konuşanlar buyurun bakalım kim sahip çıkacak bende dahil sadece konuşuyoruz ama takıma sahip çıkan yok neyse herkese selamlar.

KareAs55

Alıntı yapılan: kavak_55 - 24 December 2009, 19:59:56
ahmet şahini fena kaleci değil ama  ilk yarı oynadımı kocaelide genç kaleci oynadı adanada oynuyordu deniyor ordada görmedim ben pek anlayamadım ama  okandan iyidir herhalde çok ta yere vurmayayım ama  okan kalede emanet gibi duruyor yer toplarında hiç yok hava toplarında zamnlama hatası yapıyor bazen iyi toplar çıkartıyor genl olarak bakıldığında okan bizim kalecimiz olmamalı en azından 1. kaleci diğer serkan da ondan farklı değil neden biz alt yapıdan kaleci çıkartamıyoruz veya çıkanlarıda neden tutamıyoruz örneğin mustafayı neden gönderdiler bence okandan iyi kaleciydi bizim yöneticiler başka takımlara kaleci yetiştirmek istiyolar herhalde sürekli gelecek vadeden denip duryolar gelen kalecilerin bizim için bişey vaaettiklerini görmedim inşallah görürüm ama  hiç zannetmiyorum. herşey samsunspor için yönetim karar almış konuşanlar buyurun bakalım kim sahip çıkacak bende dahil sadece konuşuyoruz ama takıma sahip çıkan yok neyse herkese selamlar.

kocaelispor borçlarından dolayı  ahmet şahine lisans çıkaramadı idman yapmışdır ama maç oynamadı

55_OrHaN_55

bu transfer döneminde de umduğumuzu bulamayacağız galiba. elimizi attığımız yer kuruyor. kaliteli oyuncular paranın çekim gücüne kapılıyorlar doğal olarak. biz murat ve oktay delibalta gibi daha önce vitrine çıkmamış kaliteli oyuncuları bulabilirsek ancak oradan ekmek yeriz. yoksa parayı veren düdüğü çalar misali eller iyi futbolcuları toplayıp süper lige çıkar, biz seyrederiz...

Oflu

celebi

ugrass

BU SAMSUNSPOR BİZ DE AMAC NE MİLLET KAFASINA GORE KONUYU DEĞİŞTİRİYO KONU SİLİYO. BAŞLATILAN BİR KONUNUN SİLİNİP BASKA BİRİNİN ACMASI NE DEMEK ANLAM VEREMİYORUM YA.. BUNU BİRİNCİ DEĞİL BİRKAÇ KEZ DAHA YASADIM. BEN ACMISTIM BAŞLATAN RECEP55 OLMUS :d NASIL BİR MANTIK ANLAMIS DEĞİLİM.. EGER MUTLU EDİYORSA ORDA İSMİNİZİN YAZMASI BİZ HİÇ YAZMAYALIM..

celebi

ya arkadaşım burada yönetici olan arkadaşlar her iki konunun aynı olduğunu düşünüp bilreştirmiş recep 55 adlı üyenin bunda suçu yok. az akıllı yazın ya. sabah sabah adamı germeyin.

Ollivanders

yok benim anlamadıgım boyle bir fantezi olabilir mi? ismin yazmasından mutlu olmak . buraya yazmadan once bir yoneticiyle konussaydın sana yardımcı olurdu.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: farUqras - 25 December 2009, 08:51:50
BU SAMSUNSPOR BİZ DE AMAC NE MİLLET KAFASINA GORE KONUYU DEĞİŞTİRİYO KONU SİLİYO. BAŞLATILAN BİR KONUNUN SİLİNİP BASKA BİRİNİN ACMASI NE DEMEK ANLAM VEREMİYORUM YA.. BUNU BİRİNCİ DEĞİL BİRKAÇ KEZ DAHA YASADIM. BEN ACMISTIM BAŞLATAN RECEP55 OLMUS :d NASIL BİR MANTIK ANLAMIS DEĞİLİM.. EGER MUTLU EDİYORSA ORDA İSMİNİZİN YAZMASI BİZ HİÇ YAZMAYALIM..

Faruk, aynı ya da benzer konulardan birkaç tane açılmışsa, konu bütünlüğü olması adına konular birlşetirilir. Birleştirmede otomatik olarak önce açılan konu başa gelir. Bu Samsunspor.biz'e has birşey değildir, bütün forumlarda işleyiş bu şekildedir. Dikkat edersen senin yazdığın mesaj silinmemiş sadece bütünlük olması için bu başlıkla birleştirilmiş. Bence eleştirirken biraz daha dikkatli olursan iyi olur, inşallah anlatabilmişimdir sebebini.

CeLiL_55

Dartagnan

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 25 December 2009, 12:53:09
Cenk'i alsalar harika olur

cenki bundan sonra biraz zor birakirlar be usta :D

ata55

4 tane almanci turk begenilmis antalya kampinda. ikisi gelmis bile samsuna.