SAMSUNSPOR'umuzda ARA TRANSFER

Başlatan Recep, 22 December 2009, 22:09:27

« önceki - sonraki »

vanlioglu

Forvet ama geçen sezon 2 ondan önceki sezon 3 golu var bu sene de sadece 2 maçta oynamış. tam bir soru işareti  :-\

çarşambalı-55

Bu futbolcular hakkında detaylı bilgiye sahip arkadaşlar varsa bizi bilgilendirsinler lütfen Bu savaş nasıl bir forvet ki Hacettepe kocaeli ordu gaziantep belediyeden sonra ligin en az gol atan takımı 17 maçta 16 gol atmışlar. Böyle gol sıkıntısı olan bir takımda sadece 3 maç oynayıp tüm sezon yedek kalan birinden Samsun'a ne hayır gelir bilmiyorum valla Hacettepe forvetinin gol sıkıntısı varken hoca neden bu oyuncuyu hiç düşünmemiş sadece 3 maç görev vermiş Bir sakatlık sorunu filan mı vardı acaca?

maviay55

savaş esen kimdir yaa? ne diye alınmıştır sorabilir miyim?tam bir muamma..transfer yaptık denmek için transfer yapılmamalı!!  >:( >:(

SametYılmaz55

ateşle oynuyoruz gibi geliyor ama inşallah yanılırım Ahmet Şahin ne kadar iyi kalecide olsa bu sezon maçı yok keza Savaş 3 maçta forma şansı bulmuş.bütün bunlar göz önüne alındığında çok büyük bir kumar oynuyormuşuz gibi geliyor hayırlısı artık inşallah yanılırım...

çarşambalı-55

Ahmet Şahin'ini de travzondan hatırlar gibiyim ama onun hakkında da fazla bir bilgim yok İnşallah kaliteli bir kalecidir.

çarşambalı-55

Süper ligten alacağız yok murat hacıoğlu geliyo bomba transferler filan derken bank asyada kendi altımızdaki küme düşmeye aday hacettepenin yedek forvetini aldık helal yani

Gene beklediğim gibi piyangodan çıkma transferler yapılıyor. Ya adam gibi adam alın yada boşa transfer yapmak için adam alıp hepten borca girmeyelim. Takım tam iyi bir hava yakalamışken takımın dengesini bozmayalım boşuna iyi transferler yapmayacaksan

Bizde de öyle şans varki Takım tam havaya girdi toparlandı devre arası oldu. Devre olmasa bu havayla deplasmanda evimizde bayağı puanlar kaldırırdık Şanssızlık işte inş bu hava kaybolmaz devre başında kaldığımız yerden devam ederiz...

ugrass

samsunspor a menejer lazım.. suleyman hurma sevilmiyodu gönderildi ama ne topcular buluyo..? bizde kim tahsin kosif mi erkut tutu mu futbolcudan anlayacak kim yapıyo menejerliği.. yine yazık olacak bize.. yine.!

Dartagnan

Alıntı yapılan: maviay55 - 28 December 2009, 17:01:38
savaş esen kimdir yaa? ne diye alınmıştır sorabilir miyim?tam bir muamma..transfer yaptık denmek için transfer yapılmamalı!!  >:( >:(

FaTiH_HaN

burhan ve turgut sakatlanmadığı sürece savaş zaten yedek kalacak keza hakan akmanda sırada bekliyor alternatif olsun diye alınmış belli inşallah faydalı olur.

lucarelli

Savaş nedir yaa. Bunun yerine gitsinler alt yapıdan herhangibirine forma versinler daha iyi. Kaleci belki iyi olabilir ama bizim kaleciden  önce defansa ihtiyacımız var.  Yine saçma sapan adamlarla dolduracaklar takımı...

KocumVolkan

valla ben kendisini oynarken görmeden yorum yapma taraftarı değilim
oktay delibalta hakkındaki ilk yorumlarımızı hatırlıyorum da.. nasıl utandırmıştı bizi
Savaş Esen transferi yanına kaliteli bir golcu daha gelicekse iyi.. ama gelmicekse kötü ;)

**KaR6**

ne kadar dogru bilemem ama sercan ve sefanın kadro dısı bırakıldıgı haberi ulaştı bana..

Sercan

Madem kadro dışı bıraktılar.Eğer talipleri varsa satsınlar bunlar boşuna masraf kulübe..

merkez

Çarşambasporun gol makinesi bir çocuk var adı şimdi aklımda değil,dünkü Ünye maçında da 2 gol atmış.

Kaf değında bilmediğimiz çiçeklerin peşinde koşarken ezip geçtiğimiz çiçekleri göremiyoruz malesef...

Jnr.Serkan

28 December 2009, 21:11:58 #134 Son düzenlenme: 28 December 2009, 21:12:56 Tuareg55
fm 2010 da direk savaşa baktım.genelde oyundaki güçlerle gerçek güçleri doğru orantılı oluyor oyunun gözlemcileri bu işi çok iyi biliyor.savaş vasat bir forvet. sağ açıkta oynayabiliyor.kemal akbaba tarzı bir oyuncu.vasat ve sıradan.inşallah bizi yanıltır