Bank Asya 1.Lig 13.Hafta l K.Erciyesspor - Samsunspor'umuz: 1-5

Başlatan AntZ, 07 November 2009, 16:25:25

« önceki - sonraki »

europe_55

Hele sükür kazandik, hem de 5 golle, hem de deplasman´da...
Insallah bu skor bizim icin güzel günlerin baslangici olur...
Bu arada Turgut´u da tebrik etmek lazim, hattrick yapti...

TEBRIKLER SAMSUNSPOR!!!!!!!!!!!!!

Ollivanders

Bir Yıl Aradan Sonra Kazandık!

Kayseri Erciyesspor'u 5-1 gibi faklı bir skorla mağlup ederek uzun bir aradan sonra deplasmanda galip gelmenin sevincini yaşayan Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar, lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini belirterek, tek amaçlarının Erciyesspor maçını kazanmak olduğunu söyledi.
21 Kasım 2009

Kayseri Erciyesspor maçının kendileri için büyük önem arz ettiğini dile getiren Kalpar, ''Rakibimiz de bu maçı kaybetmek istemiyordu. Bir yıldır deplasmanda galip gelemeyen Samsunspor, bu maçı galip bitirdi.

Ligdeki durumumuz hala çok iyi değil. Ligdeki bu çıkışı devam ettiren bir takım olmalıyız. Bugün net bir skorla kazandık. Kazanan oyuncularımı canı gönülden tebrik ediyorum. Sahada 10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele ettik. Galibiyeti hak ettik'' diye konuştu.

Karşılaşmada 2 gole imza atan Samsunsporlu futbolcu Turgut ise, Erciyesspor maçının kazanmaları gereken bir maç olduğunu bildiklerini kaydederek, ''Lige verilen arayı iyi değerlendirdik. Bize mutlak galibiyet gerekiyordu. Sahada 10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele ettik. Bundan sonraki maçları da kazanarak Samsunspor'u hak ettiği yerlere getireceğiz'' şeklinde konuştu.

http://www.bankasyabirincilig.com.tr/NewsDetail.aspx?NewsID=6111

grkn55

Alıntı yapılan: iak5529 - 21 November 2009, 20:56:03
ALLAH ım sana binlerce şükür olsun...

Umutlanmak istiyorum kara bulutlar çekilin artıkkkkk...

mehmet yılmaz

Gece tesislerdeydik, takım otobüsün karşıladık  ;D

Gerçi planlı birşey değildi. Biz Samsunspor Halısahada maçtan çıktık ve takım otobüsü geldi tesislere. Yalnız ilginç olan deplasmandan kazanıp gelmeleri. Allah korusun, yenilmiş olsaydık kötü olabilirdi...

**KaR6**

mehmet yılmaz

Otobüsün önüe attık kendimizi, Hakkı Tomaç başkan Samsunspor şampiyon diye bas bas bağırdık!  ???

**KaR6**

hehehhe :)

Allahtan kazandık, yoksa başkanımı düşünemiyorum napardı o otobusu :)

Yaman55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 22 November 2009, 01:09:17
hehehhe :)

Allahtan kazandık, yoksa başkanımı düşünemiyorum napardı o otobusu :)

ekmek arası yerdi

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 22 November 2009, 01:08:34
Otobüsün önüe attık kendimizi, Hakkı Tomaç başkan Samsunspor şampiyon diye bas bas bağırdık!  ???

Abi bu işte bir iş var, Turgut'un formasını giyen Cristiano Ronaldo ya da Cemal Nalga olmasın, Fatih iyice bakmış mı?  ;D

Ben hala bu işte bir bit yeniği olduğunu iddia ediyorum  ;D

Cagdas Ünver

Abartmayin beyler , malum ara transfer dönemi yaklasiyor bizim papazlarin oynayasi geldi ...

Yaman55

belki kimsenin aklına gelmedi ama  ikili averaj için çok iyi oldu

deado

helal olsun oh be dedik en sonunda.çok mutluyum diyorum bütün arkdaşlara gün boyu niye diye soruyorlar yendik ulan dedim artık.
rehavete kapılacak durumumuz yok aynı istekle arzuyla oynamaya devam etmeliyiz.biz her zaman arkanızdayız iyi günde kötü günde bunu bilin.

Yaman55

Alıntı yapılan: deado - 22 November 2009, 02:13:39
helal olsun oh be dedik en sonunda.çok mutluyum diyorum bütün arkdaşlara gün boyu niye diye soruyorlar yendik ulan dedim artık.
rehavete kapılacak durumumuz yok aynı istekle arzuyla oynamaya devam etmeliyiz.biz her zaman arkanızdayız iyi günde kötü günde bunu bilin.

abi konya deplasmanı yaparmıyız :D

Ölümüne_Samsunspor

HELAL OLSUN COCUKLAR İŞTE BU YA HER ZAMAN BİZİ BÖYLE SEVİNDİRİN

TEŞEKKÜRLER SAMSUNSPORUM