Bank Asya 1.Lig 13.Hafta l K.Erciyesspor - Samsunspor'umuz: 1-5

Başlatan AntZ, 07 November 2009, 16:25:25

« önceki - sonraki »

Ölümüne_Samsunspor

BİR DE ŞÖYLE BİR SEVİNCİMİZ VAR 1 SENE ARADAN SONRA İLK DEPLASMAN GALİBİYETİMİZİ ALDIK HEMDE 1-5

babasamsunlu

aLeM

Fecr_55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 22 November 2009, 12:27:04
her zaman diyorum çubuklu forma uğurlu forma :):):):):)

en güzel formamiz dogru :) formanin ön tarafindaki kirmizi seritler kadar gol attik dün, bir dahaki maca seritleri daha sık islenmis formalarla cikalim :D

holigan5565

vallaha ne denirki böyle galibiyete
en büyük teşekkür hocaya adam gol atan admı(can özgür) kenara çekecek kadar yürekli vallaha helal olsun hem de adam golü attıktan sonra
hoca dediğin böyle olur yoksa turhan korkağından bi bok olmaz ingiliz futbolu oynatcm diyodu gitsinde amatörde oynatsın onu amatörde bile hocalık yapamaz o takımı kondüsyon olarakda fizik olarakda bitirmişti.
Allahtan bizim yönetim 40 yılın başında doğru bi iş yaptıda hüseyin hocayı getirdi bu arada iyi oldu takımdan bundan sonra seri galibiyetler bekliyorum.bence bu hayal değil.yalnız tabi ilk devre bize kayıp olarak yazıldı sene başında adaqm gibi bir hocayla bu takım süperligdeydi ama yönetimimiz herşeyi çok biliyo ya güngöreni küme düşüren adamı getirdiler başımıza.

55.hakan

Can gol attıktan sonra aşırı hırslanacaktı yanlış bir faul yapabilirdi hocanın golden sonra Can ı alması doğru karardı..Ayrıca yapılan değişiklikler de yerindeydi.Ancak solda oynayacaksa Serkan oynamalı İlhan da Orhan da pimi çekilmiş bomba gibi...

cem 55

hemen havaya girmeye gerek yok turhan hocaya laf etmeye de gerek yok bundan sonra alınabilecek 3-4 yenilgide hüseyin hocayı eleştirmeye de gerek yok çünkü bu takımın kapasitesi belli sezon öncesi alınan 13 adam var eh diyebilecegimiz biraz adem biraz kaleci okan gerisi 3.lig ayarında topçular  alınan sadece 1 galibiyet var çok abartılmaması gerekiyo hemen playofflar süper ligler konusuluyo şu kadroda süper ligi zorlayacak en fazla 2 hadi bilemedin 3 oyuncu var sen ilhan ummakla hakan hacıbektaşla sercan sefa turgutla mı süper ligi zorlayacan bence bu hayalden öte dua edelim şöyle şanslı 5-6 galibiyet daha alıp ligde kalalım seneye belki bişeyler yapabiliriz

jean

hele sukur arkadas sonunda galip geldik hemde farkli 2-1 ken dedim son olarak skora bakim esitligi sagladilarmi diye 4-1 i goruncxe sevindim tam o andada 5.yi attik ins devami gelir seviyrouz seni samsunsporum

55.hakan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 21 November 2009, 17:52:55
şike yapanlar açıklanıyor birer birer onlara baksınlar...bknz..anlatya,ts,kocaeli,hacettepe...
Trabzonspor, Antalyaspor, Bursaspor ve şu anda Bank Asya Birinci Lig'de mücadele eden Hacettepespor, Kocaelispor ile Ankaraspor'un da adı şikeye karışmış Almanya da devam eden soruşturmada..Bu takımların Federasyon tarafından küme düşürülme ihtimali varmış

holigan5565

cem 55 arkadaş sana turhan hoca konusunda katılmıyom bu takımın bu kadar kötü olmasının sebebi sene başında kötü bir hocayla lige kötü hazırlanmasıdır sçilen 13 topçuyuda isteyen zaten turhan hocadır bu takım bundan osnra nasıl oynuyo sende görürsün bizde maç kaybedebilrsin ama mücadele edersin takımın bundan önceki en büyük sorunu buydu zaten süperlig olur olmaz ama savaşan oyuncular varsa bugün sahada bunun baş aktörü bugünkü hocamızdır.hakan elgün arkadaşında dediği gibi can eğer oyundan alınmasaydı  kart görecekti hoca bunu sezipte önüne geçmek için kenara aklıyomu işte hoca budur.ben kalpara inanıyorum ve bundan sonra savaşan bi takım göreceğimiz düşüncesindeyim
bizimde futbolculardan beklentimiz kaybedebilrsin ama savaşacaksın sahada

cılgıntürk55

kise ikinci liigi aklndan bile gecirmesin bu takım pleof oynuyacak

Akyol

emre

berusa55

AlıntıDevamı gelecek

22 Kasım 2009 / 13:10

Kayseri Erciyesspor deplasmanında çok anlamlı bir galibiyet aldıklarını ifade eden Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, kazanmayı çok arzuladıklarını ve bunu başardıkları içinde ayrı bir gurur yaşadıklarını söyledi
İYİ MÜCADELE ETTİK
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Kayseri Erciyesspor karşısında çok anlamlı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerinin altını çizen tecrübeli teknik adam, "Erciyesspor deplasmanı bizim için çok büyük anlam ifade ediyordu. Takım olarak bunun bilincindeydik. Ve maçı kazanmamız gerekiyordu, oyuncularım 90 dakika boyunca sahada kazanmak için ellerinden geleni yaptılar" diye konuştu.
GOLLERİ BULDUK
Karşılaşmaya hızlı başladıklarını, galibiyet golünü de erken bulduklarını dile getiren Teknik Direktör Kalpar, "Attığımız golün peşine hemen kalemizde golü gördük. Ancak ikinci yarıda inanmış olan oyuncularım 10 kişi olmalarına rağmen Kayseri Erciyesspor karşısında süper bir oyun sergilediler. Yakaladığımız pozisyonları gole çevirerek sahadan üç puanla ayrılmayı başardık. İnşallah bundan sonra da kazanmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=33178

ramcQ_55