Bank Asya 1.Lig 13.Hafta l K.Erciyesspor - Samsunspor'umuz: 1-5

Başlatan AntZ, 07 November 2009, 16:25:25

« önceki - sonraki »

SAMSUNLU ORUMA 55

SAMSUNSPORUMUZ ÇOK GÜZEL TOP OYNADI HATTA ATTIĞIMIZ GOLLERDEN BAŞKA 4 TANE YÜZDE YÜZLÜK POZİSYONUMUZ VARDI BEN MAÇTAYDIM  BEŞ NUMARA ABİYLE BERABER SAMSUNSPOR İSTEDİ VE ALDI MAÇI İNŞALLAH DİĞER MAÇLARDA BÖYLE GÜZEL SONUÇLARA İMZA ATARIZ....

jean

SAMSUNLU ORUMA 55

berlinli55

estalpi

Alıntı yapılan: cem 55 - 22 November 2009, 15:03:35
hemen havaya girmeye gerek yok turhan hocaya laf etmeye de gerek yok bundan sonra alınabilecek 3-4 yenilgide hüseyin hocayı eleştirmeye de gerek yok çünkü bu takımın kapasitesi belli sezon öncesi alınan 13 adam var eh diyebilecegimiz biraz adem biraz kaleci okan gerisi 3.lig ayarında topçular  alınan sadece 1 galibiyet var çok abartılmaması gerekiyo hemen playofflar süper ligler konusuluyo şu kadroda süper ligi zorlayacak en fazla 2 hadi bilemedin 3 oyuncu var sen ilhan ummakla hakan hacıbektaşla sercan sefa turgutla mı süper ligi zorlayacan bence bu hayalden öte dua edelim şöyle şanslı 5-6 galibiyet daha alıp ligde kalalım seneye belki bişeyler yapabiliriz

sevgili arkadaşım tek katılmadığım husus turhan hoca..... bu adamın suçu yok doğru adamın kapasitesi bu bu kadar bilio futbolu . futbolu ii bilse geçen sezon takımı küme düşmezdi... bu takımın hocası değildi... şimdi takımın kapasitesi belli takım ii çalışmamış ve bağlılık yok ruh yok bunuda hoca sağlar.... Kalpar hoca belki ekol değil marka değil ama bu işi bilen hoca adamın herşeyden önemlisi süperlig tecrübesi var... takım hocaya inanırsa bu iş olur. bence olucak. iyi antrene edilmiş bu takım süper lige çıkar... çok genç takımız... sorunumuz bu tecrübe yokkkk....baskıya dayanamıyoruz... şu takımda ercan olacak serkan olacak bunlları varya döve döve oynatırlar vallaha... ilk 6 olacak bu sene göreceksiniz....

lucarelli

Hala daha inananıyorum. Muhteşem bir skor. Ama gaza gelmemek lazım. İlerleyen haftalarda nasıl bir performans göreceğiz önemli olan konu bu bence.

deado

yaparız dostum yanyana gideriz yine inşallah
Alıntı yapılan: Yaman55 - 22 November 2009, 02:14:30
abi konya deplasmanı yaparmıyız :D

Forvetim

1 maç kazanıpta playoff muhabbeti yapmayalım arkadaşlar bunu konuşmak için çok erken hatta bu sene bunu hiç konuşmasak daha doğru olur. benim bu sene umudu bırak böyle bir düşüncem bile olmadı, çünkü düşündüremediler. toparlanırsak seneye inşallah. çanakkale maçını alıp bu galibiyeti devam ettirebilmek önemli olan. bir istikrar yakalayabilmek. güven açısından bu galibiyet çok iyi oldu bir nefes aldık.

King Of The North

kazandığımız bu farkı skora rağman sıralamamız değişmedi ama bu deplasman galibiyetine ihtiyacımız vardı,üstelik çoğumuzun inancını yitirdiği anda gelmesi de ayrı güzel oldu.

Nuri Asan

Maç yorumlarının hepsini okudum,10 kişi kaldığımızda gol yediğimizde bile galibiyet alacağımıza inanan tek kişi Estalpi nicli bir kardeşimiz.Belkide bu galibiyete inanan dünyada tek o idi yürekten kutluyorum seni Estalpi.

Öğrenci bir kardeşimiz her şeye rağmen,takımın bu kötü durumuna rağmen,işini gücünü sınavlarını bırakıp;Adana'dan ta kalkmış Kayseriye gitmiş,elinden gelen imkanları ile maç anlatmaya kalkmış fakat bazıları bu kardeşimin maç anlatmasını beğenmemiş,kimsenin kimseye terbiyesizlik yapmaya hakkı yok.Maç anlatmasını beğenmiyorsan bundan sonraki deplasmanlara sen gidersin maçları sen anlatırsın.O beğenmediğin adamın senin yaşının üstünde deplasmana gitmişliği var.Konuşurken laflarımızı biraz tartarak konuşalım.

Samsuni maçın skorunu rüyasında görmüş,berusanın ve hepimizin dilekleri bu maçlık kabul oldu.Maç oynanırken yazılan yorumlara duygulandım.İyi bir Samsunspora çok ihtiyacımız varmış.

Deplasmanda alınan bu sonuç bizleri kandırmasın,Yönetime bakış açımızı asla değiştirmesin,Bu yönetim hala basiretsizdir,uğursuzdur.İşler yolunda iken bunun üstünde durmak gerekir kötü günde herkez görüyor zaten.Samsunspor gibi bir takım 1 senedir deplasmanda kazanamıyorsa,4 senedir Bank Asya Liginde ise,4 senedir play off bile oynamadı ise bundan utanması gereken kişiler bellidir;Şehrin siyasetçileridir,Belediye Başkanlarıdır,şehir üzerindn trilyonlar kazanıp ama şehrin takımını görmezden gelen para babalarıdır,siyasetçilerdir.

Ölümüne_Samsunspor

Burhan COşKUN K.Erciyesspor maçı öncesinde "gol atacağım" dedi ve 81. dk 'da gölünü atarak sözünü tutmuş oldu.

AdanaDemirSpor

Tebrikler Samsun,dewamı gelir inşallah.

@beşnumara

maça gittin o kadar hani resim,video felan yok mu? :)

Jnr.Serkan

Ollivanders

ilk golu turgut zar zor atmis :) onu bile kaciriyordu az kalsin. Muratin asisti harika.bu goruntulerden ancak bunlar cikiyor :):)

berusa55

View My Video

Özellikle 3. golümüzde Murat'ın sol ayağıyla Burhan'ın kafaya kesmesi süperdi.