Bank Asya 1.Lig 12.Hafta l Samsunspor'umuz - Gaziantep B.B.

Başlatan AntZ, 02 November 2009, 23:37:04

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

yine hüsran yine hüsran...bu nasıl iştir ya.bir kere geliyorlar atıyorlar gidiyorlar.biz ikinci yarı 4 -5 pozisyona girdik tık yok >:(

sBc-1984

07 November 2009, 22:07:22 #256 Son düzenlenme: 07 November 2009, 22:08:20 sBc-1984
Alıntı yapılan: caparisa - 07 November 2009, 20:23:06
taraftar ayrı felan demıssınız ayrımcılık yapan taraftar grubu bellı bunu herkez bılıyo ;)

Allah sonumuzu hayır etsin.Gidişat kötü.

target_t.t.b

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 07 November 2009, 20:12:18
Yönetim istifa etse yerine yönetim varmı?
Futbolcular istifa etse yenisini alacak para varmı?
Hoca yeni istifa etti zaten.

Bizmi istifa etsek???

2 seçenek var

-Güçlü bir yönetim gelecekse eğer yönetim istifa etsin

-Ama öyle bir durum yoksa da yapmamız gereken birlik olmak, destek olmak,
bu futbolcularla yürrüyecek bu iş.

yoksa yine küme düşecez...

Bakın bugün oynadılar ama güçleri şansları bukadar işte. Bukadar moralsizliğe kötü gidişe rağmen yinede kazanabilirlerdi. Ama üzerimizdeki karabulutların negatif enerjimizle bizi terketmesine izin vermiyoruz... Sonuna kadar destek vermekten, 4 te yeseler cesaretlendirmekten yüreklendirmekten başka şansımız yok.. Süper ligden düşerkende böyleydi,birlik olduk ama geç kalmıştık bu sefer geç kalmayalım...
arkadaşım 1. dediğine istinaden bu takım yönetimsiz kalsa bundan daha mı kötü olacak 6 maçta 0 gol 0 puan durmumuz ölümden öte köy var mı durumu.ya sahipsiz kalırsak ya kime takımı almzsa naparız diye endişelenmeye gerek yok yani.bir diğeri de artık ne kadar birliktelik beraberlik dersen de bu laflar da aşındı 5 senedir sürekli kullanıla kullanıla bu değerleri de yıprattık.kullanmak zorundaydık çünkü hep başarısızlığı bunlarla aşmaya çalıştık.bu yönetim gitmemekte neden bu kadar ısrar ediyor?transferv tahtasını açtırıp 3 4 kaliteli oyuncu almak yerine kim varsa toplayalım diyip 13 futbolcu almanın mantığını şu sietede anlayan tek bir kişi dahi varsa nolur yazsın.bizim anlayamadığımız neyi bunlar anladı da böyle oldu.yok kardeşim yok artık tek kenetleneceğimiz birlik olacağımız nokta bunları yollamak noktasıdır.şu an yapmamız gereken bu işe niyeti olan ve buna inanın yani niyetinin olduğuna tanju çolak isminde birleşelim böylece takım sahipsiz de kalmaz.başka alternatif te yok zaten.sn ismail uyanık ın ismini son zamanlarda çok zikrettik ama hepimiz biliyoruz ki artık o dönem sadece tatlı bi anı.efsane başkan bir daha dönmeyecek.neden tanju çolak diyebilirsiniz.ama düşünün başka bi alternatifte yok ve gerçekten bu işi yapabilecek biri.futbolu biliyor futbol dünyasını biliyo medya gücü,vizyonu çok güçlü biri.gelin birliği onun arkasında yapalım.gelmesi için detsek verelim.daha iyi bi fikri olan varsa buyursun yeterki bu takım kurtulsun..

King1965

Bitti Be Samsunsporumuz Bitti Bizi Kimse Kurtaramaz maleseft Bittik Bizz

estalpi

başkan adayımız zaten parasız pulsuz olacak bu kesin.bu takımı kimse almaz bu borçla bu rezilliğin altına kimse girmez.Kongre yapılsaydı taaaa enbaşta o zaman durum arklı olurdu.ama şunu düşünün.takım sondan 2. ve yarın sonuncuda olabiliriz.6 maç 0 golllll..... eeeee şuanda yönetim bıraksa bu durumdaki takımı kimalır bilmiyorummm.... Ölüm döşeğindeki hastayla evlenmek gibi bişeee bu arkadaşlarrrr.....
O halde medyatik bir ismi seçelim en azından kamuoyu oluşturabiliriz.TANJU ÇOLAK BU İŞİN 1 NUMARALI İSMİDİR BENCE. ONUN ETRAFINDA BİRLEŞELİM. VALLAHA VARYA TANJU AĞZIYLA DÖVER MİLLETİ... BİRÇOK İNSANDA ÇEKER BENCE... ŞÖYLE DÜŞÜNÜN AVRUPA GOL KRALI TANJU ÇOLAK BAŞKAN BU ADAM TVDE HER AN MEDYADA.TANIMADIĞI ULAŞAMADIĞI İNSAN YOK.SEV SEVME ZATTEN KİMSE KİMSEYİ SEVMEK ZORUNDA DA DEĞİL BİZ İŞE YAPTIRIM GÜCÜNE BAKALIM.... ARTIK BİR İSİM ALTINDA BİRLEŞELİM EN AZINDAN SAMSUN SİZİ İSTİYOR GİBİ BİR KAMUOYU OLUŞTURALIMMMMM..... HAYDİİİİ ARKADAŞLAR.... FUTBOLUN BAŞINA FUTBOLU EN İYİ BİLEN GELSİNNNNN..... AVRUPA GOL KRALI ALTIN AYAKKABI SAHİBİ TANJU ÇOLAK İÇİN BİRLEŞELİMMMM. DEDİĞİM GİBİ BU SAATTEN SONRA PARALI ADAM GELMEZ O ZAMAN MEDYATİK BİRİ GELSİN Kİ SESİMİZ ÇIKSIN TÜRKİYEDE......

celebi

target_t.t.b

Alıntı yapılan: estalpi - 07 November 2009, 22:31:29
başkan adayımız zaten parasız pulsuz olacak bu kesin.bu takımı kimse almaz bu borçla bu rezilliğin altına kimse girmez.Kongre yapılsaydı taaaa enbaşta o zaman durum arklı olurdu.ama şunu düşünün.takım sondan 2. ve yarın sonuncuda olabiliriz.6 maç 0 golllll..... eeeee şuanda yönetim bıraksa bu durumdaki takımı kimalır bilmiyorummm.... Ölüm döşeğindeki hastayla evlenmek gibi bişeee bu arkadaşlarrrr.....
O halde medyatik bir ismi seçelim en azından kamuoyu oluşturabiliriz.TANJU ÇOLAK BU İŞİN 1 NUMARALI İSMİDİR BENCE. ONUN ETRAFINDA BİRLEŞELİM. VALLAHA VARYA TANJU AĞZIYLA DÖVER MİLLETİ... BİRÇOK İNSANDA ÇEKER BENCE... ŞÖYLE DÜŞÜNÜN AVRUPA GOL KRALI TANJU ÇOLAK BAŞKAN BU ADAM TVDE HER AN MEDYADA.TANIMADIĞI ULAŞAMADIĞI İNSAN YOK.SEV SEVME ZATTEN KİMSE KİMSEYİ SEVMEK ZORUNDA DA DEĞİL BİZ İŞE YAPTIRIM GÜCÜNE BAKALIM.... ARTIK BİR İSİM ALTINDA BİRLEŞELİM EN AZINDAN SAMSUN SİZİ İSTİYOR GİBİ BİR KAMUOYU OLUŞTURALIMMMMM..... HAYDİİİİ ARKADAŞLAR.... FUTBOLUN BAŞINA FUTBOLU EN İYİ BİLEN GELSİNNNNN..... AVRUPA GOL KRALI ALTIN AYAKKABI SAHİBİ TANJU ÇOLAK İÇİN BİRLEŞELİMMMM. DEDİĞİM GİBİ BU SAATTEN SONRA PARALI ADAM GELMEZ O ZAMAN MEDYATİK BİRİ GELSİN Kİ SESİMİZ ÇIKSIN TÜRKİYEDE......
AYNEN BU İŞTE YA.VE TANJUNUN BAŞKANLIĞINDA BIRAKIN BARLARDA ORDA BURDA ALEM YAPMAYI SAAT AKŞAM 10 DAN SONRA DIŞARDA OLABİLECEK Bİ FUTBOLCU SÖYLEYİN

birdost

Alıntı yapılan: kayacan - 07 November 2009, 20:28:42
Samsunspor trilyonluk borçla bu ligdende düşerse artık çıkması mümkün olmaz.Adanaspor örneğinde olduğu gibi amatöre düşer ve amatörden tekrar çıkar.Bence şimdiden amatörden şirketleşmiş sağlam temellerle oluşturulmuş bir takım hazırlanmalı.Para desteğide bu takıma verilip çıkarılmalı.

Samsunsporun cefakar taraftarlarına merhabalar.Samsunspor gibi büyük camialar ancak taraftarının gücü sayesinde ayakta kalabilir bunu sakın unutmayınız.Arkadaşı birisi Adanaspordan bahsetmiş bunu bir açıklık getireyim.Adanaspor amatöre düşmedi,iki sezon ligden ayrı kaldığı için üçüncü lige düşmüştü.Ligde olmadığı bir dönemde kentin ileri gelenleri Seyhan Belediyesporun rengini değiştirerek üçüncü lige çıkma mücadelesi verirken bir yandanda Asıl takımın üçüncü ligden başlayabilmesi için inanılmaz derecede mücadele verildi,Adanaspor liglerden çekildiği için stadın önünden geçmek bile ızdırap veriyordu buna inanın,neticede Adanaspor üçüncü ligden başlayınca Seyhan Belediyespordan vazgeçildi.Bu sırada Sayın Başkan Bayram Akgül takıma sahip çıktı ve takım A.Ş olduğu için şu anda takımın sahibi ve tek sorumlusu aynı zamanda cebinden para harcayan bir kişi olduğu için kimse kulüpte at oynatamıyor.Sizdede taraftarlar arsında sürtüşme olduğu yazılan mesajlardan ortaya çıkıyor. Başkan Bayram Akgül taraftarların bilet ve deplasman isteklerine cevap vermediğinden dolayı(bana göre doğru olanı yapmıştır)birkaç çapulcunun sabotelerine maruz kalmıştır,en son örneği iki hafta önceki Altay maçıdır ortada hiç bir neden yokken maraton tribünden üç dört provokatör rakip futbolcuya taş atmıştır ve emellerine ulaşmışlardır ama yaptıkları yanlarına kar kalmamıştır orada bir güzel dayak atılmış ve stad dışına atılmışlardır ve bir dahada maçlara alınmayacaklardır.Bütün bunları yazmamdaki neden takımınıza sahip çıkmanız içindir,elinizden kayarsa tutmanız çok zor olacaktır.Milyonlarca TL borçlardan bahsediyorsunuz bu borçları ödeyebilmek için Bank Asya liginde mutlaka tutunmanız lazımdır ve Samsunspor gibi büyük camiaların bırakın Bank Asya ligini Süper ligde Şampiyonluğa oynaması gerekmektedir.İnşallah bu zor dönemi çabuk  atlatırsınız.Adanadan selam olsun.

elli5

Allah Razı Olsun ,, Aleyküm Selam ... Samsun ' dan sevgiler selamlar ..

Mert

estalpi

07 November 2009, 23:15:48 #265 Son düzenlenme: 07 November 2009, 23:21:36 estalpi
GAZİ BELEDİYE ZAMANINDA GAZİ BELEDİYEYİ 3.LİGE ÇIKARACAĞINA SAMSUNSPORA KAYNAK OLUŞTURSAYDI TAKIM BU HALLERDE OLMAZDI... BİZİM 3.LİGDE TEK TAKIMIMIZ VAR BAFRA SPOR AYNINI ODA YAPIYOR.... TAKIMLAR 3.LİGE ÇIKSIN ANCAK BİZ DÜŞÜYORUZ TEK AMAÇ SAMSUNSPOR.....
   HASBİ AĞANIN KEMİKLERİ SIZLIYORRRRR... ALLAH RAHMET EYLESİN..... ŞÖYLE DUYDUMMMM BEN TVDEN:HASBİ AĞA ŞÖYLE DERMİŞ RAHMETLİ, "BEN TOPTAN ANLAMAM SİZ BANA KAÇ PARA ONU DİYİN GİDEYİ ALAYIM" DERMİŞŞŞŞ..... LAFA BAK YAAAA ALLAH RAHMET EYLESİN BÜYÜK BAŞKAN......

ramcQ_55

seni sevdiğim güne lanet olsun cünkü kopamıyorum senden

gönül_hecem

Ben Rizeliyim nezamandır bu sitye üyeyim.Samsunda çok akrabalarım vardır sevdiğim şehir ve takımdır..

Ama dayanamadım yazayım dedim.İçim cız ediyor vallahi.Ne oluyor arkadaşlar bu samsuna.Koskoca samsun 1.5 milyon nüfusu olan samsun başarılı geçmişi olan samsun ne hallere geldi.Bu samsunun büyükleri nerde kardeşim.Belediye başkanı,Milletvekili en önemlisi iş adamları nerde.Bu takım düşerde(Allah göstermesin) daha toparlanamaz.Yazıklar olsun samsunun büyüklerine.İnş düzelir.Karadeniz takımları hep başarısız çok acı durum

KareAs55

Samsun'un Büyüğü Olsa Burda olmayız   [Sahipsiz Şehrin Sahipsiz Takımı] >:( >:(

Ollivanders