Bank Asya 1.Lig 12.Hafta l Samsunspor'umuz - Gaziantep B.B.

Başlatan AntZ, 02 November 2009, 23:37:04

« önceki - sonraki »

estalpi

BABASAMSUNLU arkadaşım yazdıklarına aynen katılıyorum o resimdeki takımıda çokkk ii biliyorummm.Ben Samsunlu olarak GURURLUYUM Çünkü ben bu takımı 24 hafta lig tarihinde rekor kırarak lider kaldığını ama herzamanki gibi üstümüze oynanan oyunlarla elimizden şampiyonluğun nasıl alındığınıda çok iiiii biliyorum..... Belki hatırlarsınız BJK ile başbakanlık kupası oynuyorduk yanılmıyorsam 2-0 öndeyden son 10 dakikada özellikle dönemin başbakanının hasta bjklı hanımı stada gelince iş değişti maç yalandan uzatıldı samsunun direnci kırıldı.2-2 beraberlik ve ardından gelen uzatmalarda RESMEN ALDILAR ELİMİZDEN KUPAMIZI....Ben şunu anlayamadım Samsunu bu ligde özellikle kurumlarda seven yok.federasyonda,mhk da her alanda seven yok... Biz gayet normal bir Anadolu takımıyız.herzaman bizle uğraştılar... tarbzon maçında ben statdaydım o olaylı maçta.... Elimizden maçı resmen aldılar hakem Ercana dua etsin ercan içeri kaçırdı hakemi. Sadece omu arkadaşlar Trabzon ligden düşmesin diye yine ts- SAMSUNSPOR maçında burda hakem bizi yemedimi görmedikmi,izlemedikmi ben yine o maçtaydımmmm resmen katliam vardı peki ne oldu biz son maçla kurtulduk ligden düşmekten.

Yıllar sonra hAkEm TELEGOLE ÇIKIP İTİRAF ETMEDİMİ ŞİKE OLAYINI...tS LİGDE KALMALI DİYE BANA BASKI YAPILDI BENDE O PENALTIYI GÖ E MEDİM DEMEDİMİ.SAMSUNDAN ÖZÜR DİLİYORUM DEMEDİMİ....YAAA HANİ TEMİZ LİG HANİ CEZA NE OLDU NEDEN TS HALA LİGDE BİZ İSE KAN KEYBETTİK VE LİGDEN DŞTÜK BMUDUR YANİ ÖZÜRMÜ.....

EVET SAYIN SAMSUNLU OLAMAYAN HEPSİ TRABZONLU OLAN KENDİNİ SAMSUN VEKİLİ OLARAK İNSANLAR SAMSUNLU ÖNDE GELENLER NERDE PEKİİİİ HANİ BASKI YAVVV TRABZON BİZİM ÇARŞAMBA KADAR BİR İL BUNLARLAMI BAŞ EDEMEYECEZ... AMA YOKKİ ARKAN... BU OLAY İTALYADA OLSA MİLAN OLSA LİGDEN DÜŞERDİ.ZİRA FRANSADA MARSİLYA ŞİKE DAVASINDAN LİGDEN DÜŞÜRÜLMEDİMİ.AMA BURASI TÜRKİYE KURALLAR BİZE İŞLİYO BİZ YAPSAYDIK O OLAYI ŞİMDİ AMATÖRDEYDİK BIRAK 2. LİGİ TAAA AMATÖRE KOYUVERİRLERDİ BİZİ.

KİMDEN HESAP SORULACAKKK... YAV KİMSE SAHİP ÇIKMASIN BU ŞEHİR BU TAKIMA YETER. AMA ŞEHİR BIRAKMIŞ TAKIMI. BİŞEYLER YAPMALIYIZ ARKADAŞLAR. İŞ BİZE DÜŞTÜ EVET BİZE DÜŞTÜ... GÖZ GÖRE GÖRE TAKIMIZI BIRAKAMAYIZ.BİZ VARIZ VE VAROLDUĞUMUZ SÜRECE BU AKIM DA OLACAK....HERKESTEN CEVAP BEKLİYORUMMM....

estalpi

08 November 2009, 13:16:53 #286 Son düzenlenme: 08 November 2009, 13:19:38 estalpi
ARKADAŞLAR SAMSUNSPOR BİZ, BİZİM SESİMİZ KULAĞIMIZ GÖZÜMÜZ OLDU.M.K. ATATÜRK Kurtuluşu samsundan başlattı madem ki biz onun izindeyiz,Atatürk'ün şehrindeyiz o kurtuluş ruhunu bizde yüreğimizde taşıyorsak Haydiii ASİ RUHLAR BİRLEŞELİM,Biaraya gelelim,tanışalım,aramızda SAMSUNSPOR SEVDALILARI İsmi altında bir PLATFORM Kuralım.Yeni bir oluşum olalımmm... Birçok okumuş,işadamı olmuş devlet memuru olmuş arkadaşımız var aramzıda bir kurul oluşturalım ". Arkadaşlar bu olmaz bir şey değil aslında taaaa en baştan yapılması gereken bir iş.....
MANİFESTOMUZU Yayınlayalım,kurtuluş reçetemizi açıklayalım dağılalım SAMSUNA,HER YERE HER ALANA YANİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ OLALIM... HALKIMIZI BİLİNÇLENDİRELİM.... HER MAÇA 10 BİN KİŞİ SLOGANIYLA İLK İŞİMİZE BAŞLAYALIM..... BEN VARIMMMM  BU İŞE YOKMU BAŞKA FİKRİ DÜŞÜNCESİ OLAN..... BURDA ARTIK ELEŞTRİ YAPMAK YERSİZ,SÖVMEK YERSİZ,BİZ BÜYÜDÜK ARTIK SIRA BİZE GELDİ ANLAMIYORMUSUNUZ.... TAKIMIMIZA OLAN BORCUMUZU ÖDEME VAKTİ GELMEDİMİ....YEP YENİ BİR PLATFORM....ÇOK KATILIM OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.... BUBENİM YILLARDIR YAPMAK İSTEDİĞİM PROJEM... DESTEK FİKİR GÖRÜŞ ÖNERİ BEKLİYORUM........

Gorkem

bu maçta galibiyet bekliyodum SAMSUNSPORUMUZDAN ama her maçta olduğu gibi yine kahroldum :'(

55.hakan

Alıntı yapılan: estalpi - 08 November 2009, 13:16:53
ARKADAŞLAR SAMSUNSPOR BİZ, BİZİM SESİMİZ KULAĞIMIZ GÖZÜMÜZ OLDU.M.K. ATATÜRK Kurtuluşu samsundan başlattı madem ki biz onun izindeyiz,Atatürk'ün şehrindeyiz o kurtuluş ruhunu bizde yüreğimizde taşıyorsak Haydiii ASİ RUHLAR BİRLEŞELİM,Biaraya gelelim,tanışalım,aramızda SAMSUNSPOR SEVDALILARI İsmi altında bir PLATFORM Kuralım.Yeni bir oluşum olalımmm... Birçok okumuş,işadamı olmuş devlet memuru olmuş arkadaşımız var aramzıda bir kurul oluşturalım ". Arkadaşlar bu olmaz bir şey değil aslında taaaa en baştan yapılması gereken bir iş.....
MANİFESTOMUZU Yayınlayalım,kurtuluş reçetemizi açıklayalım dağılalım SAMSUNA,HER YERE HER ALANA YANİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ OLALIM... HALKIMIZI BİLİNÇLENDİRELİM.... HER MAÇA 10 BİN KİŞİ SLOGANIYLA İLK İŞİMİZE BAŞLAYALIM..... BEN VARIMMMM  BU İŞE YOKMU BAŞKA FİKRİ DÜŞÜNCESİ OLAN..... BURDA ARTIK ELEŞTRİ YAPMAK YERSİZ,SÖVMEK YERSİZ,BİZ BÜYÜDÜK ARTIK SIRA BİZE GELDİ ANLAMIYORMUSUNUZ.... TAKIMIMIZA OLAN BORCUMUZU ÖDEME VAKTİ GELMEDİMİ....YEP YENİ BİR PLATFORM....ÇOK KATILIM OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.... BUBENİM YILLARDIR YAPMAK İSTEDİĞİM PROJEM... DESTEK FİKİR GÖRÜŞ ÖNERİ BEKLİYORUM........
şurdaki konudan bir kampanya oluşturulabilir mesela şehir dışındaki Samsunsporlular ve Samsunlularda katılabilir
http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=7053.30

serkancengiz

bu konu hakkında yeni bir konu başlığı açalım

usare

Evet arkadaşlar bence de artık bişeyler yapmak lazım. Yani bu şereflilerin bişey yapacağı yok. Gitmiyorlarda. Kongre üyesi olmak için ne yapmamız lazım. Şöyle 1000 kişiyi falan kongre üyesi yapabilsek sadece Samsunspor'umuzu ön planda tutacak kişileri, bu işi hallederiz ama.. Haydi bu kouya destek...

sadece55

1000 kişi nerdeyse maça gelmicek bu şehirde adam 5 milyonluk bileti almıyor kongre üyesi olurmu sence

estalpi

yavvv arkadaşlar neden kendimize güvenmiyoruz... ben öğretmenim şuan vezirköprüde görev yapıyorum.branşım beden eğitimi yıllardır sporun içindeyimmmm.... SAMSUNSPOR SEVDALILARI OLARAK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ KURACAĞIZ.... BAŞKAN YÖNETİM KURULU OLUŞTURACAĞIZ İÇİMİZDE AVUKAT OLUCAK İŞ ADAMI OLUCAK ÜNİ.MEZUNU OLUCAK ÖĞRETMEN OLACAK,TOPLUMUN HER KESİMİNDEN İNSAN OLACAK....
2 SENE ÖNCE LİVERPOLL KULÜBÜNÜ ARABA SATACAKLARDI ANCAK LİVERPOLLU TARFATRALAR BU SATIŞA KARŞI ÇIKTI BİRLEŞTİLER TÜM LÜVERPOLLDA PARA TOPLADILAR ARALARINDA TABİ BURDAKİ AMAÇ BİR ŞEY GÖSTERMEK TOPLADILARI PARAYLA HALK OLARAK KULÜBÜ ALMAK İSTEDİLER SONUÇ KULÜP SATIŞI DURDU....SLOGAN İSE LİVERPOLL HALKIN TAKIMIDIR...
BİZ NEDEN YAPAMAYALIM.... BİZDE BİR ÇOK ŞEY YAPABİLİRİZ... ÖRNEK VERECM KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN ULTRASLAN,ÇARŞI,GFB BUNLARRIN BİZDEN FARKI NEEEEE PEKİİİ.ONLAR YAPIODA BİZ NEDEN YAPAMAYALIM... GÜVENELİM KENDİMİZE..... HERKES GÖRÜŞ KOYSUN ORTAYA....

estalpi

KONGRE ÜYESİ OLMAMAIZ GEREKİYORSA ONUDA OLURUZ YAPARIZ.....

estalpi

YAV ARKADAŞLAR GİRESUN 3-1 ÖNDE ALTAY ÖNÜNDE.....ŞU ŞEHİR BİLE OLAMAYAN TAKIM YAPIYOR KOSKOCASAMSUN YAPAMIYORRRRRRR..... SİNİRLENDİM YİNEEEEE GOL ATAMIYOZ YAAA GOLLLLLL GOLLLL......YAZIKLAR OLSUN DAHA NE DİYİMMMMM......

estalpi

arkadaşlar kalan maçlarımıza baktımda moralim bozuldu.... kendi sahamızda 2 maçımız var dardanel ve kartal maçları kesin 3 puan almammız lazım.son maç deplasmanda Ordu ile bir 3 puan bizi hayata bağlar Orduda.... arada bir konya maçı var ve haftaya erciyes maçı var.... erciyestan 3 puan dil ama 1 puna alırsak mütiş olur..... şimdik bu haftaki maçla birlikte giresunmaçınıda alsaydık varya 2. yarı nerelerde olrduk bilmiyorummmm...
2 hafta bence hoca takıma yükleyecek kondüsyonu kendi sisitemini yerleştirir.ben burda 6 puan alıcaz diyorummm.final maçımız ordu ile olacak.... sakatlarda iyileşir..... ne yapıp edip mutlaka 15 puan üstüne çıkmalıyız.8 puan var 6 daha 14 eder erciyes 1 puan 15 eder.ordu maçı ilk yarı finali yen al 3 puanı 18 acaip rahatlarızzzz.....

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: erdo55 - 08 November 2009, 14:45:09
1000 kişi nerdeyse maça gelmicek bu şehirde adam 5 milyonluk bileti almıyor kongre üyesi olurmu sence
olur kardesim o mesele değil asıl önemli olan mevcut yönetimin kongreye getırdıgı sacma sınırı kaldırtmak

#BAFRALI#

yakızlar olsun kahbeler herkeze yazıklar olsun beee günah vallahi günah ya bunun vebalini nsl ödüceksiniz bu takım düşecek :( sonra bi 5 sene daha cıkamayız bank asyaya :( :(:(

forza_devil

Alıntı yapılan: sedatbuyuk - 07 November 2009, 20:11:12
taraftar tek çatı altında toplanmadıkça bir düzene girmez. maratonda toplanıp, orayı mekan bilip tek ses olarak desteklemek lazım. kim neyin kavgasını ediyor anlamak mümkün değil. ufak ufak guruplar halinde oldukça katılım da olmaz. büyük ve tek gurup olursa o coşku için ve sırf tribün şov için stadyuma gelir insanlar ve sesi artar taraftarın. ve o ses çok fark yaratır.

arkadaşlar taraftarın en büyük eksiği bu zaten... her grup kendi başkanını savunuyo ama her grup liderinin bir cıkarı olduğunu bilmiyolar... her grup kendi ismini öne cıkarmaya calısıyo peki kim bundan faydalanıyo...? kimsee..! zarar ise ortada, taraftarlar kendileri bir bütün değil şehir nasıl bütünleşsin...  yöentime, şehre, siyasetcilere, yerel yönetimler, halka, iş adamlarına, basına hangi birilerilrine sesimizi duyurabiliyoruz...!  kendi cıkarı olanlara yazıklar olsun...  ve futbolculara gelince adam gibi adayagı hak ediyolar ve yine biz gec kalıyoruz.. futbolcular maclardan sonra yine rahat rahat geze biliyolarya bize helal olsun.. siyasetciler tvlerde, basında yalan konusturuyoruz sövmüyoruz lekelemiyoruzya yine bize helal olsun..... en bir türlü bütünleşemeyen isim cıkarı veya baska cıkarlar gözeten taraftarımıza yazıklar olsun...!!!!

forza_devil

arakadaşlar taraftar bir bütün olup yönetime el atmalı gerekirse başkan olmalı en net örneği kocaeli taraftarı ve sonrasında 1. lige cıktı... bizde aynısını yapıp oo işleriyle zenginliklerile övüvnen kişilere tokat gibi cevap verip utandırmalıyız.. zaten süpr lige cıksak  kulube o kadar talıpli cıkarki herkez şaşırır...?