Bank Asya 1.Lig 12.Hafta l Samsunspor'umuz - Gaziantep B.B.

Başlatan AntZ, 02 November 2009, 23:37:04

« önceki - sonraki »

55.hakan

Turgay'ın bir süre forvet oynadığı takımdan gol beklememek lazımdı zaten Turgut bomboşken iki hafta üst üste topu taca atan ilk futbolcu olmuştur herhalde Burhan ı arar olduk

Kadir ÇELEBİ

super ligte anlatamadik derdimizi başka diye sordular 3ncu ligde nasıl anlatıcaz.! maskara ediyosunuz bizleri yazıklar olsunnnnnnnnnnn

estalpi

harbi yaaaa ilk yarı 2 tane topa vur(ma)amadık... taca attı birini diğeride ayağını uzatamadı beyefendi.... ya ben celidzeyi ilk defa seyrettimmmm...bu adam daha önce bakamdığım için tek maçla yorumyapmim diyom ama vallaha ben daha ii oynarımmmm bugün gördüğüm adamdan.bu adam ciddimisiniz topçumu bu????? ne bu yaaaa????

bezgınbekır

beyler bizim futbolcular akşamdan mı kalmış anlamadım bide bi konu dikkatimi cekti sürekli düsüyolardi hatta bi ara o kadar abartti ki murat yıldırım topla düstü bide kalkti vurdu  :o sahayı mı nemlendirdiler anlamadım bizimkiler mi dengesiz yoksa

kalptenþimþek

08 November 2009, 00:47:14 #274 Son düzenlenme: 08 November 2009, 00:48:52 kalptenþimþek
Japonya'da, Samsunspor ayarında bir kulübün yöneticileri aynı koşullarda biz ne yaptık .q diye samuray kılıçlarını böğürlerine sokmuşlardı çoktan..sizden öyle bir delikanlılık beklentimizde yok zaten, sadece s..tir olun gidin, sizsiz de bundan daha kötüsü olamayız gönlünüz rahat olsun, yeter artık!..küfür etmemek elde değil Allahım sen affet..

red_white

göz göre göre gözümüzün önünde yediler bitirdiler ne acı birşey  :(

beşnumara

Alıntı
"Bu takım ligde kalır"

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, futbolcuların geçen maçlara göre Gaziantep karşısında daha istekli oynadıklarını kaydetti. Çok gol pozisyonuna girdiklerini ancak değerlendiremediklerini kaydeden Kalpar, "Elimizdeki kadro belli. Sınırlı bir kadroya sahibiz. Turgut ağrıları olmasına rağmen iğne ile oynadı. Forvetteki sıkıntılarımıza rağmen son 5 maçımızı nasıl iyi geçirebiliriz, ilk yarıyı çok daha iyi puanlarla nasıl tamamlarız, onun hesabını yapıyoruz. Bu maçı kaybetmeyi haketmedik. En azından beraberlikle maçı bitirebilirdik" dedi.

bunlar bizim inadımıza açıklama yapıyorlar heralde. la bize inat mı yaşıyonuz bu hayatta yaaa.s..tirin gidin lan artık >:(

bezgınbekır

ya ne beraberrliği hocam ya Allahını seversen 3 puan bizim hakkımızdı  >:( oyanamasakta almalıydık turgut iğneyle oynamış ben oynadığını görmeidm valla

80lerden

al o turgutu da beraber yaşayın hatta sercanı da alın  ilgi alanınız aynıymış nasıl olsa >:( sen kendi sahanda oynuyon rakibin gaziantepin belediyesi 1 puan alabilirdik diyosun.sizi seçerek mi getiriyorlar başımıza

55Melek55

tanju su yasda saha ciksayn harbi turgitdan sercan piclerinden daha iyi oynarsan..hakan haci pekmez sen ne ayaksin be....bu tocpulari kim secdyen onun ben taaa

Cagdas Ünver

kayacan

Fatih Reşadiyespor bunlardan daha iyi oynar. Ben olsam otopark gelirini Reşadiyespora veririm.Tesisleride Reşadiyespora veririm.Alın oynayın çıkarın bu takımı deyip Samsunsporu kapatıp bu takımı desteklerim. 4-5 senede para desteği ile Reşadiyespor süper lige çıkar.Samsunsporu kapatırım çünki bu takımın bu kadar rezil edilmesi tarihine yakışmıyor.Süperlige çıkınca adı tekrar Samsunspor olur olur biter.

target_t.t.b

hüseyin hoca da hala iyi niyetli mevzulardan haberi yok anlaşılan.geldiği takımı hala o eski samsunsor zannediyoı.ah hoca ahhh seni de kandırmışlar.Bu takımın tek tesellisi 1 puan alabilirdik ama olmadı cümleleri mi olacaktı belediyesporlar karşısında.TANJU GELMELİİİ

babasamsunlu

vay be çok şaşırdım yine yenilmişiz !!!

rahatsızlığım dolayısı ile istanbuldaydım...samsunlu bir doktora muayene olmak için bir günlüğüne istanbulun keşmekeşine gittim..
Maçın sonucunu ancak hastaneden çıktıktan sonra ortaköyde  nefes almak için oturduğumuz bir cafede ntvsporun alt yazısı geçerken gördüm.Görünce önce Mehmet hocamı aramak istedim...Ne oldu nasıl oldu  ya yeter artık birşeyler yapalım demek için...Ama sonra vazgeçtim...Nedendir bilmiyorum ama umursamak istemedim..Çünkü artık Samsunpor u sadece bizim umursadığımızı biliyorum..biz ise kaç kişiyiz ki !!!...

Bırakalım bu amatörede düşse biz peşinden geliriz edebiyatlarını..-ki gideriz o ayrı konu-
Bu iş güç işi arkadaşlar...
Bu iş lobi işi siyaset işi..
Dönelim yıllar öncesine..
Ne zaman en güçlüyüz...
İki zaman... biri Rahemetli Hasbi Ağa..
Diğeri Tarihin en fedakar Başkanı İsmail Uyanık..

Birini Samsunspor umuz tam şampi... dediğimiz anlarda siyaseten yediler..O dönemin g.s başkanı yine aynı dönemdeki hükümette bakan akrabaları sayesinde Hasbi Ağa yı hayali ihracatla suçlayıp işlerine engel olup bitirerek.. Şampiyonluğu nasıl elimizden aldıklarını eskiyi bilenler çok iyi bilirler..Daha sonrasında samsundan gitmek zorunda kalan işleri bozulan Menteşoğlu nu siyaseten çökerterek eknomisinide bozdular..dolayısıyla bu takımımızada direkt olarak yansıdı..

Diğerinde başkanlığının ilk yılındaki sezon açılşında yaptığı   3 yıllık planını anlattığı konuşma halen daha kulaklarımda olan gerçekten benim için çok büyük bir insan  büyük bir başkan olan İsmail uyanık ...Verdiği sözlerden ilkini tutmuş takımı o sene birinci lige çok rahat bir şekilde çıkarmış ve 3 yıl içinde demesine rağmen ligdeki ilk senesinde neredeyse söznü tutacakken Trabzon faciasını tatmıştır.. Trabzon faciasını bize trabzon değil federasyon ve bu fırtınanın geldiğini gören siyasiler yaptırmıştır..Günlerce haklılığımız konuşulmasına rağmen o maçtan sonra haksızlığımız(!) onaylanmış 3 puan trabzona verilmiş yalnış hatırlamıyorssam 3 veya  2 maç maçlarımızı başka şehirlerde oynamak zorunda kalmış bütün bu haksızlıklıklara rağmen lgi üst sıralarda bitirmiştik..yani o maçı alsak nelre olacağını biz bile tahmin edemezken bu işleri düzenleyenler samsunsporu çözmüş bve önüne engeli vakit geçirmeden koymak istemişleri..
Daha sonraki yılalrda ise büyüyen futbol ekonomisiyle istanbul  takımları diğer şehir takımalrına göre maddi olarak hükümetlerden  büyük yardımlar alarak büyürken(!) biz göç veren bir şehir olarak takımımıza hiç bir şekilde maddi destek vermedik çünkü artık samsunda samsunlulardan çok rizeliler trabzonlular ordulular giresunlular vardı...

İşte o dönemde ligde ayakta kalmamızı sağlayan Büyük başkanımız maalesef kendini samsunsporumuz uğrunda bitirmiş ailesini bile ihmal eder hale gelmişiti..işleri bozulan ve takıma kendisinden başka sahip çıkan olmadığını gören başkanımız malesef hem siyaseten hemde ekonomik olarak bitirilmiş bir halede takımı bırakmak zorunda kalmıştır..

iki büyük başkanımızı da bu şekilde bitirdiler..hiç bir siyasi görüşün yanında olmayan başkanlarımız sadece samsunsporun attığı gollerden zevk almak ve mutlu olmak için başkanlık yaparken samsunsporun adını kullanarak zengin olanlar samsunda itibar sahibi olarak dolaşıyor bu şehirde..

şimdi sizlerle eski bir fotoğrafı paylaşacam..

http://img188.imageshack.us/i/samsuneskikadro.png/]

bu fotoğraftaki futbolcuları eskiler çok iyi tanır.. Cazip kaptan Naim Hakkı v.s  v.s...

Ben burda onları değilde size arka plandakileri anlatmak istiyorum..ben onalrın hepsini tanıyorum çünkü..
o zamanlar herkes maça gidiyordu sadece bizim fatih mahallesinden bin kişi felan hep beraber maça giderlerdi..hepsi abilerimzidi..tıklım tılım stad görüyorsunuz..insanlar birbirinin üstünde maç seyrediyor..o insanların hemen hepsi biribirni tanıyordu...şimdi ??

bu yazının ardından şöyle bir şey yazmak isterdim..

ne zamanki biz böyle bir tarafatarrı stada çekriz hepsi parasıyla maça girer takıma hem maddi hem manevş desteğini yapar biz ozaman kurtuluruz...

Ama diyemiyorum sevgili Mehmet hocam, Maraton başkanım, sevgili kardeşim çağrı..
diyemiyorum koçumvolkan, gozgoz abi apo abi mehmet abi..beşnumara berusa55 diyemiyorum..
diyemiyorum bu sitedeki tüm gereçek samsunsporlular
diyemiyorum çünki sadece burda sayabildiklerimin en fazla bir kaç katıyız... olmayacak..
çünkü sadece biz umursuyoruz...sadce biz sadece samsunspor diyebiliyoruz..
yok başka yok..........

bundan sonra maçlara tutuklanana kadar sadce sövmek için gidecem...giresun maçından sonra dediğim gibi...
biz bu maçla beraber düştük...en önemli maçımızda ruhsuz futbolculara birde bölünmüş tribünler eklenince bu takımın ligde kalma şansı benim nazarımda sıfıra düşmüştür...inşallah yanılırım ama güzel günler çooooooooooookkkkkkk uzak...

Saygılarımla...

berusa55

08 November 2009, 12:09:26 #284 Son düzenlenme: 08 November 2009, 12:10:57 berusa55
babasamsunlu dostum hislerimize öyle güzel tercüman olmuşsun ki. Evet sadece bizler, dün stada gelen 3-5 bin insan dışında takımımızı önemseyen umursayan insanlar kalmamış. Artık herkes bu durumu kanıksamaya başlamış gibi bir hava seziyorum ki işte bu felaketin ayak seslerinden başka bir şey değil. Bu sezondan artık bu takımı umursayanlar da ümidini kesmeye başladı; buna bizler de dahil. Kurtulabilir miyiz bu durumdan? Olursa ne ala  :(