Türkiye Kupası - Altay - Samsunspor'umuz : 4-0

Başlatan Nuri Asan, 19 October 2009, 14:23:28

« önceki - sonraki »

edmontdante

Alıntı yapılan: celebi - 29 October 2009, 20:43:52
Suç Sizde Değil...

Sonrasında yanımıza birisi geldi; meğer Samsunspor'un İkinci Başkanı Erkut Tutu imiş. Bize hangi dernekten olduğumuzu sordu, İstanbul'dan geldiğimizi söyleyince de sitemkar bir şekilde "Samsun'a maça davet etti bizi. VIP tribününde ağırlayacakmış." 

Çok net anlayabiliyorum kardeşim.Tutu'nun yüzündeki o ukala ifadeyi gözümde canlandırabiliyorum.Malesef bunlar böyle.Çünkü takımın sahibi onlar.Babalarının malı SAMSUNSPOR.Onlardan başkası gelipte bu takımın yönetiminde söz  sahibi olamaz.

Soruya bak "Hangi gruptansınız".Gruptan muruptan değiliz kardeşim.Biz sadece SAMSUNSPOR'luyuz.Safca,menfaatsiz,karşılık beklemeden severiz bu takımı ama bunu onlar anlayamaz.

Buca ve Hacettepe Deplasmanlarında da benzer şeyler oldu.Enteresan bir tavır takınıyorlar o esnada bizlere karşı.Gülümsemeler vs vs.Çünkü onlar bizim bu takımı safca sevdiğimizi düşünemiyorlar çünkü kendileri safça sevmiyorlar.

cgr

Bugun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı...

Ulu Önder ATATÜRK'ün bizlere bu mutluluğu , gururu yaşattığı gün...

Türkiye'de armasında ATATÜRK'ün olduğu tek takım ise SAMSUNSPOR...

Ne yazılabilir ki bu başlığa... ? Bu skora... ?

Biz hepinize inat Samsunsporluyuz...

Ey yönetim , futbolcular ,teknik heyet... Hadi bizi geçin...

Bari o formanızda taşıdığınız ATATÜRK'e saygı duysaydınız da bu günü anlamlı yapsaydınız...

Skora , sonuca bağlı değil diyoruz ama insanların günlerini saatlerini haftalarını stres içerisinde geçirmeye kimsenin hakkı yok !

Kendinize gelin... Taşıdığınız formanın ağırlığını , değerini bilin... !

furkan5534

ulan agzınıza yuzunuze edelım sızın serefsız kopekler 4 mactakı skora bak 2-0 3-0 3-0 4-0 bu nasıl bısıdır ya Alah belanızı versın hayvan oglu hayvanlar kıtapsızlar  >:( >:( >:( >:( >:(

babasamsunlu

offf off hepiniz kopmuşsunuz hepimiz kopmuşuz samsunsporumuz mahvolmuş...adına yönetim denen bir  kaç kendin iblemz densiz aielsini işini bir kenara bırakıp tamın peşinden ne olursa olsun gelen insanlarla alay edercesine konuşuyorlar ya..

sende haklısın büyük başkan bırakıp gitmekte ama bunlara bıraktın ya bizi sanada  helal olsun...

jean

son 4 macta 12 gol yeyipte hic gol atammak cok endise verici bu kadarda olmaz pes diyorum artik yenilgi beklenen sonuctu yanliz bu son haftakardaki gidisat iyi degil

tankut

Çocuklar bende maçı yeniasır tv de 90 dk. seyrettim. maalesef bu takım bu şekli ile 18. olarak küme düşer. çok yazık çok.. En çok da kına yakacak olan samsun düşmanlarına kahrediyorum.

holigan5565

29 October 2009, 23:24:20 #486 Son düzenlenme: 30 October 2009, 00:15:26 samsuni
beyler bu yeni topçularda n hakan hacıbektaş ve kaleci okan hariç kim izleyipte aldı çok merak ediyorum yöneticilerse bir yerleriylemi izlediler bu adamları
eğer giden hocaysa nerden buldular bu adamları
her haldede böyle yönetimde defolsun gitsin
takımın kritik lig maçı varken 10 günde hoca bulamadılar 10 gün sonra kupa maçından bir gün önce hoca buldular lisansını bile yetiştiremediler evet başta diyordum ki bu adamlar mecburiyetten aldılar kimse çıkmadı ama görüyoruz ki bu yeteneksizler bu takımı bitirecekler samsunsporumuzu böyle süründermeye kimsenin hakkı yok
çünkü kimse takımımızdan daha değerli değil
birileri bize önderlik etsin İsmail uyanığa mektupmu yolluyoz mail atıyoz telefonmu açıyoz yıkalım ortalığı başkanı başımıza getirmek için ne gerekiyosa onu yapalım
lütfen ya yalvarıyorum oturmakla olmucak bu iş yoksa takımımız gözümüzün önünde eriyor
samsunsporu seviyosak birisi bize yol göstersin büyük başkana ulaşalım ama herkes samsunsporu seven herkes yoksa ortada samsunsporumuz falan kalmıcak
düşeceksekte bu takımı uyanık düşürsün amatöre yeterki onurlu bi adam olsun başımızda
site yöneticileri hadi taraftara önderlik edelim hep birlikte kurtaralım bu takımı

mehmet yılmaz

@Edmontdante

Kendisiyle bire bir bir meselem olduğunda yakınen şahit oldum, Erkut Tutu hayatımda gördüğüm en pişkin adam! Hem suçlu hem güçlü hem de çok fazla şey...

Alıntı yapılan: varol55 - 29 October 2009, 21:02:01
samsuni abi   söyle bana  bu isimlerden sonra  bu yeni futbolcular çekilmyo abi   bu kadar ucuzmu bu forma     sana soruyorum  samsuni abi:şu anda samsunsporu sevmem ,tutmam vede onun için ölmem için tek bir neden söyle be abi...................

Samsunspor, bizim kaderimiz kardeşim. Kaderinden kaçamazsın!..

İsmail Başkan ile ilgili yazan arkadaşlar olmuş, başka bir başlıkta dediklerimi tekrarlayayım.

Alıntı yapılan: samsuni - 29 October 2009, 18:20:27
Maile gerek yok ki, zaten bizimle irtibat halinde başkanımız. siteyi de, istekleri de biliyor. kaldı ki derneğimizin esas başkanı ( çakması maraton :) oluyor ) Bu yazının akabinde de görüştük, çoğunu yazmam mümkün değil, bir dost sohbeti olduğu için.

sadece şu cümlelerini müsaadesiyle yazayım,

"Samsunspor'un başına geçmem Samsunspor için kuşkusuz iyi olur ama benim hayatım için iyi olmaz. Tekrar o mücadeleler, o kavgalar, o uğraşlar... Bu sefer özel hayatımda kaldıramayabilirim, toparlamaya çalıştığım işlerimi bu defa toparlayamam."

" Samsunspor'u bıraktığım gün neler söylemişsem, aynılrı yaşandı. Ama ben bir kere bile oh olsun demedim, demem de. Fakat malesef süreç beklediğimden daha uzun sürdü, Samsun şehri benden sonraki düşüş telafi eder diye düşünmüştüm ama epey uzadı..."

Yüreğim, Samsunsporluluğum, herşeyim, ne olursa olsun dön başkan diyor ama zaten yıllarca ertelediği hayatını tekrar bozmamak da başkanın en doğal hakkı olsa gerek.

Üstelik şehirde ne değişti ki, baş aynı baş, rüzgar aynı rüzgar!

seckin55

Tek çare "DARBE" ;)

Buda İSMAİL UYANIK darbesi olmalı..

edmontdante

Alıntı yapılan: samsuni - 30 October 2009, 00:20:34
@Edmontdante

Kendisiyle bire bir bir meselem olduğunda yakınen şahit oldum, Erkut Tutu hayatımda gördüğüm en pişkin adam! Hem suçlu hem güçlü hem de çok fazla şey...

Biliyorum kardeşim.Laren Ayakkabıcılık  personeli ile Tekkeköy'de yaptığımız halısaha maçlarında çok bulunduk aynı sahada.

Sioux

erkut tutu iş dünyasında hiçde saygın bir adam değildir. balık baştan kokar. bu gün yeni bir rezllik daha yaşttılar bize. yönetiminden futbolcusuna kadar Allah belalarını versin hepsinin.

holigan5565

İsmail başkanı çok seviyoz ve anlıyoruz ama başkanlığada onun dışında kimseyi yakıştıramıyoruz.Sizinde sitede yazdığınız gibi "o bize dik durmayı öğretti" fakat şimdi bize bıraktığı mirasını harcayanlar hep boynumuzu büktüler. Başkan bari bu isteğimizi çok görmesin bizim hayalimiz İsmail Uyanık.onu bıktırıyomuyuz bilmiyorum ama o olmadığı sürece bu isteklerimiz son bulmayacak.sizinde site girişinde yazdığınız gibi bu taraftar hep onu bekleyecek kahramanını bekler gibi.
Bizi duyuyormusun bilmiyorum ama Sen bizim kahramanımızsın başkan her zorlukda beklediğimiz ve sığındığımız.

55sirinler55

Alıntı yapılan: holigan5565 - 29 October 2009, 23:24:20
beyler bu yeni topçularda n hakan hacıbektaş ve kaleci okan hariç kim izleyipte aldı çok merak ediyorum yöneticilerse bir yerleriylemi izlediler bu adamları
eğer giden hocaysa nerden buldular bu adamları
her haldede böyle yönetimde defolsun gitsin
takımın kritik lig maçı varken 10 günde hoca bulamadılar 10 gün sonra kupa maçından bir gün önce hoca buldular lisansını bile yetiştiremediler evet başta diyordum ki bu adamlar mecburiyetten aldılar kimse çıkmadı ama görüyoruz ki bu yeteneksizler bu takımı bitirecekler samsunsporumuzu böyle süründermeye kimsenin hakkı yok
çünkü kimse takımımızdan daha değerli değil
birileri bize önderlik etsin İsmail uyanığa mektupmu yolluyoz mail atıyoz telefonmu açıyoz yıkalım ortalığı başkanı başımıza getirmek için ne gerekiyosa onu yapalım
lütfen ya yalvarıyorum oturmakla olmucak bu iş yoksa takımımız gözümüzün önünde eriyor
samsunsporu seviyosak birisi bize yol göstersin büyük başkana ulaşalım ama herkes samsunsporu seven herkes yoksa ortada samsunsporumuz falan kalmıcak
düşeceksekte bu takımı uyanık düşürsün amatöre yeterki onurlu bi adam olsun başımızda
site yöneticileri hadi taraftara önderlik edelim hep birlikte kurtaralım bu takımı

Son 3 gün kala transfer sezonun bitmesi bu oyuncular takimsizdi....ozamana kadar takim bulamamis futbolculardan ne hayir gelir?? Tüm yeni transferlerimiz fos cikti...hepsi para icin gelmisler samsuna....sanki para varda....Turhan da sagolsun hepsi issiz kalmasin diye bizde sözlesme imzalatti....

özkan

Dün aradım başkanı telefona çıkmadı ..:(

King Of The North

bir zamanlar arkayı fenerleyelim dediğimiz canım klübümüz şimdi ne hale geldi,kadıköyde samsun sigarasının bile yasaklandığı günlerden bugünlere getiren kim varsa hakkımızı helal etmiyorz.