Türkiye Kupası - Altay - Samsunspor'umuz : 4-0

Başlatan Nuri Asan, 19 October 2009, 14:23:28

« önceki - sonraki »

Ollivanders

hep istiyorsunuz ama bir turlu basaramıyorsunuz . Demekki terslik bizde alkıslamak gere iyiniyetleri icin. Yok kaybetmek icin cıkın sahaya belki kazara yenersiniz

usare

Bence de artık doğru dürüst bir tepkinin zamanı geldi. Ben lig başlarken inanıyordum takıma. Ama maalesef inançlarım boşmuş. Şimdi tepki zamanı heyhat. Eğer Samsunspor'umuzu bu duruma düşürenler, bu durumun yanlarına kalacağını sanyorlarsa yanılıyorlar. Bütün taraftar grupları hep birlikte bişeyler yapmalıyız. MAç 4-0 olsa da ben kutsal formamızı izledim maç boyu. Ne yapayım vazgeçemiyorum bu aşktan. İsterse 10-0 olsun.
Birde acaba bu yenilgi bizim için hayırlı olur mu diye düşündüm maçı izlerken. Yönetim iztifasını verir mi bu maçtan sonra. Ama nerede bizde öyle onurlu, gururlu ve şerefli yönetici.
Bir tarihi yok ediyorlar ve biz elimiz kolumuz bağlı seyrediyoruz.
Altay maçını yorumlayab herife de gıcık oldum Spiker ısrarla Samsunspor'umuzun büyüklüğünden bahsediyor. O da "Altay şöyle, Altay böyle" deyip durdu maç boyu. Ama bizi bu zibidilerin diline düşürenleri Allah'a havale ediyorum. İnşallah bir an önce giderler.

serkancengiz

Teknoloji devrindeyiz medeni insanlarız dayağa karşıyız. Ama bunların hepsi sopalık bizler sokağa çıkamıyoruz utancımızdan bu olayı terse çevirmenin zamanı geldi eskiden olduğu gibi takım mağlup olunca önceden idmanlar basılırdı futbolcular sokağa çıkamazdı,görüyoruzki eskiye dönmekte fayda varmış artık ne gerekiyorsa onu yapalım YETERRRR Artıkkk kepaze olduk.

Kaptan

daha dün yönetimdekileri eleştiren adam 1000 liraya yönetimin maskarası olmuş

laa godoş gel ben vereyim sana 1000 lirada şu yalakalığına bi son ver

beşnumara

Jnr.Serkan

Ollivanders

berusa55

29 October 2009, 18:43:13 #457 Son düzenlenme: 29 October 2009, 18:45:02 berusa55
Şu pankarttan bile bizim topçular bir şey anladıysa bizler adam değiliz!

- Bize mi bu ya?
- Yok be oğlum devam 3-4 yemeye; bize değil o!

edmontdante

Alıntı yapılan: berusa55 - 29 October 2009, 18:43:13
Şu pankarttan bile bizim topçular bir şey anladıysa bizler adam değiliz!

Buca ve Giresun maçında tepki gösterdiğimizde şöyle bir yüz ifadeleri vardı "Siz ne biliyorsunuz ki,biz para mı alıyoruz" .Daha doğrusu ben kafamdaki düşünceden dolayı yüz ifadesini oraya yorumladım.Bunlar haklıdır kardeşim.Mutlaka kendilerine göre sebepleri vardır.Ya para alamıyorlardır,ya hoca şöyledir,ya yönetici böyledir falan filan.Topçu milleti.Bir kulp bulurlar mutlaka herşeye.

Ama hiç düşünmezler camiayı,takımın ismini,tribündeki taraftarı.Varsa yoksa imza attıkları para.Bunun adına da profesyonellik derler.Yemişim öyle profesyonelliği şahsiyetsizler

sezgin

berusa55

Alıntı yapılan: edmontdante - 29 October 2009, 18:48:39
Ama hiç düşünmezler camiayı,takımın ismini,tribündeki taraftarı.Varsa yoksa imza attıkları para.Bunun adına da profesyonellik derler.Yemişim öyle profesyonelliği şahsiyetsizler

alperen

pankart cuk diye oturmuş..bunun üzerine yorum yok...

Ben Ofosu

29 October 2009, 19:01:14 #462 Son düzenlenme: 30 October 2009, 00:10:45 samsuni
maçtan sonra takıma gereken protestolar olmuş, şaşırıp kalmış lavuklar. Alışmışlar tabi Samsun'da pofpoflanmaya! heleki sercan'a ağır ithamlarda bulunulmuş!

Nuri Asan

benm merak ettiğim tek nokta bu bankarta çevirip kafalarını baktılarmı,eğer zahmet edip baktılarsa ne anlam çıkardılar,yok çıkardılarda hiçmi utanmadılar,utantılarsa neden oynamadılar?

kumköylü ahmet