Türkiye Kupası - Altay - Samsunspor'umuz : 4-0

Başlatan Nuri Asan, 19 October 2009, 14:23:28

« önceki - sonraki »

Dartagnan

Hadi tepki icin bi yer belirleyelim ne yapacaksak yapalim da gozunuzu seveyim ben varim ne yapilacaksa ismimide yaziyorum

1-dartagnan

tunç güvenoðlu

Alıntı yapılan: beşnumara - 29 October 2009, 18:33:23
az önce bana ulaşan resmi paylaşayım

TURGUT KESİN BU PANKARTI GÖRÜNCE YANINDAKİ SEFA YA YA BU İSTANBUL GRUBU İZMİR GRUBUNA NIYE BOYLE BIR LAF EDIYOR AYIP DEGILMI DEMIS VE KENDI USTLERINE KESINLIKLE ALMAMISLARDIR...

SametYılmaz55

alayının Allah belasını versin ya bir insanda hiç mi utanma olmaz hiç mi kazanma hırsı olmaz hiç mi oturup düşünmez 1 senedir dışarda maç kazanamıyoruz diye.1 maç çıkında koşun be anladık artık hiçbirinizde yetenek yok ama zerre kadarda olsa gururdamı yok be sizler insan olamazsınız bunu bir kez daha görmüş olduk bugün siz sadece insana benzeyen hayvanlarsınız diyecem hayvanlara hakaret etmiş olacam size diyecek bir laf bulamıyorum ******* adiler

alperen

lucarelli

her geçen maç her şey daha kötüye gidiyor allah sonumuzu hayır etsin.

estalpi

yazık çok yazık gerçekten çok yazıkkkkkkk...... Ama perşembenin gelişi çarşambadan belliydi... bu takımın bu hale geleceği daha süper ligdeyken belliydi. ne takımlar vardı süper ligde tabi bu yeni adı eskiden... zonguldakspor vardı hatırlayan varmı? Erzurumspor vardı? Kızcazz ama malatyaspor vardı? Vanspor vardı? Elazığspor vardı? Vardı vardı vardı daha çok sayarız biz.... 2 yıl sonra bir başka ilde başka bir sitede birileride samsunsporumuzu yazacak... Bir zamanlar kırmızı beyaz şimşekler vardı, tanjular ertuğrullar fatihler,milinkoviçler,timofteler,stelealar,eminler,savaşlar,nasırlar,yüceller,celiller serkanlar,ercanlar vardır diyecekler.... trtr sporda bir zamanlar samsunspor die bir takım vardı konulu programlar yapacaklar....maaleseffffff..... Karakter yapısı bozuk futbolcularla lig ancak bukadar gider.... yönetim derhal istifa etsinnn....kimse almasın takım kayyuma kalsın.....şu unutulmamalıdırki diyarbakırspor geçen sene kayyuma kaldı borç harç içindeydi ama toparladı lige çıktı.... kimseden yardım istemioz... zenginmiş,belediyemiş çekin kirli ellerinizi SEVDAMIZIN ÜSTÜNDENNNN....DÜŞECEKSEK ONURLU VE GURULU BİR ŞEKİLDE DÜŞELİMMMMM....

lucarelli

pankart tam olmuş İstanbullu arkadaşları tebrik ederim. Umarım kendilerine bir pay çıkartırlar.

poo_55

alanyadan bütün samsunsporlu arkadaşlara selam olsun.kendilerini futbolcu zanneden ayakçılar.başta hakan koçaslan sen varya yan sahalarda yedek bile oynayamassın gadaşım.allahını seversen git 2.amatörde oyna.bizim var olan samsun sevgisimizi az bucuk moralimizi gurbet ellerde bozmayın.inşallah lig maçında altaya karşı utanırsınızda büyük taraftar için oynarsınız.eğer adamsanız ................soğuksu  mah. >:(murat

celebi

Suç Sizde Değil...

İstanbul Grup55 olarak çevremizdekilerin "Siz kafayı mı yediniz? Kesin yenileceksiniz, ne işiniz var İzmir'de?" demesine rağmen yine dayanamadık ve İzmir'e doğru yola çıktık. Açıkçası yönetime ve futbolculara oldukça kızgın ve kırgındık. Zaten bu sebeplerle "suç sizde değil sizi adam sanan bizde" yazılı bir pankart hazırlattık.
Samsunsporluluk duygularımız her zaman olduğu gibi yine ağır bastığı için içimizde "acaba kazanabilir miyiz?" diye bir umut da yok değildi. Ancak maalesef futbolcular her zamanki gamsız ve umursamaz oyunlarını devam ettirdiler. Skor kadar oynanan oyun da ayrı bir rezaletti. Yenilen goller komedi filmi gibiydi. Kaleci Serkan'ın yediği ve amatörde bile yenmeyecek o gol zaten takımın gardını düşürdü. O kadar kötü bir oyun vardı ki elle tutulur bir tane bile oyuncu adı sayamayacağım. Bu oyuncular Bank Asya kapasitesinde bile değiller. Düşünün 8 adamla savunma yapıyoruz ama yine de 4 gol yiyoruz. Adam gibi tek atak bile yapamadık ilk devre boyunca.
Maç sonunda protesto içerikli sloganlar attık. Ancak benim üzülerek gördüğüm şey şu ki, maalesef futbolcuların hiç bir şey umurlarında değil. Özellikle Sefa, Sercan, Turgut, Hakan Koçaslan gibi altyapı kökenli oyuncularımızın daha hassas olmalarını beklerken onların daha gamsız olduklarını gözlemliyoruz.
Bizim tribünde 8 yaşında Emir diye bir çocuk vardı. Errea yeni formasında giymişti. Arkasında 35 - Emir yazıyordu. Babasıyla birlikte maça gelmiş. Bence o bile daha ruhlu idi sahadaki formalılardan.
Bu yönetim gördüğü saçma kırmızı kart yüzünden hakan Koçaslan'ı Aamsuna göndermiyorsa, çok yanlış yapıyor demektir. Çünkü İzmir'de kalıp da tatil yapmayı hak etmiyor hiç. Chelidze Türkçe bilmemesine rağmen maçtan sonra yanımıza geldi, diyalog kurmaya çalıştı, teşekkür ediyoruz kendisine. Bir şeyler yapmaya çalıştı oyunda olduğu sürede.
Maç sonunda Altay camiasından ismi bende kalacak birisiyle konuşma şansı bulduk ve bize "Samsunspor'u seviyoruz, önemsiyoruz ama futbolcularınızda bir gariplik var, hiç umurlarında değil..." dedi. 
Sonrasında yanımıza birisi geldi; meğer Samsunspor'un İkinci Başkanı Erkut Tutu imiş. Bize hangi dernekten olduğumuzu sordu, İstanbul'dan geldiğimizi söyleyince de sitemkar bir şekilde "Samsun'a maça davet etti bizi. VIP tribününde ağırlayacakmış." 
Ne kadar ilginç değil mi? Biz Samsun'daki maçlara da fırsat buldukça gidiyoruz zaten. Üstelik VIP'te falan değil bize ait olan yerde, yani taraftarın arasında izliyoruz maçları. Takım 4-0 yenilmiş, ligde sondan 2. sıraya düşmüş, ortada çok kötü bir yönetim var ama sitem etme hakkını kendilerinde bulabiliyorlar. Hem suçlu hem güçlüler...
Bırakın da biz sitem edelim, biz söylenelim. Çünkü Karabük'te geçen yıl o masalları biz dinledik bir yöneticiden. Uçacaktık, şampiyon olacaktık, milyarlarca liralık kaynak hazırdı güya!!!

Murat Çelebi - Grup İstanbul55

varol55

arkadaşlar ya biz stoper hakkıyı almadkmı niye oynamyor bu adam...........

celebi

celebi

sağolasın kardeşim ama inan şu anda kafam ağrıyor kendimi bir garip hissediyorum

Kaptan

tutunun kukusu turguta iyi sövdünüz inş. >:(

varol55

ey gidi koca samsunsporum    neleri izledim  hayal edyorum artık     tanju yumu desem emin,jovonoski,kel zafer,ercan,milinkoviç,timofte,ilhan,tümer,kral serkan vede hala unutamadığım   imparator celil.....allah aşkına   yazılarını zevkle okuduğum samsuni abi   söyle bana  bu isimlerden sonra  bu yeni futbolcular çekilmyo abi   bu kadar ucuzmu bu forma     sana soruyorum  samsuni abi:şu anda samsunsporu sevmem ,tutmam vede onun için ölmem için tek bir neden söyle be abi...................

celebi

29 October 2009, 21:03:32 #479 Son düzenlenme: 29 October 2009, 21:05:17 celebi
hemde ne sövme yazımda aslında şunu demedim. erkut tutu deniln zat gelin şeref tirbününde misafirim olun dedi. kendisi çok akıllı ya. acaba diyorum bize başka birşey mi demek istedi. yaramaz mi demek istedi. umarım öyle birşey demek istememiştir diyelim bizim sövmelerimizde siz şerefsissiniz siz gelin biraz şeref tribünnde şeref kazanın mı demek istedi. o anda şayet benim bir telefon görüşmem olduğundan cevap veremedm. orada vipte şeref tribününde oturupta şereften yoksun onlarca adam var aslında ama neyse.