Türkiye Kupası - Altay - Samsunspor'umuz : 4-0

Başlatan Nuri Asan, 19 October 2009, 14:23:28

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Hüseyin Kalpar maci seyretdiyse eger , hemen bavulunu toplar istifa eder gider.

Adamda demistir ben neyaptim nereye geldim diye.

Böyle Yöneticilik olursa oda normal karsilanar herhalde.

Ertuğrul Sağlam

::::::::::::::::::THE END::::::::::::::::::
  ::::::::::::::SAMSUNSPOR:::::::::::::::

serkancengiz

Kepazelik dizi de geçti... Ne ruhsuzluk hiçmi gurur yok sizde sokağa çıkamaz olduk Allah sizi bildiği gibi yapsın Samsunspor hainleri Samsunsporun içini bizlerin ömrünü yedinizbe

sedatbuyuk

55sirinler55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 29 October 2009, 17:06:08

su futbolcularla cikip oynayalim artik tüm maclari...yeni transferler daha iyi olacagiz dedik, ama ilk mactaki futbolu birdaha oynayamadik...

edmontdante

Ben bu kadar yumuşak karınlı bir takım daha görmedim.
Rakipler hiçbirşey yapmadan 3-4 atıyorlar.Buca-Giresun-Altay örnekleri
Altay biraz kassa 7-8 olurdu bu maç
Kaleyi bulan şutumuz yok neredeyse
Diyelim ki hocayı yemek istiyorsunuz tamam o oldu hoca gitti.
Ee  şimdi derdiniz ne?.Para mı?Almayacak mısınız laan paranızı şerefsizler.
Bu kadar karaktersiz,şahsiyetsiz adam bir araya nasıl geldi anlayamıyorum.
Yazıklar olsun  hepinize,aldığınız her kuruş haram sizin.Yazıklar olsun.Para alamıyorsunuz diye bu kadarda köpekleşilmez ki!!
Önce iş yapacaksınız,hakedeceksiniz ki paranızı alacaksınız artık yeter yaa.
Lanet okumak ,beddua etmek istiyorum hepinize.

Şu Georgo'yi oynatmayıp  kazma Turgut'a haftalarca şans verenlerin de Allah belasını versin.

Ollivanders

once iş sonra as allahsızlar . kitapsiz imansızlar allahınızdan da mı korkunuz yok . Ne yaptınız ki para isteyeceksiniz. Serefszler.

edmontdante

Bu iş böyle olmaz artık bir tepki,protesto koymalıyız.Bu nedir ya koskoca şehri bir camiayı madara ettiler,oyuncak gibi oynuyorlar bizle.Bunlar kim ya bizi bu hale düşürdüler.Hiçbirşey umurlarında değil,kimseden tepki görmeden rahat rahat yaşıyorlar bu şehirde.Paşa paşa yenilip geliyorlar umurlarında değil.Utanmıyorlar da.Yarın görürüz piyasada arabalarıyla müzik sesi açıp utanmadan gezen yüzsüzleri.

Ama biz düşmüşüz birbirimize ortada tepki koyabilecek hatrı sayılır bir kalabalık yok ki değil mi?Toplanıp 1000 kişiyi geçtim  500 kişiyi bulamayız değil mi bir idmana gidip protesto yapalım.SAMSUNSPOR gidiyor beyler gözlerimizin önünde.Birkaç tane maskaranın elinde oyuncak olmuş KIRMIZIBEYAZ ama biz hala görmezden geliyoruz.Hala ben büyüğüm sen büyüksün yarışındayız.Ortada SAMSUNSPOR diye birşey kalmamış farkında değiliz.Düşürmüşler bizi birbirimize kafalarına göre takılıyorlar nasıl olsa birlik olup tepki gösteremeyiz

CriminaL

PAra  sorunu yokkı takımda Iddaa dan  gelen paralar  dagıtıldı. Daha o sorun tam anlamıyla hıssedılmedı. Bıraz daha beklemek  lazım 3-4  mac dhaa o sorunu  gormek ıcın.  Her takımda  ılk 10 hafta paralar  tıkır tıkır odenır.  KOnu ne hoca ne baskası konu T. Kosıf.  O adam  ve  heyetındekıler  bu takımı terketmeden bu takımda ne huzur olur  ne de  spor namına  bırsey olur.

55JNR55

yok abi yok bu böyle olmaz tepki verelim deriz tepkiyi anca birbirimize veririz biz kalkıp idmanı mı basıcaksın dönüşte otobüsü mü durdurucaksın artık ne yapılcaksa ben varım isterseniz liste açın adam gibi toplanalım gidelim idmanıydı cartıydı curtuydu... >:( >:( >:( >:(

yok düzeyli seviyeli taraftar olmaya çalışıyoruz önce takımı bi seviyeye çıkartalım bunu yaparken seviyemiz düşsün ondan sonra biz zaten seviyeli oluruz ama önce takımın bi raya oturması gerek o ikicilerin saçma yönetimin allah belasını versin... >:( >:( >:(

kaptan 55

bilmem denk gelipte izleyen oldumu atletico madrid taraftarları idmanı basmıştı öğlen idmanı olduğu için tabi millet hep takım elbiseli kimi bankacı,kimi memur çalışan yani hepsi ama hepsi kırmızı beyaz çizgili kar maskeliydi içimden demiştim valla helal olsun adamlara diye

buna benzer bi ortak tepki koymanın zamanın geldi sanırım

mehmet yılmaz

Eğri Ağacın Doğru Gölgesi Olmaz

Maça 4-3-1-2 gibi bir taktik dizilişle çıkmıştı takımımız maça. Giresun maçında olmayan Serkan Boydak, Hakkı, Turgay, Orhan 11'de idi, İlhan, Adem ve Hakan Hacıbektaş'ın ise yerleri değiştirilmişti. Maksat 0-0'a yatmak ve kontra ile gol aramak gibi görünüyordu. Ancak gelin görün ki sayısal olarak bu kadar defansif bir takım meşhur beceriksizlikleri ve şahsi hataları nedeniyle 25 ile 30. dakikalar arasında birbirinden saçma 3 gol yemeyi başardı. Önündeki adama pas atamayan futbolcular var takımda, yoksa yenilmek falan mühim değil, ileriye dair ümit vermeyen isimlerle dolu kadro.

Sorun paraysa eğer, işte fırsat. Maçı kazanıp gruplara kalmak para getiriyor, galibiyet para getiriyor. Üstelik ciddi bir meblağ!

Altay, 3-0'la birlikte oyunu rölantiye çevirdi. İkinci devre üç oyuncu birden girdi oyuna. Tek tek isim saymayayım zira diğerine haksızlık olur her biri birbirinden felaketti yine. Yine kalabalık görünümlü bomboş bir savunma organizasyonunda 4. golü yedik. Maçı TV'de yorumlayan o cahil adam tuttu, bu mücadeleden uzaklığın, umarsızlığın adını centilmenlik koydu. Güya, 4-0 yenik olmamıza rağmen futbolcularımız centilmence oynuyorlar, sertlik yapmıyorlarmış. Bilmiyor ki onun adı "bir elimde ayna, umurumda mı ki bu dünya?" Maç sonu sorsam eminiz ki kahir ekseriyeti maçta iyi oynadığını, elinden geleni yaptığını, hatta başarılı olduğunu iddia edecek...

Oysa ki uzaktan bakıldığında üstlerindeki asil formanın da etkisiyle futbolcuya benziyorlar ama kötü futbolcular demek ki!

Netice itibarıyla Altay'ın adeta antrenman yaptığı müsabaka yine bir hezimetle sonuçlandı. Ama fark etmez, nasılsa A'dan Z'ye kadar planları olan, tecrübeli, kaynak üreten, futbolu çok iyi bilen, belediyenin desteğini alan, duayen bir yönetimimiz var. Allah razı olsun; onlar olmasa mahvolmuş bitmiştik ama çok şükür şimdi bugünümüze... Neyimiz eksik ki?

Uyarıları düşmanlık, hataları söylemeyi cahillik, eleştirileri kötü niyet olarak addettikleri müddetçe hem kendileri kaybedecek hem de maalesef ki Samsunspor'umuza sebep olacaklar!

Tarihinin en kötü Samsunspor'unu koydular ortaya...
Samsunspor yok olmasın diye uğraşıyorsanız eğer yaptığınız tek şey bu yok oluşu hızlandırmak! Sebebi olacaksınız, farkında değilsiniz...

Ve eğer Samsunspor'u seviyorsanız -ki o koltuklara oturma gerekçeniz o olmalı- Allah rızası için bırakın gidin! Çünkü beceremiyorsunuz. Tonlarca mazeretiniz vardır, o öyledir, bu böyledir ama kötü bir yönetim bu!

Ne demiş atalar?
Eğri ağacın doğru gölgesi olmaz!

Nuri Asan

yzy takımı sıkıntı olarak görüyordu yıllardır bula bula topaç ve saz arkadaşlarını seçtiler.takım düşsün,sıkıntımız kalmaz

Ollivanders

Akçay: "Bizim için lig önemli.."
Ziraat Türkiye Kupası'nda Altay'a elenen Samsunspor'da Kulüp Menajeri Resul Akçay, "Bizim için önemli olan lig maçları" dedi..
29 Ekim 2009 , 16:02
Yorumlar (1)Arkadaşına Gönder
Paylaş

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Samsunspor
Resul Akçay, takım olarak gruplara kalmayı arzu ettiklerini, ancak bunu başaramadıklarını belirterek, ''10 dakikalık bölüm içinde üst üste yediğimiz gollerle elendik. Bizim için önemli olan lig maçları. Altay'a bundan sonraki maçta başarılar diliyorum. Hüseyin hocamızla dün anlaştık, lig maçında takımın başında olacak'' dedi.

http://www.ajansspor.com/futbol/turkiyekupasi/h/20091029/akcay_bizim_icin_lig_onemli.html