Türkiye Kupası - Altay - Samsunspor'umuz : 4-0

Başlatan Nuri Asan, 19 October 2009, 14:23:28

« önceki - sonraki »

CriminaL

Yenı teknık dırektorun  zaten ozellıgı bu bu  tıp takımları cok calıstırdı. Takım dusurmede  ustune yok sen merak etme  :)

gkhn

Takımımızda yandan yemiş yıldız bile yok..Eski günleri aramamak mümkün değil.

mimar55

ben pazartesi bu altay bizi küçümser diyorum küsemserse bile yener diyorum hiç olmadı 10 kişi 4 yedik deriz

Mehmetcan

55sirinler55

Desene ozaman düstük....Ara Transfer de birsey olacak desem, gelenleride görüyoruz: Hakki, Okan, Serkan, Adem, Ilhan hiic biri bi bok etmez

mimar55

55(tuncay)55

KocumVolkan

s_uzunkaya

bugünüde atlattık, pazartesi kaldığımız yerden devam.

eLLis

Alıntı yapılan: CriminaL - 29 October 2009, 16:17:20
Yenı teknık dırektorun  zaten ozellıgı bu bu  tıp takımları cok calıstırdı. Takım dusurmede  ustune yok sen merak etme  :)
Yahu bu mesajları yazarken hiç üzülmüyormusunuz siz ne gamsızsınız takım gelenden geçenden fark yiyor hala bilmiş bilmiş konuşmayın şurada

Yaman55

Alıntı yapılan: eLLis - 29 October 2009, 16:25:23
Yahu bu mesajları yazarken hiç üzülmüyormusunuz siz ne gamsızsınız takım gelenden geçenden fark yiyor hala bilmiş bilmiş konuşmayın şurada

herkes üzülüyor napsınlar gelen adam belli bir gece çağlayana takılır birgece mehtapa birgece renk'e  

germencisse

hakan koçarslan tam bir rehin yaa..adam ne zamn çıksa bizi zor durumda bırakıyo..bi sal bizi artık düş yakamızdan..

eLLis

Herkez çıksın çiftliğe yapsın protestosunu gruplar kendi arasında kin besleyeceğine bir olup en kral protestoyu yapsın grupların amacı Samsunsporu desteklekse artık bunda birleşilsin takım eriyor küme düşecek hala kişisel sebeblerden birlik olunmuyor sokmayın girmeyin tribüne gidin dışarda halledin proleminiz varsa bi Allahın kuluda şu takımı tam düşünsün sevsin heryerde gider okuyorum bırakın siz birlik olmazsanız takım böyle olur işte

deado

arkadaş cenazeye gitmiş maç ne oldu diye arayıp soruyor.ulan her koşulda bu kadar sizi düşünen insan var.yazıklar olsun size

jorgensen55

Bu kadar ayağa düşmemiştik hiçbir zaman, rakipler ismimizden bile korkardı ama bakıyorum da bundan kötüsü olmaz artık yeter ne olcaksa olsun ...