Bank Asya 1.Lig 9.Hafta / Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 11 October 2009, 17:14:18

« önceki - sonraki »

estalpi

ayyyyy çokkkk şaşırdımmmm aaaaaaaaaaaa nasıl olur yaaaaaaaa istifamı etmişşşşş rijkaard turhannnnn  :-*demekki ingiltereye gidecek totenhamı çalıştıracak dahi turhannnnnnn

sersa

Şok istifa ...Özyazanlar görevinden ayrıldı...
18 Ekim 2009 / 17:12
Bucaspor deplasmanından 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrılan samsunsporda teknik direktör turhan özyazanlar maç sonunda yaptığı basın toplantısında şok bir kararla görevinden istifa ettiğini açıkladı...

Gaziosmanpaşalı3455

samsunsporda teknik direktör turhan özyazanlar maç sonunda yaptığı basın toplantısında şok bir kararla görevinden istifa ettiğini açıkladı

Jnr.Serkan

ingiliz futbolunun temsilcisi istifa etti oh be

Gaziosmanpaşalı3455

estalpi

eeeee ne oldu şimdi hoca gitti inşallah yönetim ne olacak.... bir gurup satışçı yatışçı topçu ne olacak.... kim gelecek.....
ersun Yanal gelsinnnn kıyın paraya lannnnnn..... şu metroda yapsın şeklini artık.... samsunun markası die onuda protesto edecm daha binmeyecemmetroya..... acı çekiyoz adamlar elini kıpırtdatmıyo yaaaa.....

Gaziosmanpaşalı3455

METRO YAP Bİ GÜZELLİK ADAM GİBİ Bİ HOCA AL ŞU TAKIMA

estalpi

ULAN KIZDIRMAYIN BENİİİİ ALAYINIZA İSYAN EDERİM GÖRÜRÜSÜNÜZ..... >:(
metro yapsın şeklini getirsin ersunu takımın başınaaaaaaaa..... binmem daha metroyaaaaaa.... kazandırmam para vallaha.....

Dartagnan

Abı bızım metrodan zıyade tepkı vermemız lazım bı seyler yapılsın artık belırleyın bı seyler ne yapcaksak yapalım artık Allah askına.Turguttan hareketı yıyen bız olduk Samsunspor taraftarı oldu bız adamı alkısladık  hadı dedık affettık kendı ıcımızde ama artık verılsın tepkı yeter daaa herkesın dayanma gucu var bızım kadar sabırlı bı taraftar olcagını da zannetmıyorum .

Sercan

Alıntı yapılan: Dartagnan - 18 October 2009, 17:34:37
Abı bızım metrodan zıyade tepkı vermemız lazım bı seyler yapılsın artık belırleyın bı seyler ne yapcaksak yapalım artık Allah askına.Turguttan hareketı yıyen bız olduk Samsunspor taraftarı oldu bız adamı alkısladık  hadı dedık affettık kendı ıcımızde ama artık verılsın tepkı yeter daaa herkesın dayanma gucu var bızım kadar sabırlı bı taraftar olcagını da zannetmıyorum .

Katılıyorum kardeşim.Getirmekten önce gitmesi gerekenleri göndermek lazım...

estalpi

işte tepki diyorummmm size samsun markalarına protesto uygulayalım almayalım bişe.... fakat şöle bir durum var.... biz kendi içimzde organize dilizki..... ben bütün taraftar guruplarını birleşmeye tek ses tek yürek olmaya davet ediyorum.bir yığın gurup var.... samsunda kamuoyu oluşturamıyoruz..... çünkü birlik yok.... yapılacakların en başında tek bir gurup olmalı.... pankartlar asılsın.ama tek gurup bursanın teksası gibi.... bursa taraftarı yönetim değiştiriyooo biz teknik heyet bile değiştiremiyoz daha.....

jorgensen55

Şu haldeki takımın başına hangi hoca neden gelir diye bi sorun bakalım kendinize? Bence gelen adam tamamen DUYGUSAL ( $ )olarak gelir , bu çok açık ve net, bu hoca neden geldi zaten o da açıktı sanırım...

Dartagnan

Alıntı yapılan: estalpi - 18 October 2009, 17:40:45
işte tepki diyorummmm size samsun markalarına protesto uygulayalım almayalım bişe.... fakat şöle bir durum var.... biz kendi içimzde organize dilizki..... ben bütün taraftar guruplarını birleşmeye tek ses tek yürek olmaya davet ediyorum.bir yığın gurup var.... samsunda kamuoyu oluşturamıyoruz..... çünkü birlik yok.... yapılacakların en başında tek bir gurup olmalı.... pankartlar asılsın.ama tek gurup bursanın teksası gibi.... bursa taraftarı yönetim değiştiriyooo biz teknik heyet bile değiştiremiyoz daha.....

valla forumu takıp edıyorum ne zamandır bu dusunce yalan olur o zaman :S bızım en buyuk eksıgımız bu ıste ustad.Bırlesıp tek ses olamamak.Bakıosun yerel gazetelere Bolu macından sonra gazetede gecen senenın 28.haftasının puan durumu var dusun yanı o kadar umursamıyoruz :S Yerel gazetelerden bazıları  zaten bır takım kısılere usaklık yapıyor.Herkesın menfaatı onemlı olunca bu olayda gerceklesmıyor.Samsundakı taraftar grupları bırlesse o atmosferı  dusunemıyorum ama bu olmadıgına gore elbet nedenı vardır...

estalpi

ne amaçla geliosa gelsin versinler parayııııı..... bu takım okadarda kötü takım değilllll.en azında ilk 6 ya girecekkapsite var takımda.... ama takım çalışmamışki yatmış kampta.oyun planı yokkkk.şu takımın belli bir oyun formatı olsa varya şuan ilk 5 te idik.... kendi sahamızda kazanıoz ama deplasmanda fobi falan dilll bu tamamen plansızlık hoca hoca olmdığı için oyun planı yok.strateji yok....gitti  puanlar yalandan yere..
bizşimdi yazıyoz ya buraya şu hoca bu hoca die takımın başına isa gelir.....
kim ne yapacaksa yapsın SAMSUNSPOR BİR MARKA.... HALİ NE OLURSA OLSUN.... BU TAKIMIN BAŞINA HERKES GELİR....KOSKOCA BİR ŞEHİR TAKIMI.....

estalpi

evet artık ciddi ciddi konuşulmalı bu durum.... TARAFTAR GURUPLARIIII BİRLEŞSİN TEK SES TEK YÜREK OLALIMMMMM.... TEK AMAÇ VAR ODA SAMSUNSPORSA BU TEK AMAÇ DOĞRULTUSUNDA TEK VE BÜYÜK BİR GURUP OLARAK YENİDEN DOĞALIMMMMM.... MARATON TÜRBÜNÜNDE DÜŞÜNSENİZE O SESİ KALABALIĞI TEZAHÜRATI..... KAMUOYU OLUŞTURMAMIZ LAZIMMMMM.... STADIN 7 AYRI YERİNDE 7 TARAFTAR GURUBU VAR KİMİN NE DEDİĞİ BELLİ DEĞİL NE YAPTIĞI BELLİ DEĞİLLLL....SİZCE BİRLEŞME ZAMANI GELMEDİMİ ARKADAŞLAR.....
HAYDİ YAVVVVV DESTEK VERİNNNN.....