Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Adanaspor 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 04 October 2009, 17:03:21

« önceki - sonraki »

Yaman55

Alıntı yapılan: utku_01 - 09 October 2009, 01:58:59
Evet klasik ads tarraftar profili.Maçımız kimleyse ona yaranma tarihten beri bu böyle.İstediğin atkı takasıysa at özel mesaj bende samsundayım ben gönderim.Maç başlığı samsunspor-adanaspor senin amacın ve niyetin belli.Biz kapandıgımızda davul çalıp oynatan çakallar şimdi o 3.sınıf italyan takımını getirdi diye taptıgınız başkan ve yönetiminiz istifa etti ne yapacaklar?Öyle atıp tutmak kolay sen yıllardır aybı ligdeyken biz kapanıp gelip geçtik önünüze..Farkı iyi anla olayları iyi yorumlara.burada maç dışı yorum yaptıgım içinde herkesden özür dilerim ama meydanı boş bulup bu atıp tutan insanlara insanın bir kaç kelime edesi geliyor.Neyse maçla ilgili olarak geçen senede bir şey demedim bu senede.Malatya dostumuz olabilir ama maç samsun-adana maçı düşmanımın dostu düşmanım dostumun düşmanı düşmanım mantığıyla gidersek klup kalmaz anadoluda.Araya malatyayı katmak ortamı farklı yerlere çekmekdir bana göre.Kimse yanlış anlamasın Aynı şey kendi takımımın taraftarı içinde geçerlidir.Maç adanada bizlerden biri malatyayı katıp beste yaparsa aynı derecede onlarada laf söylerim.O yuzden dostça bir maç olsun hakeden kazansın...

3.sınıf takım dediğin LİVORNO serie A da dikkatini çekim

söðütlübahçe

kimse kusura bakmasın ama ben her deplasmana gıderken malatyaya sovuyorum yıne soverım farketmez malatya deplasmanına gelmeyende anlayamaz bızım yasadıklarımızı kımse kusura bakmazın malatya fılan benım umrumda degıl ben soverım kardesım tepkı ne olursa olsun o kdar tas atanlar kılıt atanlar polıslerın sırf bızı joplaması unutulmaz yıne de soyluyom ANTI malatya ve trabozn

utku_01

Alıntı yapılan: Yaman55 - 09 October 2009, 02:00:53
3.sınıf takım dediğin LİVORNO serie A da dikkatini çekim
Bana göre Lazio sana göre Livorno bir başkasına göre İnter saygı duyarım başka bir şey demem...

utku_01

Alıntı yapılan: söğütlübahçe - 09 October 2009, 02:06:15
kimse kusura bakmasın ama ben her deplasmana gıderken malatyaya sovuyorum yıne soverım farketmez malatya deplasmanına gelmeyende anlayamaz bızım yasadıklarımızı kımse kusura bakmazın malatya fılan benım umrumda degıl ben soverım kardesım tepkı ne olursa olsun o kdar tas atanlar kılıt atanlar polıslerın sırf bızı joplaması unutulmaz yıne de soyluyom ANTI malatya ve trabozn
Haklısın Sevmiyorsun sonucundada söveceksin.5 ocakda maç ve tribünler normal seyrinde giderken Adana veya Samsun tarafından malatya ile ilgili bir olaya gerek yok bence.

Yaman55

malatyanın kardeşi bizim düşmanımızdır bu böyle biline  

söðütlübahçe

Alıntı yapılan: utku_01 - 09 October 2009, 02:12:20
Haklısın Sevmiyorsun sonucundada söveceksin.5 ocakda maç ve tribünler normal seyrinde giderken Adana veya Samsun tarafından malatya ile ilgili bir olaya gerek yok bence.

ben durup duruken demıyorum kardesım zaten eger adana taraftarı malatya dıye bagırırsa kımse kusura bakmsın ama SAMSUNSPOR TARFTARLARIda malatyaya sover...!

Yaman55

Alıntı yapılan: söğütlübahçe - 09 October 2009, 02:14:51
ben durup duruken demıyorum kardesım zaten eger adana taraftarı malatya dıye bagırırsa kımse kusura bakmsın ama SAMSUNSPOR TARFTARLARIda malatyaya sover...!

onlar bağırırsa bizde Demirspora bağırırız :D

söðütlübahçe

Alıntı yapılan: Yaman55 - 09 October 2009, 02:16:11
onlar bağırırsa bizde Demirspora bağırırız :D

yok bız oyle kolpa ınsanlar degılız kardesım kım neye bagrıyorsa bagırsın ılerde demırde bızım sevmedımız takım tarftarı olcak zaten bır laf var samsunun samsundan baska dostu yok

utku_01

Alıntı yapılan: söğütlübahçe - 09 October 2009, 02:14:51
İşin içinde tahrik varsa Elbette söveceksin elbette söveceksiniz sonucunda çıkan olayların sebebi siz değil durduk durmadık yere malatya diye bagırandır.

söðütlübahçe

Alıntı yapılan: utku_01 - 09 October 2009, 02:19:15
İşin içinde tahrik varsa Elbette söveceksin elbette söveceksiniz sonucunda çıkan olayların sebebi siz değil durduk durmadık yere malatya diye bagırandır.

eyvalah kardes ozaman problem yokdur..i geceler..

Yaman55

Alıntı yapılan: utku_01 - 09 October 2009, 02:19:15

inşallah böyle bişey olmaz

utku_01

Neyse arkadaşlar ben kendi görüşlerimi belirttim sizleride anlıyabiliyorum elbette.Adanaya gidecek arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar.Herkese iyi geceler.Maça doğru ve maçdan sonra tekrar muhabbet etmek üzere...

Yaman55

Alıntı yapılan: utku_01 - 09 October 2009, 02:24:11
Neyse arkadaşlar ben kendi görüşlerimi belirttim sizleride anlıyabiliyorum elbette.Adanaya gidecek arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar.Herkese iyi geceler.Maça doğru ve maçdan sonra tekrar muhabbet etmek üzere...

biz seni zaten biliyoruz utku ama burda demirsporlar kavga edemezsin ona bozuldum ben

beşnumara

Alıntı yapılan: utku_01 - 09 October 2009, 02:24:11
utku uzun zmandır sitede yoktun tekrar hoşgeldin ama arada gel yine. sen ve senin gibi kişiler sitede güzel vakit geçirir ama mevzuuyu başka yerlere çekmeye gerek yok. emn ol tribünlerde de demirspor diye bağırılmaz ama aranıza bir kaç malatyalı girip malatya derse o zaman kimse de kusura bakmasın. bana göre o..udan dost olur malatyadan dost olmaz

Yaman55

Alıntı yapılan: beşnumara - 09 October 2009, 02:32:46
utku uzun zmandır sitede yoktun tekrar hoşgeldin ama arada gel yine. sen ve senin gibi kişiler sitede güzel vakit geçirir ama mevzuuyu başka yerlere çekmeye gerek yok. emn ol tribünlerde de demirspor diye bağırılmaz ama aranıza bir kaç malatyalı girip malatya derse o zaman kimse de kusura bakmasın. bana göre o..udan dost olur malatyadan dost olmaz

aynen öyle beşnumara inş malatyalı girmez