Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Adanaspor 2 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 04 October 2009, 17:03:21

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: gkhn - 06 October 2009, 21:12:07
Takımımız artık oturmaya başladı özellikle de evinde.Eğer deplasmanda da bunu yansıtırsak vay diğer takımların haline.Cidden kaliteli oyuncularımız var Adanayı da yeneriz neden olmasın...
deplasmanda takımı tanıyamyoruz eskiden deplasman takımı derlerdi bize şimdi tam tersi oldu

edmontdante

Ya arkadaş o his beni de bırakmıyor bu ne biçim iş.Acaba galibiyet alana kadar bütün deplasmanlara gitsek mi diyorum ama bizim buna canımız dayanmaz bu deplasman karnesiyle

beşnumara

biraz da maç için bi şeyler söylemek istiyorum :D abartmayayım ama bu maç serkan eyüpoğlunun sol bekte son maçı olabilir.çünkü bugün düşündüm de adanasporun sağ kanadında oynayan mbilla çok hırslı,inatçı ve hızlı bir futbolcu.ters ayakla oynayan serkan eyüpoğlu bu maçta inşaallah bir kazaya uğramaz. bunun yanında onur cezalı emrah bedir sakat ve fevzi yokmuş ki emrah ile fevzi iyi oyunculardır ama bizde de oktay yok.adanada oktayın olmasını çok istiyodum geçen sene de yoktu

Jnr.Serkan

mbilla iyi bi oyuncu evet...biz niye alamıyoruz şöyle bi oyuncu anlayamıyorum.adam arap atı gibi koştukça hızlanıyor

beşnumara

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 06 October 2009, 22:48:10
mbilla iyi bi oyuncu evet...biz niye alamıyoruz şöyle bi oyuncu anlayamıyorum.adam arap atı gibi koştukça hızlanıyor
abartacam ama 2 çuval patatese oynuyo mbilla gibi bir oyuncu yani 50 milyara :D afrikada patatesler pahalıymış

Recep

Alıntı yapılan: beşnumara - 06 October 2009, 22:49:24
abartacam ama 2 çuval patatese oynuyo mbilla gibi bir oyuncu yani 50 milyara :D afrikada patatesler pahalıymış
aha muhabbet gene yemek mevzusuna geldi :)

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: recep55 - 06 October 2009, 22:51:46
aha muhabbet gene yemek mevzusuna geldi :)

;D ;D ;D

Abi seninde Başkandan bi farkın yok ,yemekli bir şeyi okuma yeterki hemen çeviriyosun yemeğe ;D ;D

brigand

1 puan alcagımıza inanıyorum...olursada kötü olmaz deplasman puanı bu ligde cok işe yarıyor

jean

gecen iki macta umudum yoktu yendik bu sefer yenecegiz gibi bir his var cimde inslalah tersi cikmaz

fatih55ankara

çok zor maç.adana son iki üç haftanın telafisini yapmak isteyecektir.bizim defansımız da tam olarak güven vermiyor.her ne kadar son haftalarda fazla gol yemesek de.alınacak 1 puan iyidir.3 puan süper olur.

mehmet yılmaz

Bugün yedek ve gençler Fatsa'dalarmış. Fatsaspor'un sezon açılışı için gidilmiş ve 5-2 kazanmış yedek takımımız.

berusa55

AlıntıSamsunspor Adana'ya bileniyor

Kırmızı-Beyazlılar, deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Dün yapılan idmanda, Turgut, Hakan Akman ve Burhan ayrı çalıştılar.

Boluspor galibi Samsunspor, bu haftasonu deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Dün Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Turhan Özyazanlar nezaretinde yapılan çalışmaya, Cengiz biçer ve Caner dışında tüm futbolcular katıldı.

Düz koşu ile başlayan çalışma çift kale maçla sürdü. Hafif sakatlıkları bulunan Turgut, Hakan Akman ve Burhan düz koşunun ardından soyunma odasına giderek tedaviye başladılar.

Kaynak: http://www.samsun.net/haber/samsunspor-adanaya-bileniyor-7550.htm

Kais

moraller yerinde anlaşılan.sonucada yansır inşallah.

berusa55

07 October 2009, 17:45:55 #118 Son düzenlenme: 07 October 2009, 17:48:03 berusa55
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre Bank Asya 1. Lig'de 8. haftanın maçları ve bu maçlarda görev yapacak hakemler şöyle:

10 Ekim Cumartesi

19.00 Karşıyaka - Konyaspor: Halis Özkahya

11 Ekim Pazar

15.00 Orduspor - Bucaspor: Serkan Çınar

15.00 Karabükspor - Kartalspor: Hakan Ceylan

15.00 Boluspor - Giresunspor: Erbay Aldemir

15.00 Mersin İdman Yurdu - Dardanelspor: Suat Arslanboğa

15.00 Adanaspor - Samsunspor: Taner Gizlenci

15.00 Hacettepe - Altay: Abdullah Yılmaz

15.00 Kocaelispor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Mustafa İlker Coşkun

12 Ekim Pazartesi:

20.00 Çaykur Rizespor - Kayseri Erciyesspor: Nihat Akman

Kaynak: Cihan Haber Ajansı

KocumVolkan

07 October 2009, 17:52:40 #119 Son düzenlenme: 07 October 2009, 17:55:46 KocumVolkan
Taner Gizlenci
Denizli bölgesi hakemi.. en son konya 1 - 0 karabük (4 ekim) maçını yönetmiş.
süperligde orta hakem olarak bursa 2- 1 kasımpaşa (9 agustos) maçını yönetmiş..
bizim ise en son k.erciyesi geçen yıl yendiğimiz (2-1)sezonun ilk haftasındaki maçımızı yönetmiş
hakemi biraz daha araştırdımda !
http://www.lpghaber.com/Taner-Gizlenci-nin-Super-Lig-Heyecani-1-Mac-Surdu--haberi-61225.html
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=16922940