Fortis Türkiye Kupasi 2. Tur l Samsunspor'umuz 2 - 0 K. Karabükspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 13:49:08

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

Bu g.tü boklu sercan, istediğini elde etmiş gibi görünüyor. bu takımda tribüne en son çağırılacak kişi odur, i.ne kendini alkışlattı. İnşallah geberir gider.

Sercan'ı yuhalayan herkese helal olsun. Şok olmuştur yavşak.

babasamsunlu

ooo banada bi helal geldi o zman en hayırlısından..çok sövdüm çookk :)

Yaman55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 01 October 2009, 23:05:40
ooo banada bi helal geldi o zman en hayırlısından..çok sövdüm çookk :)

abi kale arkasından duyulmuş sesimiz :D bjkçarşıyı geçmişiz desibelde :D

edmontdante

Alıntı yapılan: sBc-55 - 01 October 2009, 22:59:23
Yarın herşeye açıklık gelir..inşş..bu arada beşnumara sonuna kadar haklısın ne diyim.bizde ne denildiyse onu yaptık..

Harbi adamsın.
Bugün çok üzüldüm.Açıkçası tüm hevesim kırıldı.Ankara'da  tribünde kimin olduğunu bilmeden SAMSUNSPOR TARAFTARI'na kısaca kutsalım SAMSUNSPOR'a küfreden birinin amaç ne olusa olsun tribüne çağrılmasını gururuma yediremedim.Çünkü o,herhangi bir ayrım yapmadan taraftara küfretti.O esnada tribünde SÖĞÜTLÜBAHÇE'de olabilirdi.Olan oldu artık ne diyelim.SÖĞÜTLÜBAHÇE 'ye mensup site üyelerine ve sağduyulu arkadaşlara teşekkür ediyorum.Hepimiz SAMSUNSPOR için oradayız.Bugün tribünde olan kitle zaten SAMSUNSPOR TARAFTARININ kemikleşmiş bölümüdür amatöre de düşse orada yerini alacaktır her şartta bu sebeple birbirimizi kırmaya gerek yok.

sBc-55

Ne yalan söylim bu olaylar benide üzüyor..keşke yaşanmasaydı bu tür şeyler..s.s biz üyelerinden tekrar özür dileriz..ayrıca önceki sayfalarda arkadaslar kavga cıktı falan yazmış tam tersine konuşuldu kavga falan yok!

KocumVolkan

bilmiyorum.. değerli abilerim varken bana söz düşmez ama..
ben burda suçu medyaya atıyorum..
okadar şeyden sonra bu konulara hiç değinmemeleri esas sebeb..
herkesin evinde net yok.. olanlarında samsunspor.biz den haberi olmayabiliyor
medya turgutu ve sercanı "geliyorlar bomba bomba" diye şişirmeye devam ettikçe butür olaylar çok yaşanır

gozgoz yýlmaz

Kimse kusura bakmasın, Samsunspor'umuz eski samsunspor değil ama söğütlübahçe de eski söğütlübahçe değil. İyi hatırlıyorum, bir maç sonunda efsane kaptan Ercan, sinirle formasını yere atmıştı ve söğütlübahçe ile 1965 genç samsunsporlular o büyük samsunsporluyu bile protesto edip, ismail başkandan kaptanlığını almasını istemişlerdi. düşünün ercan kaptanın hem de. ismail başkan da her zaman ki kurnazlığı ile güya kaptanı kadro dışı bırakmış ve hafta arasındaki kupa maçında zaten oynamayacak olmasına rağmen ceza verdirmişti. böylece her iki tarafın da gönlü olmuştu. Ercan kaptanı bile protesto edebilen grup şimdi sercan temizyürek adlı katıksız zibidiyi tribüne çağırıyor. insan inanamıyor valla. eğer eskiye dönmek istiyorsak hepmiz eskisi gibi olmak zorundayız..

sözüm buradaki sağduyulu, gerçek samsunsporlu genç sbçli kardeşlerime değildir.

söðütlübahçe

Alıntı yapılan: edmontdante - 01 October 2009, 23:13:02
Harbi adamsın.
Bugün çok üzüldüm.Açıkçası tüm hevesim kırıldı.Ankara'da  tribünde kimin olduğunu bilmeden SAMSUNSPOR TARAFTARI'na kısaca kutsalım SAMSUNSPOR'a küfreden birinin amaç ne olusa olsun tribüne çağrılmasını gururuma yediremedim.Çünkü o,herhangi bir ayrım yapmadan taraftara küfretti.O esnada tribünde SÖĞÜTLÜBAHÇE'de olabilirdi.Olan oldu artık ne diyelim.SÖĞÜTLÜBAHÇE 'ye mensup site üyelerine ve sağduyulu arkadaşlara teşekkür ediyorum.Hepimiz SAMSUNSPOR için oradayız.Bugün tribünde olan kitle zaten SAMSUNSPOR TARAFTARININ kemikleşmiş bölümüdür amatöre de düşse orada yerini alacaktır her şartta bu sebeple birbirimizi kırmaya gerek yok.

haklısın kardesim nedıyeılm.

babasamsunlu

ya usta neden zorundaydınız onu anlamdım...siz samsunsporu gönülden seven eziyetlerle deplasmana gidenler neden yalnış olduğunu bile bile böyle birşeyin içinde yer aldınız anlamdık...gozgoz un yazdığı herşey kelimesi kelimesine çok doğru..

seckin55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 01 October 2009, 23:19:05
Kimse kusura bakmasın, Samsunspor'umuz eski samsunspor değil ama söğütlübahçe de eski söğütlübahçe değil. İyi hatırlıyorum, bir maç sonunda efsane kaptan Ercan, sinirle formasını yere atmıştı ve söğütlübahçe ile 1965 genç samsunsporlular o büyük samsunsporluyu bile protesto edip, ismail başkandan kaptanlığını almasını istemişlerdi. düşünün ercan kaptanın hem de. ismail başkan da her zaman ki kurnazlığı ile güya kaptanı kadro dışı bırakmış ve hafta arasındaki kupa maçında zaten oynamayacak olmasına rağmen ceza verdirmişti. böylece her iki tarafın da gönlü olmuştu. Ercan kaptanı bile protesto edebilen grup şimdi sercan temizyürek adlı katıksız zibidiyi tribüne çağırıyor. insan inanamıyor valla. eğer eskiye dönmek istiyorsak hepmiz eskisi gibi olmak zorundayız..

sözüm buradaki sağduyulu, gerçek samsunsporlu genç sbçli kardeşlerime değildir.
kesinlikle haklısın abii..eski sogutlubahçe degıl kesinlikle..ugur abilerin zamanındaki gibi degıl.

seckin55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 01 October 2009, 23:25:46
ya usta neden zorundaydınız onu anlamdım...siz samsunsporu gönülden seven eziyetlerle deplasmana gidenler neden yalnış olduğunu bile bile böyle birşeyin içinde yer aldınız anlamdık...gozgoz un yazdığı herşey kelimesi kelimesine çok doğru..
dostum senın sesını karşıdan hakkı baba bile duydu be:))))

söðütlübahçe

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 01 October 2009, 23:25:46

tamam dogrudur gozgozun yazdıkları ama dıyorumya trubunde denılenı yapıyoruz .arkadaslar burda o yaptırdı su yaptırdı denmez bunu sonucda orda bulunan söğütlübahce  taraftarı yaptı ıyı yada kotu bız elımızden gelenı yaptık arkadaslar.destegımızı verdık .

babasamsunlu

edmontdante

Tamam beyler konuyu kapatalım.Yarın konuya ilişkin bir açıklama gelir zaten biz aramızda anlaştık sonuç olarak.

seckin55

genelleme yapıyorum kardesım..sadece sogutlubahçe degıl.şirinler canikliler veya sogutlubahçeliler..stadda ustunluk kavgası var..en buyuk benım muhabbetti var..bir turlu birleştiremiyoruz..herkez eşit..bunu anlıyamıyoruz.tepki vereceksek hepberaber veremıyoruz..bi kopukluk var..anlatabılmışımdır inşallah..