Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

Akyol

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 30 October 2009, 11:57:23
2 Adet L beden polar isteyene hemen gönderebilirim,hiç giyilmemiş jelatininde,sadece 1ini deneme amaçlı giydim ama çok büyük oldu bana.
İsteyen arkadaşlar bana özelden ulaşsın hemen gönderebilirim.
abi bugün teslim işi bitiyor elimde kalan polarların bedenlerini buraya yazacağım, isteyen arkadaşlarımız olursa onlara vereceğiz. Yeni polar siparişlerini kasım ayının 2.haftasından sonra almaya başlarız artık...Birde Hakan Elgün bir tane L beden istiyordu bir abisine Ankara'da sen onunla irtibata geçersen bir poları elden çıkarmış olursun...

Jnr.Serkan

King Of The North

Alıntı yapılan: Akyol55 - 30 October 2009, 12:04:14
abi bugün teslim işi bitiyor elimde kalan polarların bedenlerini buraya yazacağım, isteyen arkadaşlarımız olursa onlara vereceğiz. Yeni polar siparişlerini kasım ayının 2.haftasından sonra almaya başlarız artık...Birde Hakan Elgün bir tane L beden istiyordu bir abisine Ankara'da sen onunla irtibata geçersen bir poları elden çıkarmış olursun...

Hakan'la şimdi konuştum öyle bir durum yokmuş kardeşim,olsa zaten benden alır kargo parası da vermemiş olur,bir yanlış anlaşılma olmuş galiba.
Aklında oldun,isteyen olursa hemen gönderirim 2 adet L,bayramda da geleceğim o zaman da getirip verebilirim isteyen arkadaşlara.

Burak

edmontdante

Alıntı yapılan: Akyol55 - 30 October 2009, 12:04:14
abi bugün teslim işi bitiyor. Yeni polar siparişlerini kasım ayının 2.haftasından sonra almaya başlarız artık......

Ali sen yeni başlık aç bence siparişler için beklemeden.

bengülü

Akyol

Kargolar havalar yağışlı olunca bahaneleri peş peşe sıralıyorlar arkadaşlar ne alaka ise bende anlamadım sanki bedava yolluyoruz. Örneğin Kayacan arkadaşımızın paketi geçen hafta gönderildi bugün gelen telefonla İskenderun/sahil şubesinde alması gerektiği söylendi bunun gibi bi kaç örnek yaşadım maalesef herkesin poları bitti er-geç giyeceksiniz giydikçe beni hatırlayın ;)

celebi

ali vallla bu soğuk günlerde polrlarla ısınıyoruz

Akyol

Alıntı yapılan: celebi - 01 November 2009, 20:27:57
ali vallla bu soğuk günlerde polrlarla ısınıyoruz
Abi güle güle kullanın sizler daha iyilerine layıksınız...

Jnr.Serkan

bugün çiftlikte gezerken poları 3 kişi sordu nerde yaptırdın diye...ali abi nası bişe yaptıysan yolda yürütmüyorlar ya :) ama elektrikli battaniye gibi sıcacık tutuyor :D

Burak

bende dışarda giymeyi çok istiyorum ama işyerinde uygun olmuyo pek çok iyi ya polarlarımız emeğine sağlık akyol tekrar

usare

Akyol kardes ben elden alırken polarımı teşekkür etmiştim, ama bir de buradan edeyim dedim.
Çok teşekkürler, emeği geçenlerden özellikle de senden allah razı olsun.
Dediğin gibi bu oyunculara değmez, ama armaya bütün dünya değer.

55.hakan

Akyol aşırı sıcak tutuyor Ankara ayazında süper oldu malzemeden çalmamışsın kardeşim

Nuri Asan

ulan o kadar polarım var,o kadar atkım var biri dönüpte bafrada helal olsun SAMSUNSPORLU demiyor.dükkanda çalışırken bile şirinler polarım her zaman üstümde,atkım her zaman asılıdır.biri desin be,ne olur.bu kadar vurdumduymaz şehir olur mu bee >:( >:( >:(

beşnumara

02 November 2009, 18:13:49 #674 Son düzenlenme: 02 November 2009, 18:14:18 beþnumara
Alıntı yapılan: Nuri Asan - 02 November 2009, 18:01:30
ulan o kadar polarım var,o kadar atkım var biri dönüpte bafrada helal olsun SAMSUNSPORLU demiyor.dükkanda çalışırken bile şirinler polarım her zaman üstümde,atkım her zaman asılıdır.biri desin be,ne olur.bu kadar vurdumduymaz şehir olur mu bee >:( >:( >:(
şehir derken bafra için mi diyon :D şehir havasına girmişsiniz şimdiden.şaka bi yana da akyol polarların birinin cebine çeyrek altın koymuş piyango hesabı.o altın kimde çıktı? yoksa kargolarla gidnlerden birinde kargoda düştü mü? :D