Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

alperen

abi süper olmuş polar..çok saol..bide beni gören polar istiyo..nasıl yapcaz?şuan 4 kişi..

**KaR6**

edmontdante

Maçta bile yanımıza gelenler oldu "Nereden aldınız" diyerek.Ben zaten maç akşamı fazla olan L bedenlerden 3 tane sattım 5-6  tane de isteyen oldu.İkinci partiyi bekliyoruz Akyol

Ollivanders

birde benimkini yollasan abi super olacak gozum yollarda kaldı vallahi :(

edmontdante

Alıntı yapılan: Serpico55 - 29 October 2009, 01:32:30
birde benimkini yollasan abi super olacak gozum yollarda kaldı vallahi :(

Neaaaceeyyyyyyy

Ollivanders

:) abi hepiniz giyiyorsunuz valla ohhh  giresun macında sizi maratonda secme anlamında buyuk kolaylık oldu super gorunuyorsunuz da benim polarım nerde :) neaaaceyyy :)

Ollivanders

usare

Akyol kardes özelden mesaj attım ama almadın sanırım. Ben hala poları alamadım. Nasıl ulaşabilirim sana. Ya da arkadaşlar Akyol a nasıl ulaşabilirim bilen var mı?
Bu arada Cumhuriyet Bayramı törenleri için Yaşar Doğu Spor salonundaydım. Orada fotoğrafçı arkadaşın üzerinde vardı polar. Çok güzel olmuş. Emeği geçenlerin eline sağlık..

Burak

bende sipariş alıyorum s beden isteyen var bir tane 2.parti de gerekecek herhalde akyol bence sizin dükkanın köşesine ufak bir samsunspor store kur derim ben :)

mehmet yılmaz

celebi

ilk resimde bizim erdem yine kime kalaylıyor yaw

mehmet yılmaz

celebi

anlamalıydım baba samsunlu olduğunu fiziğinden. zaten birkez daha dikkat ettim resme erdem başkan tatlı gülüyor acaba hangi futbolcu ile gözgöze geldi acaba ::)

kayacan

Benim polar hala gelmedi.Akyol gönderdiğin kargoyu söylesende araştırsam.

King Of The North

2 Adet L beden polar isteyene hemen gönderebilirim,hiç giyilmemiş jelatininde,sadece 1ini deneme amaçlı giydim ama çok büyük oldu bana.
İsteyen arkadaşlar bana özelden ulaşsın hemen gönderebilirim.