Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

bide ben alabilseydim ;D ali abi sezon sonuna kadar alma ihtimalim kaç :) 3 haftadır bugün yarın dedin lig bitcek :)

doðan

az önce aldım polarımı ; emeği geçen herkesin ellerine sağlık ; güzel olmuş diyemeyeceğim ....
çünkü süper olmuş ...

kaptan 55

Ertuğrul Sağlam

Polar'ı Cumartesi aldım çok güzel çok hoşuma gitti ama bir sorun var!.....

Ben Large ''L'' yazdırmıştım listeye benim ''L'' nin yanına birisi ''X'' koymuş oldu şimdi XL   ;D ''L'' beden küçük gelen bir arkadaş ile XL'yi akşam maçta değişebilirim

babasamsunlu

AKYOL KARDEŞİM POALRI MAÇTA  ALACAĞIMI ÜMİT EDEREK SADECE FORMA İLE GELECEM MAÇA.. HAVA SOĞUK BAK ÖLÜRSEM KABRİME GELME İSTEMEM OLMASIN SONRA :):):)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 26 October 2009, 12:41:40
AKYOL KARDEŞİM POALRI MAÇTA  ALACAĞIMI ÜMİT EDEREK SADECE FORMA İLE GELECEM MAÇA.. HAVA SOĞUK BAK ÖLÜRSEM KABRİME GELME İSTEMEM OLMASIN SONRA :):):)
[/b]

Yok Yok endişelenme ölmezsin tıp ilerledi artık Zatüre'nin çaresi var :D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 26 October 2009, 12:44:13

Yok Yok endişelenme ölmezsin tıp ilerledi artık Zatüre'nin çaresi var :D

Haha :) tıp konusunda endişelerimiz yoğun ..ankarda zatüre diye hastaneye yatan adam domuz griibinden öbür dünyaya intikal etti :):)
akyol bak vicdan azabından gidersin :):)

Kais

mahkumsun

arkadaslar xxl  fazladan olan varsa ve satmayı dusunuyorsa alabıluırım

Burak

bugün aldım polarımı cuk oturdu emeğine sağlık akyol55 gündüzde yüzyüze görüştük maçta aranızda değildim polarımla çünkü misafirlerim vardı ama bir yan sıradaydım birde kimseyi tanımadığım için giremedim tabi aranıza. bu arada az önce spor 55 e bağlandım sitenin reklamını yaptım reklamın kötüsü olmaz:)

Kaya

AKYOL kardeşimin eline emeğine sağlık bu işi  harbi gönülden yaptığı için...

babasamsunlu

akyol dondurdun beni stadda :) ama emeğine sağlık şık durdu..
bu arada maç sonunda üzerlerinde  samsunspor polarları olan bir gurup kendini bilir taraftar turguta  sövüyordu :):)
ayıp değilmi kardeşim neden sövüyordunuz bu adama ... ne kadar küstü  size haberiniz var mı ?

:'( :-* :-\ :-X :-[ :P ::) ??? 8) :o :( >:( ;D :D ;) :)

mehmet yılmaz

Ali, sadece bana gelen 5 talep var. Daha da olur. İkinci partiyi yapıyor musun? Takvimi açıklasana bize...

babasamsunlu

valla çok güzel olmuş bana tam oldu :) bide  polarlarla toplu olarak tezahurat yapma olayı bence giresun maçının en şahane anıydı :):)

akyol kardeşim tekrar teşekkürler ..

Nuri Asan

Kale arkasından bakınca maratondan bağıranlar sadece bizim maratondakilerdi.
Valla şap diye tanınıyordunuz,uzaktan görüntünüz mükemel.

Bu hafta maça gelmeme rağmen istenmeyen bir aksilik oldu,polarımı alamadım.
Haftaya İnşAllah.