Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

Akyol

Alıntı yapılan: 35ama55 - 06 October 2009, 14:40:27
Akyol kardeşim para toplama işlerinin zorluğunu bilirim. Bu işe emek vermeyen birisi asla anlayamaz beyin olarak nasıl yorucu olduğunu.

Emeğine sağlık, helal olsun.

not: Akyol'un polar ücretlerinden artan paraları zimmetine geçirdiği ve bununla Samsun'da küçük bir Tekel bayisi kurduğu duyumlarını aldım  :D pardon ya facebook'taki kapitalizm oyununa gitti kafam  :P :P :P :P

Sana söz izmir'de bir bayii açıp seni müdür yapıcam kardeşim :-* :D

SSBiz Gençlik

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Serpico55 - 06 October 2009, 14:43:58
Not : KOLDAKİ YAZI YOK :):):)

Kesinmi yazının olmayacağı ek ücret versek gene olmazmı ;)

Burak

cuma günki prototip mi gerçeği ne zman çıkcak haftaya muğlaya gideceğim büyük ihtimalle tarihi uydurursam buca deplasmanı niyetimde var bakalım hayırlısı muğla da bi arzı endam edelim:)

**KaR6**

çok saygıdeğer akyol kardeşim;

malum artık uzaklardayım, dolayısıyla eskisi kadar baskı oluşturamıyorum üzerinde.. ancak 2 sorum olacak ki biri çok önemli: Polarlar ne zaman çıkacak? evet, kaç gundur bu soruyu sormamanın buruklugu vardı üzerimde rahatladım.. şimdi 2.sorumu soruyorum, polar çıkar çıkmaz beni arayıp adresimi alıp polarımı en hızlı şekilde bana yollarmısın? bu soruların cevabını ivedilikle bekliyor, buca tribünlerinde polarımla arz-ı endam etmenin hayallerini kurdugumu bildirmek istiyorum.. umarım sukut-u hayale ugramam..

sevgilerimle..

Sevgili KARdeşin;

'Beyin' Kar6

edmontdante

Koldaki yazı için çok bastırdım ama bir türlü Herkesce malum hegemonyaları yenemedim.Ama bir yolunu bulup İNADINA birşeyler yapacağım

sadece55

engin abi başkan her türlü önlemi alır diye düşünüyorum

edmontdante

Artık bir-iki Bizans Oyunu deneyeceğiz kardeşim

sadece55

abi feneriumdan mı bu taktikler:))

edmontdante

Alıntı yapılan: erdo55 - 06 October 2009, 21:16:19
abi feneriumdan mı bu taktikler:))

Fenerium'un bu konuda çalıştığı firmayı öğrenmeye çalışıyordum

Sercan

Alıntı yapılan: edmontdante - 06 October 2009, 21:15:27
Artık bir-iki Bizans Oyunu deneyeceğiz kardeşim

Engin abi yanındayım her zaman  ;D ;D

ali ihsan

Alıntı yapılan: edmontdante - 06 October 2009, 21:13:37
Koldaki yazı için çok bastırdım ama bir türlü Herkesce malum hegemonyaları yenemedim.Ama bir yolunu bulup İNADINA birşeyler yapacağım

Abi sağ kola İNADINA sol kola SAMSUNSPOR yazalım   :D 

Ollivanders

bende yanındayım abi super bir ayrıntıydı . 8)

edmontdante

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 06 October 2009, 21:22:15
Abi sağ kola İNADINA sol kola SAMSUNSPOR yazalım   :D 

Ah kardeşim ne kadar uğraştım bir bilsen.Bu Maraton'la Samsuni var ya birlik oldular yediler beni

ali ihsan

Alıntı yapılan: edmontdante - 06 October 2009, 21:24:44
Ah kardeşim ne kadar uğraştım bir bilsen.Bu Maraton'la Samsuni var ya birlik oldular yediler beni

Abi onların ayağını Buca'da kaydırırız  :D Aprona 55 koli muz kabuğu serdireceğim rahat ol sen  :D